Πρώτη επίσημη εμφάνιση για την ΚΑΕ Λάρισα

ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΡΗ (17:00, ΚΛ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ) ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - Ν. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΟΤΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2021 16:15

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη επίσημη εμφάνιση της ΚΑΕ Λάρισα «εντός των τειχών» άρχισε.

Οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται σήμερα στις 17:00 στο κλειστό της Νεάπολης τον Άρη στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με στόχο τη νίκη που θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν την πορεία τους στον θεσμό. Το σημερινό παιχνίδι θα διεξαχθεί παρουσία φιλάθλων για πρώτη φορά μετά από 18 μήνες και όπως είναι φυσικό θα τηρηθεί επακριβώς το υγειονομικό πρωτόκολλο.
Το κύριο χαρακτηριστικό στο λαρισινό στρατόπεδο είναι η αισιοδοξία και η πίστη στο θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα παρά τις όποιες δυσκολίες ολοκλήρωσε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα την προετοιμασία της και δηλώνει αποφασισμένη να κάνει το πρώτο βήμα, έχοντας ωστόσο το βλέμμα της καρφωμένο και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Basket League.
Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων και ο τεχνικός της ΚΑΕ Λάρισα Νίκος Παπανικολόπουλος ο οποίος μιλώντας για τη σημερινή αναμέτρηση είπε:
«Προετοιμαστήκαμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Άρη που είναι το πρώτο επίσημο της φετινής χρονιάς. Σίγουρα θα θέλαμε μεγαλύτερο αριθμό φιλικών παιχνιδιών για να ετοιμαστούμε ακόμα καλύτερα, αλλά είμαστε χαρούμενοι από την πορεία της προετοιμασίας παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίσαμε.
Είμαστε αισιόδοξοι για ένα θετικό ξεκίνημα, έχοντας πάντα στο μυαλό μας ότι ο βασικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα της Basket League και η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Απέναντί μας θα βρεθεί μία καλή και σκληρή ομάδα και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε με τον ανάλογο τρόπο» κατέληξε ο τεχνικός των «κυανολεύκων».
Αγωνιστικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα με εξαίρεση έναν μικροτραυματισμό του Θοδωρή Ζάρα ο οποίος δεν είναι ανησυχητικός και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή. Οι υπόλοιποι παίκτες που θα τεθούν στη διάθεση του Νίκου Παπανικολόπουλου είναι οι Ουάσινγκτον, Χάντσον, Θρητ, Κρουμπάλι, Τσαϊρέλης, Βησσαρίου, Σπυρόπουλος, Σαχπατζίδης, Φόρτσουν, Σπαν και Καράμπελας.

 

ΧΩΡΙΣ ΣΧΙΖΑ Ο ΑΡΗΣ
Με προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μίκρας ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του για το σημερινό παιχνίδι ο Αρης. Ο Γιάννης Καστρίτης δεν μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του τον Σταύρο Σχίζα, λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί εσχάτως. Στα πλάνα του, αντίθετα, υφίσταται ο Στέλιος Πουλιανίτης, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, αλλά και όλοι οι ξένοι της ομάδας, καθώς εκδόθηκαν κανονικά τα δελτία τους από την ΕΟΚ.
Έτσι την αποστολή του Αρη που θα ταξιδέψει στη Λάρισα απαρτίζουν οι Τζούστον, Κάουαν, Σιδηροηλίας, Πουλιανίτης, Πετανίδης, Λόκετ, Νετζήπογλου, Γουίλιαμς, Χάνλαν, Κώττας, Λαμπρόπουλος και Καραγιάννης.

 

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
Η είσοδος των φιλάθλων στο κλειστό της Νεάπολης θα γίνει σύμφωνα με τα όσα προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Όπως ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ Λάρισα η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 5 ευρώ και η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρά και μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Για τα παιδιά από 12 έως 17 ετών με υποχρεωτικό μοριακό τεστ (PCR) 72 ωρών ή rapid TEST 48 ωρών, ενώ για τα παιδιά έως 12 ετών απαιτείται αρνητικό σελφ τεστ.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Β’ Φάση (1η Αγωνιστική)
ΣΗΜΕΡΑ
17:00     Λάρισα-Άρης
19:00     Κολοσσός Ρ.-ΟλυμπιακόςΑΥΡΙΟ
17:00     Ιωνικός Ν.-Απόλλων Π.
17:00     Μαρούσι–Ηρακλής

 

Δείπνο παρέθεσε η διοίκηση

Εν τω μεταξύ το βράδυ της Πέμπτης η διοίκηση της ΚΑΕ Λάρισα παρέθεσε δείπνο στους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας ενόψει της σημερινής πρώτης επίσημης αναμέτρησης με τον Άρη, διαμορφώνοντας συνθήκες μιας άψογης συνεργασίας σε όλους τους τομείς.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass