Νίκησε η ΑΕΚ, καταγγελίες του Αρη

Δημοσίευση: 01 Νοε 2021 20:19

Τρία στα τρία για την ΑΕΚ του Αργύρη Γιαννίκη, που επικράτησε χθες 2-1 του Άρη στο ΟΑΚΑ, παρουσία περίπου 25.000 θεατών. Με τα γκολ των Μήτογλου (16’) και Μάνταλου (37’πεν.) η Ένωση πήρε τους τρεις βαθμούς που τη διατηρούν στη 2η θέση της

βαθμολογίας της Super League μετά τις αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής. Για τον Αρη μείωσε ο Ματέο Γκαρσία στο 73’, δυο λεπτά μετά την αποβολή του Μήτογλου.
Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Κίτρινες: Ρότα, Σιμόες, Τζαβέλλας, Βράνιες - Φαμπιάνο, Τζέγκο, Καμαρά, Ιτούρμπε
Κόκκινη: Μήτογλου (71’)
AΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Στάνκοβιτς, Ρότα (26’ Μισελέν), Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι, Σιμόες, Σιμάνσκι (77’ Τζαβέλλας), Τάνκοβιτς (60’ Λιβάι Γκαρσία), Μάνταλος (60’ Λε Ταλέκ), Τσούμπερ, Ανσαριφάρντ (77’ Αραούχο)
ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Τζέγκο (61’ Σάσα), Εντιαγέ (77’ Ιτούρμπε), Ματέο Γκρασία, Γκάμα (61’ Μαντσίνι), Μπερτόγλιο (88’ Χαϊροβιτς), Καμαρά
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ
Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Άρης καταγγέλλει πως ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, απείλησε - τηλεφωνικά - τον Θοδωρή Καρυπίδη ενώ, παράλληλα, ξεκαθαρίζει πως θα προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες νομικές ενέργειες. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Άρης καταγγέλλει ότι μετά το τέλος του αγώνα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, ο δεύτερος απείλησε τον πρόεδρο του Άρη λέγοντας του ότι «θα σε βάλω σε αναπηρικό καροτσάκι», μαζί με άλλες απειλές πεζοδρομιακού ύφους! Τις ίδιες απειλές εκτόξευσε και κατά του Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Δημήτρη Νιαρχάκου. Εννοείται πως η ΠΑΕ Άρης θα προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες νομικές ενέργειες. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που οραματίζονται οι εξυγιαντές».
*Με ανάρτησή της στα Social Media αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους του αγώνα με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, η ΠΑΕ Άρης εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της προς τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, αλλά και τον διαιτητή, Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο. Οι άνθρωποι του Άρη διαμαρτύρονται για το πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ, ενώ ζητούν και κόκκινη κάρτα στον Λάζαρο Ρότα.
ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗΤΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το επαρχιακό ντέρμπι στους «Ζωσιμάδες» ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Αστέρα Τρίπολης, με τις ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής και ύστερα από ένα δυνατό παιχνίδι, με φάσεις, αποβολή και διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για το γκολ του «Άγιαξ της Ηπείρου».
Ύστερα από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο αλλά χωρίς τη μεγάλη φάση και με μοναδική «συγκίνηση» έως τότε τον τραυματισμό του Μουνάφο στα πλευρά (23’) και την παραλαβή του από το ασθενοφόρο, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με εξαιρετικό σουτ του Σίτο στο 34ο λεπτό. Πριν προλάβουν όμως καλά-καλά να χαρούν οι Αρκάδες, ο ΠΑΣ Γιάννινα ισοφάρισε σε μια φάση που θα συζητηθεί. Στο 37’ ο Μπρένερ έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, την πλάτη του Τσιφτσή και κατέληξε στα δίχτυα, με τους ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες του Αστέρα να διαμαρτύρονται εντονότατα πως ο σκόρερ χρησιμοποίησε το χέρι.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ανδρέας Γκάμαρης
ΚΟΚΚΙΝΗ: 82’ Μπαράλες
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καραχάλιος - Μουνάφο, Σανταφέ, Γκαρθία, Τσιφτσής
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος (86’ Μίνα), Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Σάλιακας, Μπρένερ (43’ Μέντες), Σνάιντερ, Μιλιντσεάνου (76’ Λώλης).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Γκαρθία (90’+4 Κανελλόπουλος), Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Σανταφέ (66’ Βαλιέντε), Μουνάφο (27’ Ιγκλέσιας), Ριέρα (90’+4 Τασουλής), Σίτο, Σονί (66’ Γκόμεζ), Μπαράλες.
Ο ΟΦΗ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ
Ο ΟΦΗ βρήκε τον τρόπο να μπλοκάρει όλα τα «όπλα» και τον εφετινό, επιθετικό «οίστρο» του Παναθηναϊκού στο «Απόστολος Νικολαΐδης», φεύγοντας από το γήπεδο με το 0-0. Πρώτη εντός έδρας απώλεια για τους «πράσινους», μετά από τρεις σερί νίκες στο γήπεδο της Λεωφόρου, παρέμειναν αήττητοι οι Κρητικοί μακριά από την έδρα τους για τέταρτο ματς φέτος (3 ισοπαλίες και μία νίκη).
Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας)
Κίτρινες: Βέλεθ, Σάρλια - Μεγιάδο, Μαρινάκης, Νέιρα (κάρτα στον πάγκο), Επασί
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Χατζηγιοβάνης (80’ Μπουζούκης), Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος (60’ Μαουρίσιο), Βιτάλ (81’ Παλάσιος), Καρλίτος, Ιωαννίδης (63’ Βιγιαφάνιες).
ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Νέιρα (22’ λ. τρ. Καμάου), Γκαγιέγος, Τοράλ, Λάμπρου (80’ Γιαννούλης), Ντουρμισάι (72’ Καστάνιος).
*Στα επίσημα του γηπέδου της Λεωφόρου, βρέθηκε για να παρακολουθήσει τον αγώνα των δύο ομάδων κι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.
ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ
Στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η «αυλαία» της χθεσινής ημέρας στη Super League, Λαμία και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2. Ο Ατρόμητος προηγήθηκε δύο φορές με τους Στρούγγη (19’) και Βασιλαντωνόπουλο (58’) για να ισοφαρίσουν ισάριθμες φορές οι γηπεδούχοι με τους Παπαδόπουλο (αυτ. +45) και Αραμπούλι (79’). Έτσι, ο Ατρόμητος παραμένει ουραγός στο πρωτάθλημα με μόλις 3 βαθμούς, μετά από 8 αγωνιστικές, ενώ η Λαμία έχει 6 βαθμούς.
Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)
Κίτρινες: Ντένιτς, Σάλομον
ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Σκόνδρας (63’ Προβυδάκης), Αντέτζο, Γκόλεμιτς, Μαρτίνεθ, Τζανδάρης (63’ Γκέντσογλου), Μπεχαράνο, Καραμάνος (63’ Ελευθεριάδης), Τιρόνε (78’ Τσούκαλος), Μανούσος (85’ Μαζουλουξής), Αραμπούλι.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος (86’ Μουνίθ), Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Καστεγιάνο, Ντένιτς (67’ Νάτσος), Σάλομον, Καρτάλης (75’ Κλωναρίδης), Μπεντινέλι (75’ Κιβρακίδης), Κουλούρης.
ΑΠΟΤΛΕΣΜΑΤΑ
Οι σκόρερ στις αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League:
ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης    4-1
(5’ πεν. Σβαμπ, 66’ Σφιντέρσκι, 72’ Μιχαηλίδης, 90’+4 πεν. Αουγκούστο - 14’ Παμλίδης)
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός    1-2
(19’ Βέργος - 13’ Τικίνιο, 70’ πεν. Ελ Αραμπί)
Λαμία - Ατρόμητος    2-2
(45’+1 αυτ. Παπαδόπουλος, 79’ Αραμπούλι - 19’ Στρούγγης, 58’ Βασιλαντωνόπουλος)
Παναθηναϊκός - ΟΦΗ    0-0
ΑΕΚ - Άρης    2-1
(16’ Μήτογλου, 37’ Μάνταλος - 73’ Ματέο Γκαρσία)
ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης    1-1
(37’ Μπρένερ - 34’ Σίτο)
Ιωνικός - Βόλος    Σήμερα
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 8 αγώνες)
1. Ολυμπιακός    20
2. ΑΕΚ    19
3. ΠΑΟΚ    16
4. Βόλος    13 -8αγ.
5. Παναθηναϊκός    11
6. ΠΑΣ Γιάννινα    10
7. Αστέρας Τρ.    9
. ΟΦΗ    9
9. Ιωνικός    8 -8αγ.
. Άρης    8
11. Λαμία    6
12. Παναιτωλικός    5
. Απόλλων Σμ.    5
14. Ατρόμητος    3
***Ο Άρης έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση έξι (6) βαθμώνΗ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο 6 Νοεμβρίου, 2021
ΟΦΗ-Ατρόμητος (17:15)
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός (17:15)
Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ (19:30)
Κυριακή 7 Νοεμβρίου, 2021
Αστέρας Τρίπολης-Λαμία (15:00)
Βόλος-Άρης (17:15)
Ολυμπιακός-Ιωνικός (19:30)
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (19:30)
Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ
8 ΓΚΟΛ: Καρλίτος (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)
5 ΓΚΟΛ: Τσούμπερ (ΑΕΚ), Φαν Φέερτ (ΒΟΛΟΣ)
4 ΓΚΟΛ: Τικίνιο (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Νέιρα (ΟΦΗ), Βέργος (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ)
3 ΓΚΟΛ: Αραούχο (ΑΕΚ), Μπαρτόλο (ΒΟΛΟΣ), Άοσμαν (ΙΩΝΙΚΟΣ), Τικίνιο, Αγκιμπού Καμαρά (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)
2 ΓΚΟΛ: Βράνιες, Ανσαριφάρντ (ΑΕΚ), Ν. Ιωαννίδης (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.), Γκαρσία, Καμαρά, Γκάμα (ΑΡΗΣ), Μπαράλες, Σόνι (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.), Στρούγγης (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Ροσέρο, Ρινέρ (ΒΟΛΟΣ), Ελ Αραμπί, Μασούρας (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Αουγκούστο, Σφιντέρσκι, Α. Ζίβκοβιτς, Κούρτιτς (ΠΑΟΚ)
1 ΓΚΟΛ: Μάνταλος, Μήτογλου, Λε Ταλέκ, Αμραμπάτ, Γκαρσία, Χατζισαφί (ΑΕΚ), Παμλίδης (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ), Μαντσίνι, Μπράμπετς, Μπερτόλιο, Σούντγκρεν, Εντιαγέ (ΑΡΗΣ), Σίτο (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.), Σπιριντόνοβιτς, Κλωναρίδης (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Τερεζίου, Φερνάντες, Γκιουλέν, Φεράρι (ΒΟΛΟΣ), Σάντσεθ, Τουράμ (ΙΩΝΙΚΟΣ), Αραμπούλι, Βασιλαντωνόπουλος, Καραμάνος, Τιρόνε, Μαζουλουξής, Νούνιες, Μανούσος, Γκόλεμιτς (ΛΑΜΙΑ), Μπουχαλάκης, Σισέ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Βούρος, Ναμπί (ΟΦΗ), Παλάσιος, Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Χατζηγιονάνης, Βιτάλ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Καρέλης, Ζεστέντ, Ντίας, Ντουάρτε, Βαρόνε (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Μιχαηλίδης, Σβαμπ, Άκπομ, Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνα, Μιτρίτσα, Σίντνεϊ, Μουργκ (ΠΑΟΚ), Μπρένερ, Εραμούσπε, Γκαρντάβσκι, Κόντε, Μιλιντσεάνου, Μορέιρα (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)
ΑΥΤΟΓΚΟΛ: Κ. Παπαδόπουλος (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Γκρίλο (Βόλος), Μαλής (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass