Κληρώνει σήμερα για την Α’ DE-TOX

*ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Α’ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2021 18:40

Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων ανακοινώνεται ότι σήμερα Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.30 θα διεξαχθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος, της Α’ DE-TOX.


Οι ομάδες που αγωνίζονται φέτος στην Α’ κατηγορία, είναι:
Αχιλλέας Φαρσάλων, Δωτιέας, Φαλανιακός, Σμόλικας, Α.Ε. Κιλελέρ, Ολυμπιακός Αμπελιάς, Δόξα Αργυροπουλίου, Δόξα Βλαχογιαννίου, Δαμασιακός, Όλυμπος Γόννων, ΠΑΟΛ Αβέρωφ, Αστραπή Νέας Πολιτείας, Α.Ο. Μαυροβουνίου, Παναγροτικός, Αμπελωνιακός, Δήμητρα Γιάννουλης και Πύρρος Βορειοηπειρωτών.
Μισή ώρα αργότερα, στις 20.00, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τα σωματεία των Β’ και Γ’ κατηγοριών για να συζητηθεί ο τρόπος διεξαγωγής των πρωταθλημάτων τους, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει η κλήρωση της α’ φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΝΛ στην οποία μετέχουν οι ομάδες της Β’ και Γ’ κατηγορίας (που δήλωσαν συμμετοχή).
Καλούνται οι εκπρόσωποι των σωματείων να παρευρεθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις «4-4-2 Football Park» (μετά το Νέο Κοιμητήριο – παλιά γήπεδα Ίκαρος) στην ώρα τους, τηρώντας αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο.
Επιπλέον, από τη Γραμματεία της ΕΠΣΝ Λάρισας υπενθυμίζεται ότι όλα τα σωματεία θα πρέπει να προσκομίσουν άμεσα στα γραφεία τα δικαιολογητικά για τις αντικαταστάσεις των δελτίων των ποδοσφαιριστών τους, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να μην προλάβουν να εκδοθούν εγκαίρως με αποτέλεσμα να μην έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα.
Η απόφαση για την υποχρεωτική αντικατάσταση των δελτίων είναι της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) και δεν υπάρχει δυνατότητα αναβολής για κανένα σωματείο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass