«Καθάρισε» και τον Αστέρα Τρίπολης ο Βόλος

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (20:30)

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2021 20:15

Την τέταρτη νίκη του στη φετινή σεζόν, που τον φέρνει έστω και προσωρινά στην κορυφή της κατάταξης, σημείωσε ο Βόλος.

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League, η ομάδα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ επικράτησε 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, χάρη στο πέναλτι του Τομ φαν Βέερτ (18’) και το πλασέ του Φράνκο Φεράρι (79’). Δεν ήταν αρκετό το πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, από τον Κέβιν Σόνι (85’).
Οι Αρκάδες μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και απείλησαν δις την εστία του Βόλου: αρχικά το σουτ του Ρίτζις Κρέσπι (11’) πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Μάτιτς Κότνικ κι εν συνεχεία ο Σλοβένος τερματοφύλακας έδιωξε με δυσκολία την κεφαλιά του Χερόνιμο Μπαράλες (12’). Και οι φιλοξενούμενοι «πλήρωσαν» πολύ σύντομα τις χαμένες ευκαιρίες. Ο Νίκος Παπαδόπουλος, σε μια ακίνδυνη φάση, έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, στη συνέχεια ανέτρεψε τον Αντριέν Ρεγκατίν, με τον Φαν Βέερτ (18’) να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν, ωστόσο ούτε το φάουλ του Φεντερίκο Άλβαρες (34’) ούτε το σουτ του Νταβίντ Καρμόνα (39’) είχαν ευτυχή κατάληξη.
Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, το γκολ του Φαούστο Γκρίλο των Θεσσαλών δε μέτρησε, έπειτα από τη χρήση του VAR, σε μια δύσκολη φάση. Στο 79’, όμως, ο Ρεγκατίν ήταν αυτός που έστρωσε την μπάλα στον Φεράρι που με πλασέ διαμόρφωσε το 2-0. Πέντε λεπτά πριν το τέλος, με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ, ο Σόνι μείωσε για τον Αστέρα Τρίπολης σε 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ, αφού η κεφαλιά του Κέβιν Ροσέρο στο 89’ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου.
Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών)
Κίτρινες: Ρομέρο, Φεράρι, Φερνάντες, Κλέιμαν - Μπαράλες, Ιγκλέσιας, Σόνι
ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Γκιγιέρμο Αμπασκάλ): Κότνικ (46’ Κλέιμαν), Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος (73’ Σοάρες), Μπαρτόλο (59’ Ροσέρο), Ρεγκατέν, Φαν Βέερτ (86’ Τερεζίου), Φερνάντες (86’ Γκουλέν).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες (75’ Τασουλής), Βαλιέντε (80’ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Κανελλόπουλος (63’ Μπενίτο), Μπαράλες (63’ Σόνι), Κρέσπι (75’ Ριέρα), Σίτο.

 

«ΛΕΥΚΗ» ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ
Eπειτα από ένα μετριότατο ποιοτικά παιχνίδι, Άρης και Απόλλωνας Σμύρνης αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα. Οι Θεσσαλονικείς έχασαν σπουδαία ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 4’, όταν ο Κρίστιαν Γκάνεα βρήκε όμορφα τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, ωστόσο ο Κωνσταντίνος Κότσαρης νίκησε τον Μαυριτανό στο τετ-α-τετ. Από ωραία ενέργεια του Ρατζίβ Φαν Λα Πάρα, ο Γιώργος Παμλίδης ανάγκασε σε δύσκολη επέμβαση τον Χουλιάν Κουέστα στο 24’. Ήταν και ό,τι καλύτερο συνέβη στο πρώτο μέρος.
Εξίσου υποτονικό και το δεύτερο ημίχρονο. Η ατομική ενέργεια στο 75’ του Λούκας Σάσα, του οποίου το σουτ ωστόσο δεν βρήκε στόχο έπειτα από παρέμβαση του Μπρούνο Άλβες, αλλά και μια άστοχη κεφαλιά του Λούμορ Αγκμπενιένου στο 83’ ήταν οι δύο από τις τρεις σημαντικές στιγμές ενός «φτωχού» δεύτερου 45λέπτου. Πιο σπουδαία, αυτή του τρίτου λεπτού των καθυστερήσεων, με τον Δημήτρη Μάνο να μην ολοκληρώνει σωστά την ατομική του ενέργεια.
Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδία)
Κίτρινες: Τζέγκο, Εντιαγέ, Γκάνεα - Φατιόν, Σλίβκα, Άλβες.
ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουσέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Δεληζήσης, Μπράμπετς, Σάσα, Τζέγκο (69’ Λούμορ), Εντιαγέ, Γκαρσία, Χαΐροβιτς (56’ Άλι/68’ Μάνος), Καμαρά.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Τζιανλούκα Φέστα): Κότσαρης, Μπαξεβανίδης, Τουτουαρίμα, Άλβες, Ντομίνγκες, Φατιόν, Σλίβκα, Κάστρο, Φαν Λα Πάρα (83’ Παπαγεωργίου), Παμλίδης (75’ Μαρτίνες), Ντάουντα (83’ Ιωαννίδης).

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (5η αγωνιστική)
ΧΘΕΣ
Βόλος - Αστέρας Τρίπολης    2-1
Αρης - Απόλλων Σμύρνης    0-0
ΣΗΜΕΡΑ
16:00 Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα
16:00 Παναιτωλικός - ΑΕΚ
18:15 ΟΦΗ - ΠΑΟΚ
20:30 Ιωνικός - Λαμία
20:30 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)
Βόλος    12 -5 αγ
Ολυμπιακός    10
ΠΑΟΚ    9
ΠΑΣ Γιάννινα    8
ΑΕΚ    7
Παναθηναϊκός    6
Παναιτωλικός    5
Ιωνικός    5
ΟΦΗ    4
Αστέρας Τρίπολης    2 -5 αγ.
Άρης    2 -5 αγ.
Απόλλων Σμύρνης    2 -5 αγ.
Λαμία    1
Ατρόμητος    1
**Ο Άρης ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass