ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΩΤΙΕΑ ΑΓΙΑΣ ΜΕ 1-0

Ο Τσατσαλίδης σκόραρε στα Τρίκαλα

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2014 15:13 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:41

 

Φιλική νίκη στα Τρίκαλα πέτυχε ο Δωτιέας Αγιάς επί της τοπικής ομάδας η οποία αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημείωσε ο Τσατσαλίδης στο 58ο λεπτό όταν σε κόντρα επίθεση δέχθηκε πολύ ωραία την μπάλα από τον Κουρδή, απέφυγε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλάσαρε ψύχραιμα.

Τα Τρίκαλα στα πρώτα λεπτά ήταν απειλητικά στο 9’ δημιούργησαν μία μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Σκούπρας έβγαλε τη σέντρα ο Σαχινίδης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Σταυράκη. Στη συνέχεια ο Δωτιέας άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς και στο 26’ ο Τσατσαλίδης βγήκε απέναντι στον Ντάσκα αλλά ο τερματοφύλακας του ΑΟΤ έσωσε με τα πόδια. Αρνητικό στοιχείο του αγώνα και ατυχής στιγμή για την ομάδα της Αγιάς ο τραυματισμός του Κατσίκη στο 15ο λεπτό ο οποίος αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο των Τρικάλων όπου διεγνώσθη βαρύ διάστρεμμα.

«Έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου» επισήμανε μετά το παιχνίδι ο τεχνικός του Δωτιέα Αγιάς Σωτήρης Αντωνίου και πρόσθεσε:«Στα πρώτα 20 λεπτά δεν ήμασταν τόσο καλοί στην αμυντική λειτουργία. Παρ’ όλα αυτά στα μισά του ημιχρόνου βελτιωθήκαμε, είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας και την υπεροχή και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Στενοχωρηθήκαμε με τον τραυματισμό του Κατσίκη αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα αποδειχθεί κάτι το πολύ σοβαρό. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα των Τρικάλων για την άψογη φιλοξενία της και υποσχόμαστε να την ανταποδώσουμε στις 3 Σεπτεμβρίου στην Αγιά».

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Ντάσκας, Σκούπρας, Σκέντος, Καμπλιώνης, Κουτσόπουλος, Παπαευθυμίου, Σαχινίδης, Γεωργάκης, Καραγιάννης, Βαγγελί, Παπανδρέου (Γιδόπουλος, Τσιαφίτσας, Τσερέπι, Μπασιάκας, Αμπαδιωτάκης, Μηνάς, Χοτζάι).

Ο Δωτιέας Αγιάς ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Σταυράκη, Κατσίκη (15’ λ.τ. Σωτηρόπουλος), Γούτο, Χότζα, Κοκκίνη, Κουρδή, Πετρουζέλη, Ουέλινγκτον, Τσατσαλίδη, Τσιρογιάννη και Κουβελά ενώ στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Τσακάλι, Σελήνης, Κόκκας, Λάιος, Περδίκης, Κολιός, Κράβαρης και Βαρουξάκης.

*Την ερχόμενη Πέμπτη ο Δωτιέας Αγιάς θα αντιμετωπίσει σε νέο φιλικό στο γήπεδο Μελιβοίας τον Ηρακλή Λάρισας (18.00).

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass