Σύντομες αθλητικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 09 Νοε 2021 19:00

Φαν'τ Σχιπ: «Πρέπει να πάρουμε και τα δύο παιχνίδια»

Η Εθνική ομάδα πραγματοποίησε την πρώτη προπόνησή της ενόψει των δύο τελευταίων αγώνων στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την Ισπανία και το Κόσοβο. Τα νέα πρόσωπα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν οι Δημήτρης Γούτας και Γεράσιμος Μήτογλου, που κλήθηκαν για πρώτη φορά στην Εθνική μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις τους στη Σίβασπορ και την ΑΕΚ.


Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τζον Φαν'τ Σχιπ, υπογράμμισε ότι η ελληνική ομάδα πρέπει και θα επιδιώξει το «δύο στα δύο», ενώ διευκρίνισε ότι θα δοθούν ευκαιρίες σε παίκτες, λόγω των τιμωριών και των τραυματισμών.
«Ξέρουμε ότι πρέπει να πάρουμε τα δύο τελευταία παιχνίδια προκειμένου να παραμείνουμε στην κούρσα της πρόκρισης. Πρέπει να το πιστέψουμε. Δεν είναι εύκολο, ειδικά με την Ισπανία, που έχει αποδείξει ότι είναι η καλύτερη ομάδα. Έπαιξε πρόσφατα στον τελικό του Nations League με τη Γαλλία», είπε ο Ολλανδός εκλέκτορας.

Προπόνηση της Μικτής ΕΠΣΛ Κ-15
ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (14:45)
Από τον Ενωσιακό προπονητή Τσέτσιλα Δημήτρη καλούνται οι παρακάτω παίκτες να βρίσκονται αύριο Τετάρτη και ώρα 14:45 στο γήπεδο Γιάννουλης για προπόνηση με στόχο τη στελέχωση της μικτής ΕΠΣΛ Κ-15 (2007-2008).
Παρακαλούνται όλοι οι παίκτες να έχουν μαζί τους εκτός από την αθλητική περιβολή (σορτσάκια, κάλτσες, επικαλαμίδες) το διαγνωστικό self test Covid-19 του σχολείου, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος.
Οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν είναι οι Στεργιούλης, Γκουτζαηλίας, Νταφόπουλος, Δάσκαλος (Ηρακλής Λάρ.), Μπουρντένας, Τσιακμάκης, Δαλιός, Μπιρσίμης (Αστραπή Ν.Π.), Κουπατσιάρας, Σταυροαθανασόπουλος (Πελασγιώτιδα), Νάκας, Ροντούλης, Σακούντζιος (Ακαδημία Τυρν.), Κουμαντζέλης, Καλαθάς, Αγάκος, Ρίζος, Αλμπάνης (Ατρόμητοι), Νικολάου, Μπόμπολας (Olympic), Ντόβας, Όντος (Απόλλων Λάρ.), Δριστέλλας (ΑΠΟΕΛ), Βαρσάμης (Νίκη Μιχαήλ), Γκουνέλας, Αρσένης, Δαούλας (Δήμητρα Γιάνν.), Σαΐτης, Μπιώτης (Ερασ. ΑΕΛ).

Ο ΣΕΓΑΣ τιμά την Εθνική ομάδα του Τόκιο
Τους αθλητές και τις αθλήτριες που εκπροσώπησαν τον ελληνικό στίβο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, θα τιμήσει στο περιθώριο του 38ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας ο ΣΕΓΑΣ. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής (14/11) στο Παναθηναϊκό Στάδιο, λίγο πριν τον τερματισμό των πρώτων αθλητών του Μαραθωνίου. Ο “χρυσός” Ολυμπιονίκης του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, ο Εμμανουήλ Καραλής, η Νικόλ Κυριακοπούλου, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής που μετείχαν στο κορυφαίο γεγονός του πλανήτη, θα παρελάσουν στο Καλλιμάρμαρο, θα ζήσουν τη μαγεία της παρουσίας στον ιστορικό χώρο και φυσικά θα απολαύσουν το χειροκρότημα των θεατών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass