Νίκη πέτυχε ο Ηρακλής στο AEL FC ARENA

Κέρδισε τον Μ. Αλέξανδρο Ημαθίας 2-1

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2021 20:00

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο AEL FC ARENA ο Ηρακλής Λάρισας, που θα έχει το συγκεκριμένο γήπεδο - στολίδι τη φετινή χρονιά ως έδρα, αντιμετώπισε τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας και κέρδισε 2-1.


Οι δύο ομάδες θα μετέχουν στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (σε διαφορετικούς ομίλους), με τον Ηρακλή να έχει υψηλές φιλοδοξίες και να θέλει να ανέβει κατηγορία.
Αναφορικά με το φιλικό, ο Ηρακλής παρουσιάστηκε πολύ δυνατός για τουλάχιστον 70 λεπτά (μετά έγιναν πολλές αλλαγές) και μάλιστα θα μπορούσε να είχε κερδίσει με ευρύτερο σκορ (2-1).
Στο 7’ σουτ του Αλεξίου βρέθηκε στα χέρια του τερματοφύλακα. Τρία λεπτά αργότερα στο 10’, από βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Ναρίνογλου βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ και πλάσαρε σωστά για το 1-0.
Δύο λεπτά αργότερα ο Λίτσι έκανε το δυνατό σουτ, στα χέρια του Παπαγιάννη. Στο 18’ ο Αλεξίου βρέθηκε μέσα στην περιοχή από πλάγια αριστερά, έκανε το σουτ, έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.
Στο 38’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Ζαφειρίου, την πρώτη κεφαλιά πήρε ο Δοδοντσάκης και στη συνέχεια με σουτ μέσα στην περιοχή ο Μπάμης έκανε το 2-0.
Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 47’, ο Αβραμόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, με τις γροθιές έδιωξε ο Παπαγιάννης.
Στο 55’ πάλι ο Αλεξίου έκανε το σουτ από καλή θέση, η μπάλα πάνω από την εστία. Έξι λεπτά αργότερα και πάλι ο Αλεξίου έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει, όπως και στο 63’!
Τελικά στο 71’ ο Λίτσι από κοντά μείωσε σε 2-1, με τη φάση να ξεκινάει από φάουλ. Τέλος, ο Πιπιλιάρης έκανε το σουτ στο 93’ από καλή θέση, κι η μπάλα πέρασε άουτ.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Φακής, ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ. Πάλλα, Μπλιώνα, όλοι από την Ένωση Λάρισας.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου, Κουτσούκης, Δοδοντσάκης, Γκαλίτσιος, Καμπέρης, Μπάμης, Ζαφειρίου, Ναρίνογλου, Αλεξίου, Χασομέρης.
Έπαιξαν και οι: Αγρόδημος, Χατζηλιόντας, Αναδολού, Κακαβίτσης, Βαγενάς, Χρηστίδης, Μπαλαμώτης, Τάτσι.
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ (Δημήτρης Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Αθανάσωφ, Κικιλιανίδης, Τσιούχας, Τσιρίδης, Αβραμόπουλος, Περτσιούνης, Πιπιλιάρης, Βασιλτσής, Γεωργίου, Λίτσι.
Αγωνίστηκαν και οι: Κέλο, Πίκος, Κίτσας, Διακόπουλος, Αρβανιτίδης, Κατράνας, Χατζόπουλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass