Σε πρότυπα επαγγελματικά...

ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2021 20:15

Προσομοίωση επαγγελματικής προπόνησης έκανε η Ακαδημία των Ατρόμητων Λάρισας που παρέμεινε για μία εβδομάδα στο ΝΑΟΥΣΑ MOUNTAIN RESORT, στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας.


Μέσα σ’ ένα ιδανικό περιβάλλον, στις άριστες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου που περιελάμβαναν γήπεδο ποδοσφαίρου, γυμναστήριο, πισίνα αποθεραπείας και αίθουσες αναψυχής (πινγκ πονγκ, takeball, κ.ά.), οι μικροί αθλητές προπονήθηκαν και έζησαν από κοντά τον τρόπο προετοιμασίας επαγγελματιών αθλητών (έτυχε να προπονείται και να συμβιώνει με την ανδρική ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης).
Στη διάρκεια της προετοιμασίας, η Ακαδημία των Ατρόμητων Λάρισας έπαιξε και φιλικούς αγώνες με Ακαδημίες που προετοιμάζονταν σε παρακείμενα ξενοδοχεία, όπως τον Ολυμπιακό Θεσσαλονίκης και Joga Bonito Sport Club, επίσης από Θεσσαλονίκη.
Ένα εγχείρημα που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφού οι μικροί αθλητές μας και οι οικογένειές τους το αγκάλιασαν και το στήριξαν, με μεγάλη συμμετοχή στις ηλικιακές ομάδες 2010-2009-2008-2007-2006. Ήταν μια πλούσια εμπειρία για όλους, κυρίως για τους αθλητές και τους συνοδούς προπονητές τους.
Είδαν σε πραγματικές συνθήκες την προσπάθεια, τη σκληρή δουλειά, την πειθαρχία και τον στόχο που χρειάζεται ένας αθλητής. Τα παιδιά συνόδευαν τέσσερις προπονητές, ένας για κάθε τμήμα: Θοδωρής Βουτυρίτσας, προπονητής και υπεύθυνος αποστολής, Δημήτρης Βασιλόπουλος, προπονητής, Γιάννης Λόζιος, προπονητής, Ηρακλής Μαντζιώκας, γυμναστής φυσικής κατάστασης.
Η Διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί τα παιδιά για τη συμμετοχή τους και την άψογη συμπεριφορά τους, τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και τέλος τους προπονητές του Συλλόγου για την άριστη συνεργασία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass