ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΔΩΤΙΕΑ ΑΓΙΑΣ ΜΕ 2-0

Ικανοποιητική εμφάνιση και νίκη για τον Ηρακλή Λάρισας

•ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ Ο Δ. ΔΗΜΟΛΙΟΣ •ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΣΕ ΑΜΠΕΛΩΝΑ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2014 14:46 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:48

 

Φιλική νίκη με 2-0 η οποία συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση πέτυχε ο Ηρακλής Λάρισας επί του κατά μία κατηγορία μεγαλύτερου Δωτιέα Αγιάς ο οποίος ωστόσο αγωνίστηκε χωρίς πολλούς από τους βασικούς του παίκτες. Η ουσία είναι ότι η ομάδα του Κώστα Κολομητρούση είχε ικανοποιητική εικόνα και έδειξε ότι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα είναι έτοιμη με τον επιθετικό Δαλαμπύρα να βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα σκοράροντας δις. Παράλληλα επιβεβαίωσε το γεγονός ότι θα είναι μία από τις πρωταγωνίστριες ομάδες του φετινού μαραθωνίου.

Από την άλλη πλευρά οι «ρεζέρβες» του Δωτιέα Αγιάς δεν έπεισαν κάτι που σχολίασε και ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου μετά το παιχνίδι λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η εικόνα δεν ήταν ικανοποιητική, για να παίξει κάποιος στον Δωτιέα θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ περισσότερο».

Στο φιλικό στη Νεάπολη αγωνίστηκε με την ομάδα της Αγιάς και ο Δημήτρης Δημολιός ο οποίος είχε μείνει πρόσφατα ελεύθερος από τον Τύρναβο και αποκτήθηκε από τους «ερυθρόλευκους». Στο 37’ όταν μετά από σέντρα του Κουρούμαλου ο Δαλαμπύρας με κεφαλιά στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας έκανε το 1-0, ενώ στο 49’ και πάλι μετά από σέντρα του Κουρούμαλου ο Δαλαμπύρας με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Στο 90’ ο Ηρακλής θα μπορούσε να είχε πετύχει και τρίτο γκολ με τον Χατζηλιάδη που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κολομητρούσης): Μαγαζιώτης, Περήφανος, Γιαννακόπουλος, Τσέλιγκας, Πότσης, Σάββας, Τσιτσιούμης, Δαλαμπύρας, Ζαφειρίου, Νάστας, Κουρούμαλος (στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Μούτσα, Φιλίππου, Κασνακούδης, Ντελόπουλος, Καλαμάτας, Χατζηλιάδης, Ντονούδης, Μπέης, Ρενάτο, Ξαφάρας και Θεοδώρου).

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Αντωνίου): Κωνσταντίνου, Σελήνης, Κόκκας, Τσακάλι, Βαρουξάκης, Σιμούλης, Ντακούλας, Κράβαρης, Μίλκοβιτς, Δημολιός, Λάιος (στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Περδίκης, Κολιός, Γούτος, Παφίλης, Χονδροδήμος, Τσιρογιάννης).

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Στο γήπεδο Γιάννουλης η γηπεδούχος Δήμητρα υποδέχθηκε τον Κεραυνό Παραποτάμου με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 28’ με τον Σαΐτη, ενώ η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε τρία λεπτά αργότερα από τον Καραβασίλη που διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μπουρνάκας-Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Φατούρας, Φιλιππούλης, Εμμανουήλ, Γκαλγκανόπουλος, Μανάκας, Θώμος, Κοταρέλας, Μάτος, Σπανός, Καραβασίλης (Νασιάκος, Αθανασίου, Πατσιωτός, Καλούσης, Μουσιός, Μπαλαμώτης, Ταστεμερίδης, Μαλαβιέζος, Μαντζαφλάρας, Πάσιος, Κουρούτσαλης).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ (Ζιάγκας): Τζουζέπε, Ζυγοροδήμος, Κολοβός, Δαλακώνης, Γκουγκουλιάς, Παππάς, Τάκε, Σαΐτης, Καπετάνιος, Κίτσιου, Κουκουτσέλος (Σερίφης Τρ., Σερίφης Β., Καρανίκας, Πέσιος, Ναήμ, Χατζής).

ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΝ ΑΜΕΠΛΩΝΑ

Η δύναμη χαρακτήρισε το φιλικό στον Αμπελώνα όπου ο τοπικός Αμπελωνιακός αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Ελάχιστες ήταν οι καλές στιγμές αφού το σκληρό παιχνίδι δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να δείξουν αυτό που ήθελαν επιθετικά. Αρνητικό στοιχείο του παιχνιδιού ο τραυματισμός του Πρικάκη στο 25ο λεπτό ο οποίος μετεφέρθη στο νοσοκομείο όπου του έγιναν έξι ράμματα στα χείλια.

Επόμενο φιλικό για την ομάδα του Αμπελωνιακού ορίσθηκε για την ερχόμενη Κυριακή στις 18.00 στο γήπεδο Αμπελώνα με αντίπαλο τον Δαμασιακό. Εν τω μεταξύ όπως ανακοινώθηκε από τους «πράσινους» υπεύθυνος των ακαδημιών θα είναι φέτος ο έμπειρος ποδοσφαιριστής Κώστας Γρηγορίου (τηλ. 6987452362) με τον οποίο θα μπορούν να επικοινωνούν οι ενδιαφερόμενοι.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Παραφέστας): Γκικούδης, Μούργκας, Πρικάκης (25’ λ.τ. Σουλιώτης), Κωτούλας, Γκόλτσιος, Συκιώτης, Κούρος, Χατζούλης, Μπίκος, Ρόκα, Κακαβίτσης (Μπαρμπαγιάννης, Γωγάκος, Σιαμέτης, Βούκιας, Πούλιος, Τζέκο)

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Κορδαλής): Κουτσοκέρας, Πατσιούρας, Τσούλης, Τσιανάκας Β., Τσιανάκας Απ., Αντωνιάδης, Κομισόπουλος, Σβερκούλης, Θεοχάρης, Μπένος, Βούλγαρης (Σακελλαρίου, Βότσης, Βόπης, Μακρής, Κατσανάκης, Γιαχνής, Παλαμίδας, Ζαχόπουλος, Αναγνώστης).

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass