Ανανέωσε για τέσσερα ακόμα χρόνια ο Κολομπίνο

ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2021 21:35

Η καταπληκτική εμφάνιση του Ουρουγουανού Αντριάν Κολομπίνο στο λαρισινό ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με τον Απόλλωνα στο γήπεδο της Φιλιππούπολης(3-0) και η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας έφερε και την επέκταση του συμβολαίου του για τέσσερα ακόμα χρόνια στη λαρισινή ομάδα.


Ο 28χρονος Κολομπίνο (γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 1993) πέρυσι έπαιξε 19 παιχνίδια με την ΑΕΛ πετυχαίνοντας ένα τέρμα.
Ο Κολομπίνο ξεκίνησε την καριέρα του από την Arapey Mendoza de la Uniόn (παιδικό ποδόσφαιρο) και πήγε στη Γουόντερερς όταν τον είδε ο σκάουτερ της ομάδας Eduardo Millan σε ηλικία 12 ετών. Στη συνέχεια αφού πέρασε απ’ όλα τα τμήματα των ακαδημιών έκανε ντεμπούτο με προπονητή τον Carreήo σε ηλικία 17 ετών στο γήπεδο Fénix εναντίον της Λίβερπουλ (Ουρουγουάης).
Παίζοντας πολλά χρόνια στη συγκεκριμένη ομάδα (με τον Maxi Olivera, έχει παίξει από τα 17, Santiago Martίnez, Guzmαn Pereira και Gastόn Rodrίguez) δημιούργησαν μια ευχάριστη παρέα που τους άρεσε να παίζουν μαζί (προφανώς είναι και ο λόγος που δεν επιδίωξε μεταγραφή).
Ο ίδιος για το παιχνίδι του λέει σε συνέντευξή του σε μέσο της Ουρουγουάης: «Όπως λέτε, η θέση μου δεν είναι μόνο να σκοράρω γκολ. Πρέπει να τρέξω για να σκοράρω και το να κερδίσω μου δίνει μεγάλη χαρά. Οι αρετές μου; Είμαι κατεξοχήν δρομέας και μου αρέσει να πετυχαίνω το γκολ και να τελειώνω τις φάσεις εκτός περιοχής».
Για τις προοπτικές του εξωτερικού δήλωνε: «Είμαι στη Γουόντερερς και πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για τον σύλλογο. Είναι το σπίτι μου, αλλά ονειρεύομαι το εξωτερικό, να κάνω το άλμα».
Στη Μοντεβιδέο Γουόντερερς ήταν από 12 ετών μέχρι και τον Γενάρη 2021 που πήρε μεταγραφή στην ΑΕΛ, δηλαδή για 15 σερί χρόνια, με μόνη εξαίρεση μερικούς μήνες που το 2019 είχε παραχωρηθεί δανεικός στην ΑρχεντίνοΤζούνιορς της Αργεντινής.
Με τη φανέλα της Γουόντερερς έχει αγωνιστεί σε 211 επίσημα παιχνίδια, εκ των οποίων 8 είναι στο Κόπα Λιμπερταδόρες και έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Clausura.
Ο Κολομπίνο αν επιστρέψει στην Ουρουγουάη θα επιστρέψει μόνο για τη Γουόντερερς. Ήταν αυτός που είπε τα καλύτερα για τον Ακούνια, που όπως και ο Χουσίνο που αγωνιζόταν πέρυσι στους «βυσσινί» εκπροσωπούνται από τον ίδιο μάνατζερ, τον Ισπανό Μιγκέλ Ριέρα. Θεωρεί καλύτερους παίκτες στη θέση του τον Ινιέστα και τον Τσάβι, αλλά θεωρεί εντυπωσιακό το πώς παίζει και εκτελεί ο Άρεβαλο Ρίος από την Εθνική ομάδα της Ουρουγουάης.
ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΕΝΥΑΣ Ο OMAR
Αναντικατάστατο στέλεχος της Εθνικής ομάδας της Κένυας είναι ο Abud Omar και χθες στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ ήρθε μία ακόμη τιμητική πρόσκληση για τον διεθνή ποδοσφαιριστή (αριστερός μπακ), προκειμένου να συμμετάσχει στην αποστολή της Εθνικής Κένυας η οποία 7 και 10 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσει σε επίσημα παιχνίδια για να κερδίσει τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ την Εθνική ομάδα του Μαλί, σε αγώνες εκτός και εντός έδρας.
Κατόπιν αυτής της προσκλήσεως και της δικαιολογημένης απουσίας του Abud Omar, όλοι αντιλαμβανόμαστε το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του νεαρού Γιώργου Μαϊδανού, ο οποίος με τις προσπάθειές του έχει αποκτήσει την εμπιστοσύνη του κ. Κώστα Φραντζέσκου και των συνεργατών του και έχει κατακτήσει δικαιολογημένα θέση βασικού στην ενδεκάδα της ΑΕΛ.
Σημειωτέον ότι τόσο ο Γιώργος Μαϊδανός, όσο και ο Abud Omar έχουν άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με την ΑΕΛ και σύντομα θα επεκταθούν.
BADIBANGA ΚΑΙ ...ΣΕΡΙΦ
Το μεγάλο αποτέλεσμα στους προχθεσινούς αγώνες του Champions League ήταν η μεγάλη νίκη της Sheriff Tiraspol στη Μαδρίτη επί της ιστορικής Real.
Για την ΑΕΛ είναι πολύ σημαντικό αυτό το γεγονός γιατί με τη Sheriff Tiraspol αγωνίσθηκε για δύο σεζόν ο Βέλγος ποδοσφαιριστής Badibanga Zinguy κατακτώντας το πρωτάθλημα Μολδαβίας και παίζοντας στο Champions League την περίοδο 2017-2019.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass