Γκολ και θέαμα στον Παλαμά

Ατρόμητος και Ηρακλής Λ. αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2021 20:20

Σε δυνατή φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη χθες στον Παλαμά, Ατρόμητος και Ηρακλής Λάρισας αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.


Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν και στα επίσημα ματς της νέας Γ’ Εθνικής και ήταν ένα πολύ καλό τεστ το χθεσινό μεταξύ τους παιχνίδι.
Με νέο τεχνικό τον Άκη Μίχο οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί στο πρώτο 45λεπτο και μάλιστα κατάφεραν να σημειώσουν και δύο γκολ.
Από την άλλη ο Ηρακλής Λάρισας του Χρήστου Χατζηλιάδη που έπαιξε και με ελλείψεις, μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, ανέβασε «στροφές» στην επανάληψη, έδειξε αντίδραση και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα.
Στο 18’ ο Τάσος Κατσιγιάννης μετά από αδράνεια στα μετόπισθεν πήρε την μπάλα, έκανε το σουτ για το 1-0. Στο 37’ σέντρα του Χασομέρη από δεξιά, ο Αλεξίου έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
Ένα λεπτό αργότερα και πάλι ο Κατσιγιάννης από ελεγχόμενη θέση, έκανε το σουτ από δεξιά για το 2-0.
Στο 41’ ο Αλεξίου βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, έκανε το σουτ, σωτήρια η απόκρουση του γκολκίπερ του Παλαμά. Δύο λεπτά αργότερα, ο Βουκομάνοβιτς βρέθηκε μέσα στη μικρή περιοχή, έκανε το σουτ, απέκρουσε όμως ο Παπαγιάννης την μπάλα.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52’ σε σουτ του Χριστίδη, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 58’ φάουλ εκτέλεσε ο Ζαφειρίου και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Χριστίδης εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα στον Κουτσούκη και αυτός βρήκε ωραία το κεφάλι του Αλεξίου, με τον τελευταίο να σκοράρει για το 2-1.
Ένα λεπτό μετά, τακουνάκι του Χριστίδη μέσα στη μικρή περιοχή, σε κόρνερ ο γκολκίπερ του Παλαμά. Στο 64’ ο Ηρακλής έφερε το ματς στα ίσα. Τη σέντρα έκανε ο Μπάμης από δεξιά και ο Αλεξίου ξανά με κεφαλιά σκόραρε ισοφαρίζοντας σε 2-2. Ο Ηρακλής θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη.
Στο 79’ ο Ζαφειρίου σκόραρε από κανονική θέση, με τον επόπτη κ. Τραμπούρα να σηκώνει με χαρακτηριστική καθυστέρηση τη σημαία για οφσάιντ, σε μία φάση που ο Ηρακλής έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται.
Διαιτητής ήταν ο κ. Δημήτρης Βαφειάδης, ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ. Ελευθέριο Βογιατζή και Θωμά Τραμπούρα, όλοι από την Ένωση Καρδίτσας.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ (Άκης Μίχος): Κουτσόπουλος, Μετούσι, Κουρτεσιώτης, Αναγνώπουλος, Μπούσδρας, Κατσιγιάννης Τάσος, Κοντός, Βουκομάνοβιτς, Κόκκινος Σ., Κόκκινος Αλ., Μουσαφείρης.
Αγωνίστηκαν και οι: Φώτης, Ντίνας, Τσολακίδης, Ζάγγος Τ., Ζάγγος Ηλ., Γραβάνης, Ματέο.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Δοδοντσάκης, Γκαλίτσιος, Καμπέρης, Κουτσούκης, Μπάμης, Μπαλαμώτης, Χατζηλιόντας, Αλεξίου, Κακαβίτσης, Χασομέρης.
Έπαιξαν και οι: Ζαφειρίου, Χριστίδης, Ναρίνογλου, Αναδολού, Παπαγεωργίου, Ντάτσι, Βαγενάς, Σταμάτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass