Καλλιτεχνική κολύμβηση και αισθητική ομαδική γυμναστική

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2021 16:26

Το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων Α΄, που διεξάγονται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας και στο Ε.Α.Κ. Λάρισας Αλκαζάρ, αντίστοιχα, ολοκληρώνονται σήμερα.

Οι αγώνες παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και οι αθλητές πρόσφεραν εντυπωσιακό θέαμα. Χθες έγιναν και απονομές κατά την τελετή έναρξης.

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
Στη Λάρισα στο πλαίσιο του πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, το οποίο συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Λαρισαίων και ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας (ΝΟΛ), βρίσκεται ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ) Κυριάκος Γιαννόπουλος.
Ο κ. Γιαννόπουλος με τον πρόεδρο του ΝΟ Λάρισας κ. Γιώργο Κατσαντώνη, συναντήθηκαν με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό, με τον οποίο συζήτησαν την επέκταση συνεργασίας ΚΟΕ και Περιφέρειας Θεσσαλίας έχοντας ως κοινό συνεργάτη τον ΝΟΛ, με δεδομένο τη χρησιμοποίηση του κολυμβητηρίου της Νέας Πολιτείας, ενός από τα πιο σύγχρονα πλέον στην ελληνική επικράτεια.
Μεταξύ άλλων, τα θέματα που συζητήθηκαν, αφορούσαν στη χρήση του εν λόγω κολυμβητηρίου για σκοπούς προετοιμασίας των εθνικών μας ομάδων, καθώς και η ανάληψη από τον ΝΟΛ μεγάλων κολυμβητικών διοργανώσεων υπό την αιγίδα της Περιφέρειας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass