Προβληματισμός για το γηπεδικό στον Αμπελωνιακό

Δημοσίευση: 11 Νοε 2021 20:15

Τον έντονο προβληματισμό της για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Αμπελώνα, τα αποδυτήρια, αλλά και το βοηθητικό γήπεδο εξέφρασε η διοίκηση του Αμπελωνιακού.

Όπως επισήμαναν οι υπεύθυνοι του συλλόγου «τόσο η ανδρική ομάδα όσο και τα τμήματα υποδομής δεν έχουν γήπεδο για τους επίσημους αγώνες, ενώ οι προπονήσεις γίνονται σε ένα βοηθητικό που είναι ακατάλληλο προς χρήση. Αν και η κατάσταση του βοηθητικού είναι ένα μεγάλο πρόβλημα εκείνο που ανησυχεί ιδιαίτερα διοίκηση, προπονητές και γονείς είναι η ασφάλεια των παιδιών που για να φτάσουν στο βοηθητικό διασχίζουν έναν δρόμο ταχείας κυκλοφορίας που οδηγεί τα αυτοκίνητα στην έξοδο του Αμπελώνα και στον δρόμο προς Γυρτώνη και ΠΑΘΕ.
Δυστυχώς για τα παιχνίδια τόσο η ανδρική ομάδα όσο και οι ακαδημίες είναι αναγκασμένες να χρησιμοποιούν το γήπεδο της Ροδιάς με όποια δυσκολία αυτό συνεπάγεται για τις μετακινήσεις αλλά και για τα οικονομικά της ομάδας».
Σε ό,τι αφορά στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Αμπελώνα όπως υπογραμμίζουν οι άνθρωποι του συλλόγου «είναι οργωμένος και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με το χορτάρι αφού οι απαντήσεις που εισπράττει η διοίκηση από τους υπεύθυνους του Δήμου είναι ότι δεν μπορεί ο εργολάβος να βρει έτοιμο χλοοτάπητα και θα προχωρήσει σε σπορά του χόρτου, γεγονός που σημαίνει ότι μέχρι και την άνοιξη δεν θα μπορεί να γίνει χρήση του γηπέδου. Το ίδιο τραγική είναι η εικόνα και στα αποδυτήρια του γηπέδου» επισημαίνει η διοίκηση του Αμπελωνιακού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass