Ο αθλητικός σχεδιασμός του Δήμου Λαρισαίων

*ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... ΔΗΚΕΛ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ *ΜΙΧ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ

Δημοσίευση: 09 Νοε 2021 20:10

Η Αντιδημαρχία Αθλητισμού παραμένει στον Δήμο Λαρισαίων μέχρι 2 Ιανουαρίου με αντιδήμαρχο τον Μιχάλη Αναστασίου που όπως δήλωσε χθες στην «Ε» στόχος του είναι να συνεχίσει το έργο του μέχρι την τελευταία μέρα που θα έχει τη θέση αυτή.


Το αθλητικό κομμάτι του Δήμου Λαρισαίων από το 2022 θα το πάρει η ΔΗΚΕΛ η οποία το πιο πιθανό είναι λόγω των επιχορηγήσεων που λαμβάνει να κρατήσει την ίδια ονομασία, αλλά χωρίς άλλο αντικείμενο. Τα ΚΔΑΠ θα πάνε στην Αντιδημαρχία Παιδείας (αρμοδιότητα του αντιδημάρχου Δεληγιάννη), ενώ το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ θα το διαχειριστεί η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας (αρμοδιότητα του αντιδημάρχου Σωτήρη Βούλγαρη).
Αυτή την περίοδο ετοιμάζεται η τροποποίηση του καταστατικού της ΔΗΚΕΛ και την οποία με εντολή του δημάρχου Λαρισαίων Αποστόλη Καλογιάννη έχει αναλάβει ο γραμματέας του Δήμου Λαρισαίων Γιώργος Οικονομίδης.
Το νέο καταστατικό, με βάση τον αθλητισμό, της ΔΗΚΕΛ θα είναι έτοιμο μέχρι τον επόμενο μήνα και δεν θα είναι η μοναδική αλλαγή. Ο αθλητισμός αλλάζει και «στέγη» καθώς τα γραφεία της ΔΗΚΕΛ θα μετακομίσουν στον χώρο του Κολυμβητηρίου της Νέας Πολιτείας.
Ο δήμαρχος Αποστόλης Καλογιάννης θέλει να κάνει τομές στον αθλητισμό και οδηγό έχει το πετυχημένο παρελθόν που ήταν ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Λαρισαίων (καταργήθηκε με τα μνημόνια) επί δημαρχίας Λαμπρούλη (ο ίδιος ήταν πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου) που αποτέλεσε τον πρώτο αθλητικό οργανισμό σε όλη την Ελλάδα και το μοντέλο του εφήρμοσαν στη συνέχεια πολλοί δήμοι της χώρας και συνεχίζουν ακόμα και τώρα... Άλλωστε τον συνέχισαν όλοι στη συνέχεια, ο Χριστόδουλος Καφφές και ο Κώστας Τζανακούλης.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass