Με βλέψεις για τα play off

*ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΤΗΝ Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ *Α. ΤΣΙΒΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ *M. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΞΑΔΑ

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2021 21:05

Αίσθηση με την απόδοσή της θέλει να κάνει φέτος στην Α’ τοπική κατηγορία η ομάδα του Κιλελέρ, καθώς στόχος της δεν είναι απλά η εύκολη παραμονή, αλλά η πρώτη εξάδα που οδηγεί στα play off. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν καθιερωθεί στα «σαλόνια» του τοπικού με

μεγάλη επιτυχία τις τελευταίες σεζόν και πλέον βάζουν πλώρη για μεγαλύτερες επιτυχίες. Βέβαια για να επιτευχθεί αυτός ο σκοπός χρειάζεται προεργασία, όραμα και συνεργασία.
Έτσι, λοιπόν, έχει αρχίσει η φετινή χρονιά για τους ανθρώπους του Κιλελέρ, όπου με σοβαρότητα και προγραμματισμό έχουν ήδη περάσει τη φιλοσοφία τους σε όλα τα μέλη του σωματείου, ώστε να έλθει η επιτυχία στο τέλος της σεζόν. «Κατ’ αρχάς να ευχηθώ να έχουμε υγεία και να κυλήσουν όλα κανονικά στο πρωτάθλημα, όπως είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί. Η ομάδα διατήρησε τον βασικό της κορμό, όμως ενισχυθήκαμε εκεί που έπρεπε όσο καλύτερα θεωρούσαμε και μπορούσαμε με σκοπό πάντα την επίτευξη των στόχων μας» ανέφερε αρχικά ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Μανώλης Κωστόπουλος και στη συνέχεια κατέστησε σαφείς τους στόχους του σωματείου για τη φετινή χρονιά στην Α’ τοπική κατηγορία: «Η παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, όπου βρισκόμαστε πλέον για 4 συναπτά έτη, αποτελεί το αυτονόητο καθήκον της ομάδας, όμως φέτος θέλουμε να σκαρφαλώσουμε στην πρώτη εξάδα που οδηγεί στα play off της Α’ τοπικής κατηγορίας» κατέληξε ο κ. Κωστόπουλος.
Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ
Στο ίδιο μήκος κύματος με τη διοίκηση κυμάνθηκε και ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» Αχιλλέας Τσιβόπουλος, που ήδη φαίνεται να έχει περάσει την αγωνιστική νοοτροπία που θέλει στους παίκτες του ώστε να γίνει φέτος η υπέρβαση. Αφού, όμως, πρώτα ευχήθηκε αυτό που περάσαμε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο να τελειώσει σύντομα, χωρίς παρενέργειες για τον αθλητισμό, ώστε να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα κανονικά, ανέφερε: «Η νέα χρονιά μας βρίσκει μαζί με 17 παίκτες ανανεωμένους από πέρυσι και στη φετινή μας προσπάθεια ήρθαν να προστεθούν ακόμη 9 νέα παιδιά που θα προσδώσουν επιπλέον ποιότητα. Όπως καταλαβαίνετε κρατήσαμε τον κορμό για να υπάρχει ομοιογένεια ώστε να τελειώσει το θέμα της παραμονής από νωρίς και για να μπορέσουμε να κοιτάξουμε για το κάτι παραπάνω» επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιβόπουλος.
ΤΟ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ
Ήρθαν: Κουβελάς (Διαγόρας Στεφανοβικείου), Τσακίρης (Ηρακλής Λάρισας), Τζέκα (Αχιλλέας Φαρσάλων), Κορδαλής (Αχιλλέας Φαρσάλων), Ζάχος (Σμόλικας Φαλάνης), Καμβούκος (Γαλήνη), Ντιντής (Μακρυχώρι), Πασάλογλου (Δένδρα), Κωστόπουλος (Πελασγιώτιδα).
Έφυγαν: Χατζής, Μαλάκος.
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Ιδιαίτερα αποφασισμένοι για την κατάκτηση των στόχων που έχει θέσει η ομάδα παρουσιάστηκαν οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν το φετινό «δυναμικό» της Α.Ε. Κιλελέρ. Ας δούμε τι είπαν τέσσερις εξ αυτών:
-Αλέξανδρος Κουβέλας: «Θέλω να έχουμε καλή σεζόν με υγεία και να μην εμφανιστούν τα προβλήματα του τελευταίου έτους με την πανδημία ώστε να το απολαύσουμε. Οι στόχοι μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο για να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία, αλλά πάνω από όλα να περάσουμε καλά που είναι το σημαντικότερο».
-Θανάσης Ντιντής: «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία. Οι στόχοι μας είναι συγκεκριμένοι, το να δείξουμε την ποιότητά μας στο γήπεδο και στο τέλος να βρεθούμε στα play off. Η ευχή όλων νομίζω είναι να ξεκινήσει και να τελειώσει κανονικά το πρωτάθλημα φέτος».
-Χρήστος Τζέκα: «Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία, εύχομαι ό,τι καλύτερο σε μας τις ομάδες και ελπίζω να μην ξανασταματήσει το πρωτάθλημα. Ο στόχος μας είναι κάθε Κυριακή να κερδίζουμε ώστε στο τέλος να καταφέρουμε να «πλασαριστούμε» στην πρώτη εξάδα της κατηγορίας».
-Κωνσταντίνος Ζάχος: «Για αρχή, μακάρι να έχουμε μία καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς όλα τα σωματεία του νομού μας. Έχουμε θέσει ως στόχο να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα τη φετινή σεζόν και να δείξουμε την ποιότητά μας εντός γηπέδου».
Μάριος Τζήκας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass