«Ασφαιρα πυρά» χθες στο Μακρυχώρι

ΜΕ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΥΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΕΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ 0-0

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2021 20:15

Χωρίς νικητή, αλλά και χωρίς γκολ, έληξε ο χθεσινός φιλικός αγώνας του Μακρυχωρίου ανάμεσα στον Αετό και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Οι δύο ομάδες δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν, αλλά οι τρεις τερματοφύλακες που χρησιμοποιήθηκαν (οι νεαροί Παναγιώτης Πατέτσος - Νέστωρ Δραχαλίβας, αλλά και ο βετεράνος Παναγιώτης Νούσιας) αποδείχθηκαν ανίκητοι κάτω από τα δοκάρια τους.
Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο Αδάμος Κουκούλης με τη συνδρομή των βοηθών Ηλία Γκόγκου - Τάνιας Κουτίνα.
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κώστας Κατσάρας): Πατέτσος, Παϊτέρης, Μαλάκος (61’ Μητάκος), Σιάτρας, Μπάρδας, Αλτάνης, Γκιουρσάνης (46’ Παν. Κατσαμάγκας), Παπαδόπουλος (68’ Γκαμπούρας), Γαγάρας ((46’ Βλαχάκης), Μάντζαρης, Μπενεχούτσος (68’ Λάλλας).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας): Νούσιας (46’ Ν. Δραχαλίβας), Ντελής (78’ Γεωργούλης), Στ. Δραχαλίβας, Σουγλής, Αυλογιάρης, Αθανασούλης (20’ λ.τρ. Κατσαρός), Πίπιλας, Πούτας, Σεμερτζίδης (61’ Δ. Μουλτσιάς), Πεπκολάι, Ντούφας.
* Στη δύναμη του Αετού συμφώνησε να ενταχθεί ο Παναγιώτης Κατσαμάγκας, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Κώστα Κατσάρα στην Τσαριτσάνη κατά την περίοδο 2018-2019. Ο Κατερινιώτης επιθετικός (αδελφός του περσινού πρώτου σκόρερ της Γ’ Εθνικής Βασίλη που αγωνίζεται πλέον στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου) ανήκε μέχρι τώρα στην Ashton United FC, ομάδα της Northern Premier League της Premier Division (ουσιαστικά 6η κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος) και ήδη η διοίκηση των Μακρυχωριτών κίνησε τις διαδικασίες αποστολής στην ΕΠΟ του διεθνούς πιστοποιητικού μεταγραφής από την αγγλική Ομοσπονδία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass