MOTOGP

Ξεκαθάρισμα στο Austin

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2021 16:05

Πολλά έχουν αλλάξει από την τελευταία φορά που τα MotoGP βρέθηκαν στην πίστα του Austin. Ο Bagnaia υποστήριξε την παρθενική του νίκη με μία δεύτερη, ο Quartararo νικήθηκε στο όριο στο Misano, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας και φτάνουμε στην

Αμερική με μόλις τέσσερις αγώνες να απομένουν. Όσα όμως και αν έχουν αλλάξει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο για τον 8 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Marc Marquez, ακόμα περιμένουμε από αυτόν μια δυναμική εμφάνιση στο Austin, μια πίστα όπου μας έχει συνηθίσει στην κορυφή. Αυτό που μπορούμε να εγγυηθούμε είναι ότι θα προσπαθήσει. Δεν θα είναι παρόλα αυτά εύκολο. Ενώ στο παρελθόν ο συνδυασμός Marc Marquez και Austin φαινόταν ανίκητος και αξεπέραστος, φέτος πολλά έχουν αλλάξει και η επιστροφή του Marquez ήταν πιο δύσκολη από ό,τι πολλοί άνθρωποι περίμεναν. Υπάρχει μια σταθερή πρόοδος και μερικά καλά αποτελέσματα μετά από αυτούς τους πρώτους συγκινητικούς γύρους πάνω σε μοτοσικλέτα MotoGP και ακόμα και στα πρώτα στάδια, όπου όλα απείχαν πολύ από το να είναι εντάξει για τον Ισπανό, ο Marquez απέδειξε ότι παραμένει ο κορυφαίος στις αριστερόστροφες πίστες. Η συγκινητική του νίκη στο Sachsenring, τόσο για αυτόν όσο και για την Honda, αποτέλεσε μια ένεση αυτοπεποίθησης.
Όλοι έχουν πετύχει κάποια καλά αποτελέσματα και ο Quartararo επέδειξε σημαντική βελτίωση στο Red Bull Ring, μια πίστα που επίσης ήταν δύσκολη για την Yamaha. Οπότε θα είναι μια έφοδος για τη νίκη, μια εξάσκηση στον περιορισμό των απωλειών ή απλά ένα παιχνίδι αριθμών; 48 βαθμοί διαφοράς με τόσους λίγους αγωνες να απομένουν επιτρέπει την υιοθέτηση μιας εκ των τριών στρατηγικών.
Πίσω από τους δύο πρώτους στο πρωτάθλημα όμως και το αφήγημα του Marquez υπάρχει και ο Joan Mir, ο οποίος βρίσκεται 67 βαθμούς πίσω από τον Quartararo, με 75 βαθμούς να είναι διαθέσιμοι μετά το Austin, κάνοντας την υπεράσπιση του τίτλου του μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Ήταν επίσης μια Suzuki που βρέθηκε στην κορυφαία θέση του βάθρου τη μόνη φορά που απέτυχε ο Marquez. Θα μπορέσει τόσο ο Mir όσο και η Suzuki να βρουν πάλι τη φόρμα τους ώστε να κυνηγήσουν νίκες και πάλι; Εν κατακλείδι, ο Βagnaia φτάνει στο Texas στην καλύτερη στιγμή όσον αφορά τη δυναμική του και την ψυχολογία του, ο Quartararo διατηρεί την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και ο Marquez έχει 6 στα 7 στο Τέξας. Το τι θα γίνει εν τέλει είναι ακόμα άγνωστο, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ο αγώνας σήμερα θα είναι σίγουρα συναρπαστικός και θα είναι στις 22:00. Ιδανικό βράδυ Κυριακής με τη δράση στα ύψη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass