Α’ ΕΠΣΛ DETOX

Αναμενόμενες νίκες στην πρεμιέρα

*Σε έξι παιχνίδια, ενώ τρία ολοκληρώθηκαν ισόπαλα *Σημειώθηκαν 20 συνολικά γκολ σε εννέα αγώνες

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2021 21:30
Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Δήμητρα Γιάννουλης-Δωτιέας Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Δήμητρα Γιάννουλης-Δωτιέας

Ποδαρικό με το... δεξί έκαναν έξι ομάδες στο πρωτάθλημα της DETOX-Α’ΕΠΣΛ, όπου σημειώθηκαν 20 συνολικά γκολ και γενικά μπορεί να χαρακτηριστεί ως ημέρα των φιλοξενουμένων, καθώς σε έξι παιχνίδια, πέτυχαν ισάριθμες νίκες και έδωσαν από την αρχή ενδιαφέρον στη διοργάνωση.


Τρία ματς ολοκληρώθηκαν ισόπαλα και γενικά ήταν αισιόδοξα τα πρώτα μηνύματα της φετινής χρονιάς, στην οποία αναμένεται πως θα είναι συναρπαστικό το πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Πύρρος-Αχιλλέας Φαρσάλων     0-2
Βλαχογιάννι-Μαυροβούνι     1-1
Αβέρωφ-Τσαριτσάνη     0-1
Αμπελωνιακός-Σμόλικας     1-1
Αργυροπούλι-Παναγροτικός     1-2
Δήμητρα Γιάννουλης-Δωτιέας     0-2
Γόννοι-Κιλελέρ     0-1
Αμπελιά-Δαμασιακός     2-2
Νέα Πολιτεία-Φαλανιακός     0-3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(1η αγωνιστική):
1. Φαλανιακός     3-0     3
2. Δωτιέας Αγιάς     2-0     3
3. Αχιλλέας Φ.     2-0     3
4. Οικονόμος     1-0     3
5. Κιλελέρ     1-0     3
6. Παναγροτικός     2-1     3
7. Αμπελιά     2-2     1
8. Δαμασιακός     2-2     1
9. Αμπελωνιακός     1-1     1
10. Σμόλικας     1-1     1
11. Βλαχογιάννι     1-1     1
12. Μαυροβούνι     1-1     1
13. Αργυροπούλι     1-2     0
14. Αβέρωφ     0-1     0
15. Γόννοι     0-1     0
16. Πύρρος     0-2     0
17. Δήμητρα Γιάννουλης     0-2     0
18. Νέα Πολιτεία     0-3     0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Σάββατο 9/10, 16:30)
Δήμητρα Γιάννουλης - Αργυροπούλι
Παναγροτικός - Πύρρος
Δωτιέας Αγιάς - Βλαχογιάννι
Αχιλλέας Φ. - Γόννοι
Μαυροβούνι - Αμπελωνιακός
Κιλελέρ - Αβέρωφ
Σμόλικας - Αμπελιά
Οικονόμος-Ν.Πολιτεία
Δαμασιακός - Φαλανιακός
Αναλυτικά τα παιχνίδια της πρεμιέρας:

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ-ΔΩΤΙΕΑΣ 0-2
Χάρη σε δύο γκολ που πέτυχε στην επανάληψη, ο Δωτιέας Αγιάς κέρδισε στη Γιάννουλη την τοπική Δήμητρα με σκορ 2-0.
Αναμέτρηση στην οποία οι παίκτες του Τάσου Μπεριτζά είχαν την εδαφική υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα, βρήκαν δύο γκολ στην επανάληψη και έφτασαν έτσι στην επικράτηση που τους δίνει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Στην αντίπερα όχθη οι «πράσινοι» των Αχιλλέα Μανάκα-Θάνου Δουζένη, παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, είχαν τις δικές τους καλές στιγμές για να σκοράρουν και γενικά άρεσαν με την παρουσία τους, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Μελανό σημείο του αγώνα, ο σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο του Μάριου Καρέλα στο 37’, με την ευχή όλων να είναι μικρό το κακό και να επιστρέψει δριμύτερος (σ.σ. ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις).
Το α’μέρος ήταν αναγνωριστικό, με τον Δωτιέα να προσπαθεί να επιβάλει τον ρυθμό του, όμως η Γιάννουλη που έδειχνε ιδιαίτερα δραστήρια έφτασε μια ανάσα από το γκολ στο 27’, αλλά ο Μάλτζαρης απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Μπόντε.
Και στο 38’ο Δωτιέας άγγιξε το γκολ, αλλά το κάθετο δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια του Κορλού από τη δεξιά πλευρά. Με το ξεκίνημα της επανάληψης και πάλι οι παίκτες της Δήμητρας έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά η κεφαλιά του Μπόντε δεν βρήκε στόχο.
Στο 53’ ο Λεσάι δεν κατάφερε να νικήσει τον Κοτλή και στο 67’ το σκορ άνοιξε όταν ο Λεσάι εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κωνσταντίνος Σούλι με προβολή στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Επτά λεπτά αργότερα και μετά από έξοχη ατομική ενέργεια, ο Γιώργος Λεσάι, εκ των κορυφαίων του αγώνα, πέτυχε το 0-2 και έβαλε γερά θεμέλια για τη νίκη.
Μάλιστα οι Αγιώτες θα μπορούσαν να σκοράρουν εκ νέου στη συνέχεια με τους Λεσάι (79’) και Γκατζούλη (85’), αλλά το 0-2 δεν άλλαξε.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Μάκη Μπουρουζίκα που είχε άξιους συμπαραστάτες τους Δημήτρη Παραφέστα και Μίλτο Μπουρονίκο.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Α. Μανάκας-Θ. Δουζένης): Κοτλής, Αμαπατζίδης, Ντόκος, Ντούφας (80’ Τσακνάκης), Σαπάκος, Μπάμπαλης Ι., Μπουκουβάλας (70’ Καρβούνης), Τάφα, Ραμάι (80’ Σπανός), Καρέλας (37’ λ.τ Γουλούλης), Μπόντε Ν.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Τ. Μπεριτζάς-Κ. Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Κορλός (61’ Χατζής), Δημολιός, Σούλι, Τσακάλι, Παπαγιαννούλης (46’ Γκατζούλης), Μακρής, Ντακούλας, Πατσιωτός (75’ Κορτσάρι), Σούμπασης, Λεσάι (88’ Φουκαλάς).

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν.Π.-ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ 0-3
Χωρίς να φορτσάρει ο Φαλανιακός κέρδισε στη Νέα Πολιτεία την Αστραπή με 3-0.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «κιτρινόμαυρους» του Κώστα Νεμπεγλέρα ήταν ο επιθετικός Κώστας Τσιάκος ο οποίος σκόραρε δυο φορές (1’ με πέναλτι και 67’) και έδειξε τον δρόμο για τη νίκη.
Ο Βασίλης Λόλας στο 71’με ωραία προσπάθεια, διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
Όσον αφορά τους «πορτοκαλί» του Γιάννη Σιάρκου, κατέβαλλαν με τη σειρά τους φιλότιμες προσπάθειες και απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, έκαναν ότι μπορούσαν.
ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (Γ. Σιάρκος): Μασούρας, Μπομπότης, Χλωρός Απ. (78’ Βέλλας), Κατσιάνος, Παπανικολάου, Πέτρου, Κολλάτος (78’ Φασούλας), Γεωργοσούλης (57’ Αθανασιάδης), Κωνσταντίνου, Καλτσάς (80’ Κούρτης), Φουρκιώτης (57’ Μπόνιας).
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Κ. Νεμπεγλέρας): Αναστασίου, Καραμπούζης, Γιαννακόπουλος, Λάϊος, Κολοβός Κ. (75’ Πανταζής Γ.), Μπλέντι Σ., Μπλέντι Μ. (75’ Παπαδάκος), Πανταζής Η. (70’ Λυγούρας Β.), Τσιάκος (82’ Καρακίτσιος), Γαρυφαλλόπουλος, Ιωαννίδης Σ. (46’ Λόλας).

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ-ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ 1-2
Σε ένα ματς με πολύ σασπένς και ανατροπή στο σκορ, ο Παναγροτικός με πολλά ψυχικά αποθέματα πέτυχε σπουδαία νίκη στο Αργυροπούλι, κερδίζοντας τη Δόξα με 2-1.
Το άσφαιρο α΄μέρος, διαδέχθηκε μια επανάληψη, που ήταν γεμάτη συγκινήσεις.
Ο Γκουντίκας (είχε και δοκάρι όπως και ο Γκανάβας) στο 49΄πέτυχε το 0-1, αλλά η Δόξα αμέσως μετά στο 50΄ισοφάρισε σε 1-1, με τον Καλόγηρο.
Όμως στο 72΄ο Μάνος Πετράκης ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα και χάρισε το σπουδαίο τρίποντο στον Παναγροτικό με 1-2, δείχνοντας πως θα είναι μια ανταγωνιστική ομάδα.
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ (Γ. Τζαφέρης): Σαμπανλάρι Γκ., Μπέλας, Χατζής, Καραγιάννης, Καραλής (60’ Λεσάι), Φουρτούνας, Σαμπανλάρι Άλ., Κόκκορας (65’ Πέρπερας), Καλόγηρος, Σακοράφας Β., Κοτρούτσος (73’ Τζατζάκης).
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Ν. Παπανικολάου): Κωνσταντίνου, Τσούρα, Ψαρούλης Αντ., Περήφανος, Σώκος, Παπακώστας (62’ Ξιώνης), Νάτσης (55’ Χουσενάι), Αλατάς (55’ Ανδριανόπουλος), Πετράκης, Γκανάβας, Γκουντίκας.

ΑΜΠΕΛΙΑ-ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ 2-2
Ολυμπιακός Αμπελιάς και Δαμασιακός πρόσφεραν δυνατές συγκινήσεις στη μεταξύ τους αναμέτρηση η οποία και έληξε ισόπαλη με το χορταστικό 2-2.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο α΄μέρος με τον Χατζή, αλλά οι Δαμασιώτες αντέδρασαν στην επανάληψη και με δύο γρήγορα γκολ από τους Τσούτσα (65΄) και Μουσιάρη (68΄) έφεραν τούμπα το ματς, κάνοντας το 1-2.
Όμως ο Αντωνίου ήταν αυτός που στο 80΄χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Αμπελιά για το τελικό 2-2.
ΑΜΠΕΛΙΑ (Γ. Τσαλάγγας): Κοτρώτσιος Χρ., Αντωνίου, Νικολακούλης, Χάμος, Κοτρώτσιος Αθ. (83’ Τσαπατόρης), Νταμπαλέτσιος, Κουρμπάτι, Γκαραβέλης, Καρατζούκος, Πλίτσης, Χατζής (70’ λ.τ. Σπύρου).
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Β. Νάρης) Νικολακούλης, Γεωργαντζιάς, Μπαϊκάμης, Οικονόμου, Σκούπρας, Δούκας, Λούτσος, Τσιάλτας, Τσούτσας, Μουσιάρης, Βίδρας.

ΓΟΝΝΟΙ-Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ 0-1
Χάρη σε ένα γκολ που πέτυχε ο Δημήτρης Καρακάνος στο 85΄, η Α.Ε. Κιλελέρ κέρδισε στους Γόννους τον Όλυμπο , με 1-0.
Πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα και παράλληλα αμφίρροπη αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να έχουν τις δικές τους καλές στιγμές για να σκοράρουν, αλλά οι «κίτρινοι» είχαν την ουσία.
Μια νίκη αφιερωμένη εξαιρετικά στον μεγάλο άτυχο Αντώνη Πασάλογλου που είχε ατύχημα και του εύχονται άπαντες περαστικά και ταχεία ανάρρωση.
ΓΟΝΝΟΙ (Δ. Κωστής): Μπαρμπαγιάννης, Ζαϊρές Β. (64’ Κόκρας) Γκουγκουλιάς Ν., Τσούγιας (46’ Γουγουλιάς Χρ. (73’ λ.τ. Συγκούνας), Παρασκευούδης (79’ Στογιάννης), Μπούμπουλης Αθ., Κολτσίδας Τζίκας Ιλ., Μπούμπουλης Ευαγ., Σερίφης, Τζίκας Σ.
ΚΙΛΕΛΕΡ (Α. Τσιβόπουλος): Μαγαζιώτης, Γαρουφαλιάς, Ζιόμπουρας, Τσακίρης, Τζαβέλλας (61’ Καρακάνος), Κορδαλής. Αργύρης, Ντιντής (46’ Παπαχρήστος), Τζέκα, Γκαραλιάκος (81’ Ζάχος), Κίτσιος Δ. (61’ Κουβελάς).

ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ 0-1
Σημαντική νίκη πέτυχε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος αγωνιζόμενος προχθές στο γήπεδο Αβέρωφ κόντρα στον τοπικό ΠΑΟΛ, επικράτησε με 1-0 και ικανοποίησε τους φίλους του που τον ακολούθησαν στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας, κατά την επανεμφάνιση των «πρασίνων» στα τοπικά πρωταθλήματα για πρώτη φορά μετά τον Μάιο του 2018.
Στο πρώτο ημίχρονο, παρά την εδαφική υπεροχή τους, οι παίκτες του Νίκου Φώλλα δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην επίτευξη ενός γκολ ή - μάλλον - έφθασαν στο 45’ με τον Στέλιο Δραχαλίβα, αλλά είδαν το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ με υπόδειξη του α’ βοηθού που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες για την ορθότητά της, καθώς επισημάνθηκε ότι ο σκόρερ στο ξεκίνημα της φάσης καλυπτόταν από τον άλλοτε παίκτη του Οικονόμου και νυν αρχηγό του Αβέρωφ Ηλία Λιλολάρι.
Αφού στο 47’ ο ευρισκόμενος πάντοτε σε ετοιμότητα Παναγιώτης Νούσιας απέτρεψε τον κίνδυνο σε εξ επαφής προσπάθεια του Ζήκου και στο 49’ ο Ερβίν Πεπκολάι είδε το σουτ του να αποκρούεται από αμυντικό λίγο προ της γραμμής, στο 66’ οι Τσαριτσανιώτες πανηγύρισαν το γκολ του Μιχάλη Αυλογιάρη που από κοντά νίκησε τον τερματοφύλακα Παπαδημητρίου, μετά την εκτέλεση κόρνερ του Πεπκολάι από δεξιά. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ που δεν καταλογίστηκε.
Στη συνέχεια, ο Οικονόμος διαχειρίστηκε με επιτυχία το προβάδισμά του και έφυγε με τρεις βαθμούς από μία έδρα που αναμένεται να δυσκολέψει αρκετά όσες ομάδες την επισκεφτούν, καθώς το νεανικό σύνολο των γηπεδούχων έδειξε να είναι ανταγωνιστικό κόντρα σε έναν -κατά τεκμήριο- ισχυρότερο αντίπαλο.
Διαιτητής ήταν ο Κώστας Στάικος, ο οποίος είχε γενικά καλή παρουσία, όμως ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ διαμαρτύρεται για φάουλ στο γκολ, που έκρινε την αναμέτρηση.
Πολύ καλός ο β’ βοηθός Δημήτρης Μίχος, ενώ ο α’ βοηθός Μιλτιάδης Μπουρονίκος ελέγχεται για τη φάση του 45’.
ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Παπαδημητρίου, Κυρίτσης, Χαρέλας (82’ Τσιρογιάννης), Στεργίου (76’ Μηνάς), Αλατάς, Λιλολάρι, Μπέης (76’ Μανώλης), Γκουγκουλιάς, Ζήκος (76’ Κουτσάκης), Κανιούρας, Μίλλερ (52’ Ντέκας).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας): Νούσιας, Μιφτάρι, Μπουμπουνάρας (61’ Πίπιλας), Σουγλής, Αυλογιάρης, Αθανασούλης, Ντάλλας (90’+2’ Δ.Μουλτσιάς), Πούτας (87’ Ντελής), Σεμερτζίδης (46’ Κατσαρός), Πεπκολάι, Στ. Δραχαλίβας.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ-ΣΜΟΛΙΚΑΣ 1-1
Χωρίς νικητή έληξε το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στον Αμπελωνιακό και τον Σμόλικα Φαλάνης, που διεξήχθη στο γήπεδο της Ροδιάς και τελείωσε 1-1.
Ο τυπικά γηπεδούχος Αμπελωνιακός προηγήθηκε στο 63’με τον Σπύρο Βούκια και ο Σμόλικας δέκα λεπτά αργότερα στο 73’ με τον Στέφανο Πρισακάρου, διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Δ. Αλεξανδρής): Καρκατσέλας, Μαυρίδης (70′ Δαλακώνης), Πάνου, Κολιός, Μεσημέρης, Σιλβί, Μπαρούτζας, Κυρίτσης, Πονηρός (75′ Αλεξόπουλος Στ.), Γκιόνα, Καρυώτης (35′ Βούκιας).
ΣΜΟΛΙΚΑΣ (Γ. Μάτος): Παπαγιάννης, Χασιώτης, Περδίκης, Λιάκος, Ζαμπέτας, Βράκας Ν. (60′ Παπαθανασίου), Κόκκινος, Πρισακάρου, Χαζίζι (85′ Βράκας Χρ.), Ζιάρρας (60′ Πράπας Κ.), Δάσσιος (85′ Παραφέστας).

ΠΥΡΡΟΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ. 0-2
Αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και αγωνιζόμενος με την πρέπουσα σοβαρότητα, επικράτησε του Πύρρου στο «Δ. Κουκουλίτσιος-Δ. Μουσιάρης», με σκορ 2-0.
Αναμέτρηση στην οποία οι παίκτες του Χρήστου Καπελιάνη μπήκαν δυνατά και μόλις στο 8’ ο Παπακωνσταντίνου έκανε το 0-1.
Στο 34’ ήταν η σειρά του Λαβαντσιώτη να χριστεί σκόρερ πετυχαίνοντας το 0-2 και παράλληλα έβαλε γερά θεμέλια για τη νίκη. Παρά την προσπάθεια των παικτών του Πύρρου, δεν άλλαξε κάτι και οι «κιτρινόμαυροι» διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι το τέλος.
ΠΥΡΡΟΣ (Δ. Βλάχος): Πολυμέρου, Βίλλης, Παρασκευούδης, Μάρης, Σκαφιδάς, Βύρλας, Γιώργης, Γκριέσα (46’ Σουλάι), Νικούλης (59’ Χύσα), Σάρρα, Νούσιας.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Χρήστος Καπελιάνης): Κουσιάς, Σταθάκος, Παπαδόπουλος, Πατσιούρας, Γανός, Χατζηλιάδης, Χατζόπουλος, Παπακωνσταντίνου (90’ Ντελής), Λαβαντσιώτης, Φουρίκης (67’ Πλιάγκας, 90’ λ.τ. Σινάν), Κερμελίδης (76’ Μπαϊράμι).

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ 1-1
Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στο Βλαχογιάννι η τοπική Δόξα και το Μαυροβούνι, οι οποίοι έμειναν στο ισόπαλο 1-1.
Μετά από ένα στείρο α’ μέρος, οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοπορία στο σκορ στο 62’, με τον Γιάννη Πάκο να πετυχαίνει το 1-0.
Όμως το Μαυροβούνι αντέδρασε και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 78’ με τον Κώστα Μπάγκα με κεφαλιά να διαμορφώνει το τελικό 1-1.
ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ (Ν. Φακίτσας): Γραβάνης, Πατσής, Παληγιάννης, Φράντζας, Κυπαρίσσης, Φουρκιώτης, Γκουρομπίνος (17′ λ.τ. Μπάκος), Κοντοθανάσης, Φακίτσας, Γελαλής, Αλεξίου.
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Β. Μπακογιάννης): Ριζόπουλος, Ντούρας (46′ λ.τ. Παπαμάνος), Κολιοφούτης, Μπάγκας Κ., Καραμπίνας, Μπατζέλας Ν. (10′ λ.τ. Μπέτσης), Μπατζέλας Β., Πίρε (60′ Εμμανουήλ), Κακαζούκης (60′ Πασάς), Μαγγόλας (46′ Αντωνούλης), Μπάγκας Δ.

Επιμέλεια: Χρ. Αρχοντούλης
Φωτ. Κώστας Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass