Η ΑΕΛ πάει... Φιλιππούπολη

*ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ *ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Δημοσίευση: 06 Νοε 2021 20:30

Μετά τη 2η κλήρωση που έγινε για το πρωτάθλημα της Super League 2, η ΑΕΛ την 1η αγωνιστική θα κάνει το ρεπό της και δεν υπάρχει επίσημη αγωνιστική δράση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Με την ευκαιρία αυτήν το τεχνικό τιμ της ομάδος με επικεφαλής τον Ηλία Φυντάνη και τον Τάκη Παραφέστα θα πάει Φιλιππούπολη αύριο στις 3 μ.μ. για να "κατασκοπεύσει" τόσο τον Απόλλωνα, που θα είναι ο αντίπαλος της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα, όσο και τον Α.Ο. Τρικάλων.


Οι "βυσσινί" θα δουν και τα άλλα αποτελέσματα αξιολογώντας γενικά την κατάσταση για τις θεωρούμενες ως φαβορί ομάδες και θα βγάλουν τα πρώτα συμπεράσματα.
Όσον αφορά την ΑΕΛ, σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία προπόνηση που θα γίνει στις 10 το πρωί στα Δένδρα και ακολούθως θα δοθεί ρεπό στους παίκτες, οι οποίοι θα επιστρέψουν τη Δευτέρα το απόγευμα.
Τα προβλήματα είναι γνωστά με τους τραυματίες Μπαντιμπανγκά και Ομάρ, που -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη λαρισινή μονομαχία με τον Απόλλωνα.
ΕΞΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
Εξι από τους 16 αγώνες της Super League 2 θα έχουν τηλεοπτική μετάδοση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Το ντέρμπι Ολυμπιακού Β - ΠΑΟΚ Β ανέλαβε να μεταδώσει το One Channel, ενώ πέντε ακόμα αναμετρήσεις θα μεταδοθούν μέσω live streaming. Συγκεκριμένα το Κηφισιά - Παναθηναϊκός Β θα καλυφθεί μέσα από την ίδια την ΠΑΕ των βορείων προαστίων, το ΑΕΚ Β - Καλαμάτα από το facebook της διοργανώτριας αρχής, όπως και το Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός Βόλου. Από εκεί και πέρα το Αναγέννηση Καρδίτσας - Θεσπρωτός με live από τους γηπεδούχους και το Αιγάλεω - Χανιά με live streaming από το “Σίτι".
ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΜΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Η Κ-17
Εν τω μεταξύ, μετά την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της SL K17 κόντρα στη Λαμία, η ΠΑΕ ΑΕΛ θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στο προπονητικό κέντρο στα Δένδρα για τη 10η αγωνιστική. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή (7/11) στις 14:00, με την ομάδα του Ζήση Ζιάγκα να έχει την ευκαιρία να πάρει άλλη μία νίκη στη Λάρισα.
Η ψυχολογία είναι πολύ καλή στην ομάδα της ΑΕΛ και όλοι ευελπιστούν πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη, αφού υπάρχει πειθαρχία αλλά και οργάνωση, πράγματα ιδιαίτερα σημαντικά έτσι ώστε να προχωρήσει με τον καλύτερο τρόπο το όλο εγχείρημα και να αναδειχτούν ταλέντα.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass