ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ:

Χαίρομαι για το γκολ, αξίζαμε τη νίκη...

Δημοσίευση: 09 Νοε 2021 20:20

Ο Λαρισαίος πρώην παίκτης της ΑΕΛ Δημήτρης Κολοβέτσιος ήταν από τα πρόσωπα της 12ης αγωνιστικής του Τουρκικού πρωταθλήματος, καθώς στον αγώνα της ομάδας του Καϊσερισπόρ κόντρα στη Φενέμπαχτσε (2-2) πέτυχε το πρώτο τέρμα της ομάδας του.


Ο 30χρονος αρχηγός της Καϊσερισπόρ (γνώριμη και από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της με την ΑΕΛ) που βρίσκεται στη 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα μας είπε: «Κρίμα που χάσαμε τους τρεις βαθμούς στο τέλος... Αξίζαμε κάτι παραπάνω στο παιχνίδι γιατί παλέψαμε και ήμασταν άριστοι τακτικά. Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο μου φετινό γκολ και σε τόσο κρίσιμο παιχνίδι».
*Η Φενέρμπαχτσε θα έρθει στην Ελλάδα για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Ποιον βλέπεις φαβορί;
«Νομίζω πως ο Ολυμπιακός αν είναι σοβαρός και με τον κόσμο στο πλευρό του δεν έχει να φοβηθεί καθόλου τη Φενέρμπαχτσε που δεν βρίσκεται στις καλύτερες μέρες της, καθώς είναι έβδομη στο πρωτάθλημα».
Ο Κολοβέτσιος μέχρι τώρα είναι βασικός σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του και δεν έγινε ούτε μια φορά αλλαγή. Πέτυχε ένα τέρμα και δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες.
Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος από χθες τα ξημερώματα βρίσκεται στη Λάρισα -αφού το πρωτάθλημα στην Τουρκία έχει διακοπεί- λόγω υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας της χώρας. Ήρθε οδικώς μαζί με τον επιστήθιο φίλο του Τάσο Γκουγκούδη.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass