Η Γλαύκη ντύθηκε στα... βυσσινί

*ΤΑΚΗΣ ΤΖΙΟΤΖΙΟΣ: ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 06 Νοε 2021 20:00

Τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ φιλοξένησαν στη Γλαύκη, πρώην και νυν διοικητικοί παράγοντες της ομάδας, η οποία πρωταγωνιστεί στη β' Τοπική κατηγορία.


Άριστος οικοδεσπότης ο ιδιοκτήτης της καφετέριας που φέρει και το όνομά του, ο Τάκης Τζιότζιος, σε σύντομη ομιλία τόνισε τα εξής: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς, που μας δόθηκε η δυνατότητα να φιλοξενήσουμε ανθρώπους που φόρεσαν τη φανέλα της ΑΕΛ και την οδήγησαν σε μεγάλες επιτυχίες. Μια βραδιά που μας γύρισε πολλά χρόνια πίσω και θυμηθήκαμε το ένδοξο παρελθόν της αγαπημένης μας ομάδας. Η Γλαύκη θα είναι πάντα κοντά στην ΑΕΛ και ευχόμαστε να επιστρέψει στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου».
*Στο να κυλήσει ευχάριστα η βραδιά συνέβαλαν οι παλαίμαχοι παίκτες, Φώτης Γκουζιώτης, Θοδωρής Κυριακούλης και Τάκης Τζιότζιος, οι πρώην πρόεδροι της ομάδας Αχιλλέας Μπατρακούλης (γνωστός και ως... χέλι της Γλαύκης) και ο Θανάσης Μπατρακούλης.
Ανταποκρίθηκαν στη σχετική πρόσκληση και παρευρέθηκαν ο γενικός αρχηγός της κυπελλούχου ΑΕΛ του 1985 Γιώργος Λόκας, ο Τάκης Παραφέστας με το τεχνικό επιτελείο τους Ηλία Φυντάνη, Κώστα Μαντζιώκα, Κυριάκο Παπαδόπουλο Βαγγέλη Τσότσα. Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία των δύο γιων του αείμνηστου πρώην προέδρου της ΕΠΣΛ Γιώργου Σαγρή, Σωτήρη και Βασίλη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass