ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ:

Eνα νεανικό σύνολο στην Α’ ΕΠΣΝΛ

*ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΣΤΗΝ Α’ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ» *Γ. ΑΚΡΙΒΟΥΛΗΣ: Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΤΩΡΙΑ *Ζ. ΑΝΥΦΑΝΤΗ: ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ *Ν. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΜΕΤΑ ΤΗΝ 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2021 21:04

Ένα άκρως νεανικό σύνολο αναμένεται να παρουσιάσει φέτος ο Παναγροτικός Νίκαιας, με το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας να απαρτίζεται από παιδιά που έχουν... «έμφυτη» τη νοοτροπία και την ιδέα του συλλόγου, καθώς μεγάλωσαν όλα αυτά τα χρόνια στα τμήματα

υποδομής του, πράγμα που σπανίζει στις ημέρες μας.
Παίκτες και τεχνικό επιτελείο έχουν ριχτεί στα... βαθιά ώστε να χτιστεί μία ομάδα που θα διεκδικεί με αξιώσεις όλους τους στόχους της σε βάθος χρόνου. Χαρακτηριστικό, το πόσο μικρή σε μέσο όρο ηλικίας είναι η ομάδα, αποτελεί το γεγονός ότι οι περισσότεροι είναι γεννηθέντες μετά το 2003, αλλά ήδη έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις με τη συνέπεια και την ωριμότητά τους στην προετοιμασία.
Φυσικά τίποτα δεν θα πραγματοποιούνταν εάν ο πρόεδρος κ. Ακριβούλης Γιώργος δεν έδινε την ψήφο εμπιστοσύνης του στο ταλέντο που τόσα χρόνια έβλεπε να «καλλιεργείται» στα φυτώρια του συλλόγου: «Πιστεύω φέτος οι συνθήκες να μας επιτρέψουν να παίξουμε ποδόσφαιρο γιατί η πανδημία μας το έχει στερήσει εδώ και 1,5 χρόνο. Φέτος έχουμε ένα νεανικό σχήμα, καθώς η πλειοψηφία των παικτών που απαρτίζουν το ανδρικό τμήμα προέρχεται από τα φυτώρια του συλλόγου. Αυτήν τη στιγμή στα τμήματα υποδομής αγωνίζονται γύρω στα 90 παιδιά που αποτελούν το μέλλον της ομάδας. Οι αγωνιστικοί μας στόχοι είναι ξεκάθαρα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα» επισήμανε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Παναγροτικού, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους βρίσκονται δίπλα στην ομάδα και βοηθάνε με κάθε τρόπο σε μία τόσο δύσκολη και περίεργη εποχή. «Ο Παύλος Ψαθάς, ο γενικός διευθυντής, αποτελεί το Α και το Ω της ομάδας μας και χωρίς τη δική του παρουσία, δεν θα υπήρχε Παναγροτικός. Όπως επίσης και η ακούραστη εργάτρια, Ζωή Ανυφαντή, που καθημερινά προσφέρει πάρα πολλά και την εκτιμούμε πάρα πολύ», τόνισε ο κ. Ακριβούλης.
Στη συνέχεια η κα Ανυφαντή Ζωή, η οποία εκτελεί χρέη γενικής αρχηγού και παράλληλα είναι η υπεύθυνη Ακαδημιών τόνισε: «Ελπίζω φέτος να έχουμε μία καλή χρονιά και όσο γίνεται διαφορετική από την περσινή ώστε να μην μας σταματήσει η πανδημία. Εύχομαι στα παιδιά να είναι υγιείς και χωρίς τραυματισμούς πάνω απ’ όλα, να έρχονται με όρεξη στο γήπεδο σ’ αυτές τις ώρες που τους περισσεύουν από τη μελέτη και τις δουλειές τους για να περνάν καλά. Γι’ αυτόν τον λόγο βρισκόμαστε δίπλα τους για ό,τι χρειάζονται, για να τους ωθούμε προς την άθληση και να βλέπουμε τα νέα παιδιά να είναι στα γήπεδα» επισήμανε το διοικητικό στέλεχος του Παναγροτικού κα Ανυφαντή, δίνοντας έτσι το δικό της στίγμα που έχει στόχο το «νους υγιής εν σώματι υγιεί» για τα παιδιά του συλλόγου.
Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ
Στο ίδιο... μονοπάτι με τη διοίκηση προφανώς βαδίζει και ο «νέος» τεχνικός της ομάδας κ. Παπανικολάου Νίκος καθώς συμμερίζεται απόλυτα την ιδεολογία και τους στόχους του συλλόγου από τη στιγμή που, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Είναι η τρίτη μου θητεία στον Παναγροτικό, μία ομάδα που την αισθάνομαι κι εγώ σαν μέρος της οικογένειας και όλοι ξέρουμε τη φιλοσοφία της, δηλαδή τη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής με σκοπό τη στελέχωση της πρώτης ομάδας με τα δικά μας παιδιά» ανέφερε ο προπονητής των «πρασίνων», χωρίς όμως να κλείνει την πόρτα σε όποιον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή έχει τη διάθεση να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εμείς από τη μεριά μας παρέχουμε ως σύλλογος προπονητή, φροντιστή, φυσιοθεραπευτή, γιατρό, γηπεδικές εγκαταστάσεις και άφθονη ζεστασιά. Αυτή είναι η φιλοσοφία της Νίκαιας τα τελευταία χρόνια, αυτήν λοιπόν θα ακολουθήσουμε και φέτος. Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας, σίγουρα είναι επιθυμία μας να πάμε καλά στο πρωτάθλημα και να είμαστε μέσα στην πρώτη δεκάδα, αλλά λόγω της φετινής ιδιαίτερης δομής που θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα με έναν γύρο και μετά πλέι άουτ, συνάμα με τη δυσκολία συμμετοχής αρκετών παικτών στην προετοιμασία λόγω δουλειάς και ανάλογα με το πρόγραμμα αλλά και τα αποτελέσματα που θα φέρουμε στις πρώτες 5-6 αγωνιστικές, τότε θα μιλήσουμε ξεκάθαρα προς τα πού βαδίζουμε» κατέληξε ο κ. Παπανικολάου.
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Συγκρατημένη αισιοδοξία για την επίτευξη των στόχων της ομάδας αλλά και των ίδιων παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του Παναγροτικού Νίκαιας. Ας δούμε τι είπαν δύο εξ αυτών:
Θανάσης Σέτζας: Ελπίζω να πάμε καλά αρχής γενόμενης από το πρώτο ματς της χρονιάς μέσα στο Αργυροπούλι με την ομώνυμη ομάδα, όπου θα πάμε για το καλύτερο. Ο στόχος μου είναι να βελτιωθώ μέσα από την προπόνηση και τα παιχνίδια -καθώς είμαι μικρός ακόμη- ώστε να διεκδικώ μία θέση βασικού κάθε αγωνιστική.
Ανδρέας Ξιώνης: Στόχος όλων των παιδιών είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο για να το ευχαριστηθούμε όσο γίνεται περισσότερο και για όσο θα μας το επιτρέπουν οι τωρινές συνθήκες κάτω υπό τις οποίες ζούμε και αγωνιζόμαστε. Είμαστε μία ομάδα με πολύ ταλέντο που θα φανεί σε βάθος χρόνου μόλις αποκτήσουμε λίγη εμπειρία παραπάνω. ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
Ήρθαν: Μάνος Πετράκης (Σμόλικας Φαλάνης), Αχιλλέας Μούλιας (Ηρακλής Λάρισας), Αντώνης Κωνσταντίνου (Επέστρεψε από αποχή 1 έτους).
Έφυγαν: Θάνος Νικολακούλης.
ΜΑΡΙΟΣ ΤΖΗΚΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass