ΚΩΣΤΑΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ:

Χρειάζεται προσοχή ο Διαγόρας Ρόδου

«Το Kύπελλο είναι ένας θεσμός που μας αφορά...»

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2021 21:20

Μπορεί να παραμένει άγνωστο πότε αρχίζει το πρωτάθλημα της Super League2, όμως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ στο κύπελλο συνεχίζονται κανονικά και μετά την πρόκριση επί του Απόλλωνα Λάρισας επόμενος αντίπαλος είναι την ερχόμενη Τετάρτη στη Ρόδο ο Διαγόρας, που πέρυσι τερμάτισε στην 6η θέση της Super League 2.


«Το παιχνίδι στη Ρόδο δεν είναι εύκολο και χρειάζεται προσοχή και όπως σεβόμαστε τον εαυτό μας θα πρέπει να σεβόμαστε και τον αντίπαλό μας. Εμείς θέλουμε τη διάκριση και στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα έρθει χωρίς να παίξουμε καλά. Ο αντίπαλος έχει μια νεανική ομάδα και είναι πολύ επικίνδυνος στην έδρα του. Θα πρέπει να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε την πρόκριση».
Πάντως ο προπονητής, μπορεί να παίζει αγώνα κυπέλλου νοκ-άουτ την Τετάρτη, αλλά έχει και το μυαλό του στο πρωτάθλημα λέγοντας: «Σίγουρα έχουμε στραμμένη την προσοχή στο κύπελλο από τη στιγμή που ο αγώνας είναι νοκ-άουτ, όμως μας απασχολεί και η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος. Να δούμε πότε θα αρχίσει. Δεν βλέπω να ξεκινά ούτε στις 17 Οκτωβρίου και είναι κρίμα για μας που κάνουμε μακράς διαρκείας προετοιμασία».
*Εδώ δεν γνωρίζετε τους αντιπάλους σας...
«Πράγματι τη μία παίζει η Καβάλα, την άλλη δεν παίζει, τη μία παίζει η Δόξα Δράμας, την άλλη δεν παίζει. Τι να πω....».
Η αποστολή της ΑΕΛ θα αναχωρήσει για τη Ρόδο αύριο το μεσημέρι αφού το πρωί θα κάνει προπόνηση στη Λάρισα. Σχετικά με τα αγωνιστικά προβλήματα θα στερηθεί των υπηρεσιών από τους τραυματίες Γαρουφαλλιά, Γρηγορόπουλο, Ταχάρ και Νίνο.
Μοναδικό ίσως νέο πρόσωπο σε σχέση με το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας θα είναι ο Ζίγκι Μπαντιμπανγκά που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

 

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΡΙΚΑΛΑ
Η ΑΕΛ προγραμμάτισε για τις 10 Οκτωβρίου φιλικό αγώνα στα Τρίκαλα με τη φερώνυμη ομάδα. Σε περίπτωση που η κλήρωση φέρει αντιπάλους τις δύο ομάδες στις πρώτες αγωνιστικές ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass