Πρώτη παλικαρίσια νίκη

Η ΑΕΛ Κ-17 ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ ΤΗ ΛΑΜΙΑ 2-1 - Ζ. ΖΙΑΓΚΑΣ: «ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΕΛΤΙΩΝΟΜΑΣΤΕ»

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2021 21:05

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Βασίλης Ντάμπλης

Πρώτη παλικαρίσια νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχαν χθες το μεσημέρι στο γήπεδο του Μακρυχωρίου οι παίκτες της Κ-17 ΑΕΛ, οι οποίοι επικράτησαν της δυνατής Λαμίας με σκορ 2-1.
Παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της SL Κ-17 και οι «μικροί» έδειξαν πως βρίσκονται σε καλό δρόμο.


Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του τεχνικού Ζήση Ζιάγκα: «Συνεχώς βελτιωνόμαστε και δείξαμε μια καλή αγωνιστική εικόνα. Η νίκη σίγουρα θα ανεβάσει την ψυχολογία των παιδιών και ευελπιστούμε πως τον Μάιο, θα ξεκαθαρίσει ποιοι θα πάνε στην Κ-19 και ποιοι θα συνεχίσουν στην Κ-17.
Το χειροκρότημα άξιζαν τα παιδιά, παραμένουμε όμως προσγειωμένοι».
Στο 7’ ο Νινίκας έκανε ένα καλό σουτ, η μπάλα πέρασε άουτ, στο 15’ νέο σουτ, αυτή τη φορά από τον Βλιώρα, η μπάλα κατέληξε άουτ. Ο επιθετικός της ΑΕΛ Βλιώρας άνοιξε το σκορ στο 33’ με ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα του Ντιντή, ενώ στο 39’ ο Ασίκογλου έκανε ένα μακρινό σουτ, η μπάλα πέρασε όμως ελάχιστα άουτ.
Στην επανάληψη η ΑΕΛ συνέχισε να πιέζει και στο 50’ ο Κουκουράβας έκανε το σουτ, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Ο ίδιος παίκτης συνέχιζε να πιέζει και στο 55’ από καλή θέση επιχείρησε ένα νέο σουτ, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 65’ ο Βλιώρας έκανε ένα πολύ καλό σουτ, η μπάλα πέρασε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα στο 68΄οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Ζαλοκώστα και τον Αποστόλου να φέρνει το ματς στα ίσα (1-1).
Στο 78’ ο Χαλδούπης δοκίμασε ένα μακρινό σουτ, η μπάλα πέρασε όμως άουτ και στο επόμενο λεπτό η «λύτρωση» ήρθε με τον Ασίκογλου με ένα ωραίο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή να σκοράρει-μετά από πάσα του Νινίκα- μέσα σε αποθέωση για το τελικό 2-1. Τέλος στο 85’ ο Γκόλτσιος είχε ένα δυνατό σουτ, η μπάλα πέρασε όμως άουτ.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Ασλανίδη (Πιερίας), που είχε συνεργάτες τους κ.κ. Σακκά (Θεσσαλίας), Κουτσικανίδη (Πιερίας).
ΑΕΛ (Ζήσης Ζιάγκας): Αντωνόπουλος Λ. (63’ Αντωνόπουλος Ν.), Ντιντής, Κουκουράβας (70’ Γκόλτσιος), Πιτσιδήμος, Μπαγιώτας, Χαλδούπης, Ασίκογλου, Νινίκας, Βλιώρας, Πινακάς (86’ Ταμπούρης), Μπόγδανος (63’ Καζάκος).
ΛΑΜΙΑ (Σπύρος Κουκούλης): Καραγιάννης, Γκλάβας, Καψαλιάρης, Βέρρης, Τσίτζηρας (46’ Αποστόλου), Ζαλοκώστας (72’ λ.τ. Πεπόνας), Κατσικάς, Κλητοράκης, Γκιοργκάλι, Καψής, Τσαμάλης (56’ Καθάργιος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass