Χαμόγελα και αισιοδοξία στον αγιασμό του ΠΟΕ

Δημιουργούνται προσδοκίες για την καινούργια σεζόν

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2021 20:30

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη
Σε ατμόσφαιρα αισιοδοξίας, με ευχές για υγεία και προσδοκίες που δημιουργούνται για τη νέα αγωνιστική χρονιά, μέσα σε ένα οικογενειακό κλίμα η ομάδα του Π.Ο. Ελασσόνας πραγματοποίησε τον καθιερωμένο αγιασμό της.


Τον αγιασμό τέλεσαν οι πρωτοπρεσβύτεροι π. Αλέξανδρος Ρουμπιές και π. Χρήστος Γεροφάκας.
Παρόντες στο προσεγμένο «χαλί» του γηπέδου της Ελασσόνας οι ποδοσφαιριστές, με τον προπονητή Βαγγέλη Μόρα, τον άμεσο συνεργάτη του Ανδρέα Τσιρβούλη, τον προπονητή των Ακαδημιών Φάνη Τσέλιο και τα μέλη της διοίκησης της ομάδας.
Απευθυνόμενος προς την «οικογένεια» του Π.Ο.Ε. ο πρωτοπρεσβύτερος π. Αλέξανδρος Ρουμπιές μετέφερε τις ευχές του μητροπολίτη Ελασσώνος κ. Χαρίτωνος και ευχήθηκε σε όλους υγεία, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες εποχές. «Να σας χαρίζει ο Θεός ευρωστία, αρτιμέλεια, να μην πάθετε κάτι την περίοδο των αγώνων γιατί θα είναι εις βάρος δικό σας και της ομάδας και κατ’ επέκταση ημών των φιλάθλων που αγαπάμε την ομάδα και θέλουμε πάντα να υπάρχουν νίκες...», επισήμανε με νόημα ο π. Αλέξανδρος, που ολοκλήρωσε: «Ο Θεός βοηθός και σας εύχομαι φέτος να προσθέσετε ένα ακόμα τρόπαιο στη συλλογή σας».
Σε σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ομάδας Άλκης Χατζηβασίλης ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές και στους προπονητές μια πετυχημένη χρονιά με υγεία, χωρίς προβλήματα.
Με τη σειρά της, η αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΠ Δήμου Ελασσόνας Έλενα Ταζέ – Νίκου, ευχήθηκε για τη νέα αγωνιστική χρονιά και υπενθύμισε ότι ο Δήμος Ελασσόνας θα βρίσκεται πάντα δίπλα στον ιστορικό Π.Ο.Ε.
Μετά την τελετή του Αγιασμού, ποδοσφαιριστές, προπονητές και διοικητικοί χάρηκαν το απογευματινό τους ρόφημα με πολλή κουβέντα στο καφέ «FλέR» (του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας Θοδωρή Καλτέκη), συζητώντας χαλαρά για τα επόμενα «βήματα» και έχοντας κατά νου την κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής που είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass