Ηττα των γυναικών της ΑΕΛ με διαμαρτυρίες για τη διαιτησία

Δημοσίευση: 09 Νοε 2021 20:35

Ήττα γνώρισαν οι γυναίκες της ΑΕΛ στο Ael Fc Arena από τις Ελπίδες Καρδίτσας με 1-0, έχοντας τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Τσίατζα.


Η λαρισινή ομάδα υποστηρίζει ότι ο διαιτητής έδειχνε εύκολα κίτρινες κάρτες στις παίκτριες της, αντίθετα με αυτές των φιλοξενουμένων.
Μάλιστα υποστηρίζουν ότι στο 33' της αναμέτρησης η Λάσκου της ΑΕΛ βρίσκει ξεκάθαρα την μπάλα και έχοντας απόσταση από κάθε αντίπαλό της δέχεται την απευθείας κόκκινη κάρτα, διότι η επερχόμενη με φόρα και χωρίς να κοιτά αθλήτρια της Καρδίτσας Τσούκα, πέφτει άτσαλα στο πόδι της Λάσκου που είχε ήδη είχε βρει την μπάλα.
Παράλληλα η ομάδα της ΑΕΛ υποστηρίζει ότι της δόθηκε ανύπαρκτο πέναλτι (!) σε μαρκάρισμα που δέχθηκε η Σέρα, το οποίο όμως έγινε (όπως αναφέρει η λαρισινή ομάδα) μερικά εκατοστά εκτός της μεγάλης περιοχής και όχι εντός. Πέναλτι το οποίο όμως δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ η Μούστο.
Στο 42' η Σωτηριάδη επέστρεψε αδύναμα την μπάλα στην τερματοφύλακα Βλασιάδου, η Σιρς πίεσε με την πορτιέρο της ΑΕΛ να διώχνει άτσαλα και την Καρβάλιο να πλασάρει έξω από την περιοχή ψηλοκρεμαστά για το 0-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτριες της ΑΕΛ τα έδωσαν όλα στον αγωνιστικό χώρο για να γυρίσουν το εις βάρος τους σκορ και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, είχαν τον έλεγχο του αγώνα και έφτασαν κοντά στην ισοφάριση σε αρκετές περιπτώσεις με πιο σημαντικές ευκαιρίες αυτές της Καστάνον που μέσα από τη μεγάλη περιοχή δεν μπόρεσε να νικήσει την Ντιζντάρι και τη Γούλα (85') έξω από τη μεγάλη περιοχή, το σουτ της οποίας σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Πάντως οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να πετύχουν και δεύτερο γκολ, όταν η Σιρς σε βαθιά μπαλιά κατάφερε να «τσιμπήσει» την μπάλα προ της αντίπαλης πορτιέρο, αλλά από πλάγια θέση σε κενή εστία πλάσαρε άουτ στο 80'.
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Βασίλης Πάνος ξεκίνησε με τις: Βλασιάδου, Ρήγα, Σωτηριάδη, Παυλοπούλου, Λάσκου, Νικολαΐδου, Τσαραντάνη, Γούλα, Καστάνον, Μούστο, Σέρα ενώ έπαιξαν ως αλλαγή οι Μέλλου και Σιάχου.
Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:
ΑΕΛ-Ελπίδες Καρδίτσας 0-1
Καστοριά-ΠΑΟΚ 0-4
Γιάννενα WFC-Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου 1-0
Δόξα Δράμας-Άρης Θεσσαλονίκης 2-3
Ρεπό: Α.Ο. Τρίκαλα 2011

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.ΠΑΟΚ 5 αγ. 15
2.Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας 4 12
3.Δόξα Δράμας 4 6
4.ΑΕΛ 4 6
5.Άρης 4 6
6.Καστοριά 5 6
7.Γιάννενα 6 6
8.Τρίκαλα 3 3
9.Αγρ. Αστέρας Ευόσμου 4 0
Η επόμενη (6η) αγωνιστική (14/11):
Άρης - Α.Ο. Τρίκαλα
ΠΑΟΚ - Γιάννενα
Ελπίδες Καρδίτσας - Δόξα Δράμας
ΑΕΛ - Καστοριά
Ρεπό: Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass