Επιτυχιών συνέχεια για τον Γ.Σ. «Νίκη»

ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Δημοσίευση: 09 Νοε 2021 20:35

Κάτι παραπάνω από επιτυχής θεωρείται η παρουσία του Γ.Σ. «Νίκη» Λάρισας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής Συλλόγων και Ομαδικού (Ανσάμπλ) Β’ Κατηγοριών (Νεανίδων) που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη (Ε.Γ. Μίκρας, αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης»). Συγκεκριμένα η ομάδα ανσάμπλ νεανίδων του συλλόγου επέστρεψε με το χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές της, συγκεντρώνοντας στις 5 κορδέλες 18,800 βαθμούς. Η διοίκηση συγχαίρει θερμά τις αθλήτριες Κατσανούλη Ελευθερία, Λάμπα Εβελίνα, Χατζοπούλου Μαρία, Πλιάτσικα Πηνελόπη και Μπουκουβάλα Δέσποινα -που πέτυχαν τον στόχο τους και πήραν μόρια για τις σχόλες-ΑΕΙ.


Παράλληλα η «Νίκη» έδωσε δυναμικό «παρών» και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ατομικού Νεανίδων, που διεξήχθη στην Αθήνα στο κλειστό γυμναστήριο "Σοφία Μπεφόν" στο Π. Φάληρο, με τη συμμετοχή 100 και πλέον αθλητριών, κατακτώντας την 9η θέση στο σύνθετο ομαδικό νεανίδων, με 140,650 βαθμούς. Οι αθλήτριες ήταν οι Κανιούρα Αγγελική, Κιούση Μαγδαληνή, Καπλάνη Περσεφόνη, Κατσαρού Ευθυμία, Ευσταθίου Παρασκευή και Χατζοπούλου Μαρία.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι νεαρές αθλήτριες του συλλόγου αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη κατηγορία, με αξιοζήλευτες επιδόσεις, καθώς η Μ. Κιούση πέρασε με την 6η καλύτερη βαθμολογία όλων των αθλητριών του αγώνα στον τελικό της κορδέλας κατακτώντας στα τελικά του αγωνίσματος την 4η θέση (29η θέση στο σύνθετο), ενώ η Αγγ. Κανιούρα έχασε για λίγο ως δεύτερη αναπληρωματική τον τελικό στο στεφάνι, μετά από εξαιρετική εμφάνιση (47η θέση στο σύνθετο).
Οι αθλήτριες Καπλάνη Περσεφόνη-48η θέση στο σύνθετο, Κατσαρού Ευθυμία-67η θέση, Ευσταθίου Παρασκευή και Χατζοπούλου Μαρία επιβεβαίωσαν, παρά τις ατυχίες που παρουσιάστηκαν σε κάποια προγράμματα, πως επάξια συμμετείχαν σε έναν τόσο απαιτητικό και δύσκολο από πολλές απόψεις αγώνα, μετά από τεράστια αποχή.
«Ευχαριστούμε τα παιδιά και τους γονείς που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και καταφέρνουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε με αμείωτο ενδιαφέρον, πολλή δουλειά και κεντρικό άξονα τα παιδιά», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του Γ.Σ. «Νίκη» Λάρισας, που συγχαίρει και τις προπονήτριες Σ. Κανάκη, Ευ. Πιτσίλκα, Α. Μάντζιου, Β. Σαγώνα και Μ. Νατσαρίδου για την προσφορά και το έργο τους στο σωματείο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass