Ο ΠΑΟΚ κέρδισε το ντέρμπι

*Σοβαρά επεισόδια στον αγώνα ΝΠΣ Βόλου-Άρη

Δημοσίευση: 08 Νοε 2021 20:43

O ΠΑΟΚ έβγαλε χαρακτήρα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» κόντρα στον Παναθηναϊκό και σημείωσε ένα «μεγάλο» διπλό με 3-1 που τον έφερε στο -1 από την ΑΕΚ και τον κράτησε στο -4 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους

Θεσσαλονικείς ο Γιασμίν Κούρτιτς, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ, με «κερασάκι» στην τούρτα ένα καταπληκτικό φάουλ στο 90’+7’. Ο Άκπομ έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, ισοφάρισε με τον Μαουρίσιο στο 59’ ο Παναθηναϊκός που έμεινε για τρίτο σερί ματς μακριά απ’ τη νίκη κι έπεσε πλέον στην 8η θέση, ενώ βρίσκεται προσώρας εκτός playoffs.
Διαιτητής: Γκράντε Κάρλος Ντελ Θέρο (Ισπανία)
Κίτρινες: Αλεξανδρόπουλος, Καρλίτος, Βιγιαφάνιες, Χουανκάρ - Τέιλορ, Μιχαηλίδης
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Παλάσιος, Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος (58’ Μαουρίσιο), Βιτάλ (58’ Χατζηγιοβάνης), Καρλίτος (78’ Μακέντα), Ιωαννίδης (66’ Βιγιαφάνιες).
ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια (33’ λ. τρ. Ροντρίγο), Εσίτι (86’ Σβαμπ), Κούρτιτς, Αντρ. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ, Μουργκ (70’ Ελ Καντουρί), Άκπομ (87’ Σφιντέρσκι).
«ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ»
ΝΙΚΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Χωρίς να φτάσει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Ιωνικού στο Καραϊσκάκη (17’ Μασούρας) και σε συνδυασμό με την προχθεσινή «γκέλα» της ΑΕΚ στη Ριζούπολη ξέφυγε με 3 βαθμούς από τη δεύτερη Ένωση, δύο εβδομάδες (21/11) πριν το μεταξύ τους ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.
Παράλληλα, με το «τρίποντο» επί του εξαιρετικού Ιωνικού, οι Πειραιώτες διατήρησαν το αήττητο που έχουν από την έναρξη της περιόδου (7-2-0), ενώ από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν για 4η φορά στο πρωτάθλημα.
Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος
Κίτρινες: Αγκιμπού Καμαρά - Καμπράλ, Ρομαό, Άοσμαν
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Παπασταθόπουλος (46’ λ.τρ. Παπαδόπουλος), Σισέ, Εμβιλά, Κούντε (41’ λ.τρ. Μαντί Καμαρά), Αγκιμπού Καμαρά, Ροντρίγκες (62’λ.τρ. Ονιεκούρου), Μασούρας (72’ Ανδρούτσος), Τικίνιο (72’ Ελ Αραμπί)
ΙΩΝΙΚΟΣ (Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Βαφέας (90’+2 Μανάλης), Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Καμπράλ (76’ Λένις), Ματσούκας (76’ Ντελγκάδο, 90’+2 Κάνιας), Ντάλσιο, Άοσμαν, Τουράμ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΗ
Έπειτα από ένα επεισοδιακό παιχνίδι, ο Άρης επικράτησε 2-1 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, σε αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.
Για περίπου μία ώρα διεκόπη ο αγώνας στο 12ο λεπτό, λόγω εισβολής οπαδών του Άρη στις κερκίδες και χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία. Μπαντού Εντιαγέ (35’) και Ματέο Γκαρσία (46’) τα γκολ για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, μείωσε ο Νίκολας Όροζ (48’) για τους Θεσσαλούς που είχαν νωρίτερα και δοκάρι με τον Τομ φαν Βέερτ (34’).
Πριν τη διακοπή, οι γηπεδούχοι είχαν σπαταλήσει την πρώτη σπουδαία ευκαιρία’, όταν ο Φαν Βέερτ έγινε κάτοχος της μπάλας, ξεπέρασε τον Χουλιάν Κουέστα ωστόσο το πλασέ του δεν ήταν καλό, με τον Φαμπιάνο Λέισμαν να απομακρύνει τον κίνδυνο με… τακουνάκι.
Μετά τη - σχεδόν 60λεπτη - διακοπή και τις αψιμαχίες εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, ο Δημήτρης Καραντώνης κάνοντας χρήση του VAR απέβαλλε τους Φαούστο Γκρίλο και Ζαν-Πιέρ Μπαριέντος (αναπληρωματικός) από τον Βόλο και τον Φακούντο Μπερτόγλιο από τον Άρη, με τις δυο ομάδες να συνεχίζουν τον αγώνα με δέκα παίκτες από το 23ο λεπτό.
Διαιτητής: Δημήτριος Καραντώνης (Ημαθίας
Κίτρινες: Νίνης, Ρομέρο - Καμαρά, Εντιαγέ. Κόκκινες: Γκρίλο, Μπαριέντος - Μπερτόγλιο
ΒΌΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Ρομέρο, Γκρίλο, Ρίνερ (81’ Τερεζίου), Τσοκάνης, Νίνης (54’ Ρεγκατέν/65’ Βοϊτκόφσκι), Φερράρι, Όροζ (81’ Σοάρες), Φερνάντες, Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ.
ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Τζέγκο (64’ Σάσα), Εντιαγέ, Ματέο (76’ Γκάμα), Μαντσίνι (64’ Ιτούρμπε), Μπερτόγλιο, Καμαρά (90’+2’ Σάκιτς).
*Ο προπονητής του Βόλου, Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, δεν ήταν στον πάγκο καθώς συμπλήρωσε την τιμωρία των 15 ημερών από το παιχνίδι με την ΑΕΚ.
*Κίτρινη κάρτα έδειξε στις καθυστερήσεις του αγώνα στον γενικό αρχηγό του Άρη, Δημήτρη Νιαρχάκο, ο Δημήτρης Καραντώνης.
ΟΜΑΔΑ... ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ Η ΛΑΜΙΑ
Η Λαμία τα πάει πολύ καλύτερα εκτός παρά εντός έδρας έως τώρα στη Super League κι αυτό επιβεβαιώθηκε χθες και στην Τρίπολη, όπου η ομάδα της Φθιώτιδας με το αυτογκόλ του Ρούμπεν Γκαρθία στο 27’ επικράτησε με 1-0 του Αστέρα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Το συγκρότημα του Μιχάλη Γρηγορίου μπορεί ακόμη να μην έχει νικήσει στο «σπίτι» του, ωστόσο, μακριά από εκεί τα πάει περίφημα καθώς στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» πανηγύρισε το δεύτερο «τρίποντο» στη σεζόν και αυτό εκτός Λαμίας, φτάνοντας τους 9 βαθμούς, 7 εκ των οποίων προήλθαν από τα «διπλά» σε Τρίπολη, Νεάπολη (2-1 τον Ιωνικό) και Κρήτη (0-0 με τον ΟΦΗ).
Με τη σημερινή της νίκη «προσγείωσε» τους Αρκάδες που προέρχονταν από 2 νίκες και μία ισοπαλία και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για ν’ απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις του πίνακα.
Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας
Κίτρινες: Άλβαρες - Μπεχαράνο
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Γκαρθία (46’ Καρμόνα), Άλβαρες, Ατιένζα (84’ Ροντρίγκο Γκόμεζ), Καστάνιο, Σανταφέ (68’ Τιλικα Λεό), Βαλιέντε (46’ Ιγκλέσιας), Ριέρα, Σίτο, Σονί, Μπενίτο (68’ Κρεσπί)
ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαζουλουξής, Προβυδάκης, Ορτέγκα, Μπεχαράνο, Γκέντσογλου (76’ Τζανδάρης), Ταϊρόν (76’ Ελευθεριάδης), Καραμάνος (68’ Σκόνδρας), Αραμπούλι (84’ Τσούκαλος).Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:
*ΟΦΗ-Ατρόμητος    2-0
(7’,10’ Ντουρμισάι)
*ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός    3-0
(33’ πεν. Εραμούσπε, 37’ Περέα, 57’ Κάργας)
*Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ    2-2
(41’ Ιωαννίδης, 62’ Παμλίδης - 13’ Γκαρσία, 80’ Αραούχο)
*Αστέρας Τρίπολης - Λαμία    0-1
(26’ αυτ. Γκαρθία)
*Βόλος - Άρης    1-2
(48’ Ορόζ - 35’ Εντιαγέ, 46’ Γκαρσία)
*Ολυμπιακός - Ιωνικός    1-0
(17’ Μασούρας)
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ    1-3
(59’ Μαουρίσιο - 13’ Άκπομ, 85’ πεν, 90’+7 Κούρτιτς)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 9 αγώνες)
1. Ολυμπιακός    23
2. ΑΕΚ    20
3. ΠΑΟΚ    19
4. ΝΠΣ Βόλος    14
5. ΠΑΣ Γιάννινα    13
6. ΟΦΗ    12
7. Άρης    11
. Παναθηναϊκός    11
9. Λαμία    9
. Αστέρας Τρίπ.    9
. Ιωνικός    9
12. Απόλλων Σμ.    6
13. Παναιτωλικός    5
14. Ατρόμητος    3
***Ο Άρης έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση έξι (6) βαθμών
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021
Βόλος-ΟΦΗ (15:00)
Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα (19:30)
Ιωνικός-Αστέρας Τρίπολης (19:30)
ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021
Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης (17:15)
Ατρόμητος-ΠΑΟΚ (19:30)
ΑΕΚ-Ολυμπιακός (19:30)
ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΝΟΕΒΡΙΟΥ 2021
Λαμία-Παναθηναϊκός (19:30)
Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ
8 ΓΚΟΛ: Καρλίτος (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)
5 ΓΚΟΛ: Τσούμπερ (ΑΕΚ), Φαν Φέερτ (ΒΟΛΟΣ)
4 ΓΚΟΛ: Αραούχο (ΑΕΚ), Τικίνιο (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Νέιρα (ΟΦΗ), Βέργος (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Κούρτιτς (ΠΑΟΚ)
3 ΓΚΟΛ: Ν. Ιωαννίδης (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.), Γκαρσία (ΑΡΗΣ), Μπαρτόλο (ΒΟΛΟΣ), Άοσμαν (ΙΩΝΙΚΟΣ), Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass