Στη Ρόδο για τουρνουά οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ

«ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ» ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2021 20:10

Ανταποκρινόμενοι σε σχετική πρόσκληση που δέχθηκαν, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ θα ταξιδέψουν αύριο για τη Ρόδο, όπου μεθαύριο θα μετάσχουν σε τουρνουά με τη συμμετοχή των ομολόγων τους του Ευαγόρα Ρόδου και της Ένωσης Ρόδου - Διαγόρα.


Οι αγώνες του τουρνουά αρχικά προγραμματίζονταν να διεξαχθούν στο στάδιο της Ρόδου (το παλιό ποδηλατοδρόμιο), αλλά η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος που έφερε τον Διαγόρα να υποδέχεται την ΑΕΛ την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου στον ίδιο αγωνιστικό χώρο ανάγκασε τους διοργανωτές να χρησιμοποιήσουν το νέο (δεύτερο!) Ενωσιακό γήπεδο της Ρόδου που διαθέτει υβριδικού τύπου πλαστικό χλοοτάπητα.
Στην αποστολή που συγκρότησε ο εκλέκτωρ Νίκος Βλαχούλης θα μετάσχουν οι Αβραμούλης, Αλεξούλης, Ανδρεούδης, Βασιλείου, Κακαζούκης, Κολομητρούσης, Κυριακούλης, Μαλουμίδης, Μπεριτζάς, Θεολ. Παπαδόπουλος, Παπαντωνίου, Παπαρίζος, Παραφέστας, Γ. Πλίτσης, Φ. Πλίτσης, Σελιώνης, Τζιότζιος, Απ. Τσιανάκας, Τσιτσιλής, ενώ θα ηγηθεί συμβολικά ο γενικός αρχηγός της κυπελλούχου ΑΕΛ του 1985 Γιώργος Λόκας. Η αποστολή των “βυσσινί” παλαιμάχων θα αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας για τη Θεσσαλονίκη, απ’ όπου θα πετάξουν το μεσημέρι για το αεροδρόμιο “Διαγόρας” του “σμαραγδένιου νησιού”, ενώ η επιστροφή τους είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Τετάρτης. Πάντως, η διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου του Διαγόρα με την ΑΕΛ αναμένεται να παρατείνει την παραμονή για τουλάχιστον μία ημέρα του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΛ, Τάκη Παραφέστα, ενώ και άλλοι συμμετέχοντες στην αποστολή προβληματίστηκαν για το αν μπορούσαν να αλλάξουν το εισιτήριο επιστροφής τους από τη Ρόδο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass