Πρωτάθλημα με 30 ομάδες στη φετινή Super League 2

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 21/9 ΤΟ Δ.Σ. ΓΙΑ  ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2021 20:05

Με μοναδική εκκρεμότητα αυτή που αφορά τον Ηρόδοτο (αναμένεται μεθαύριο Δευτέρα 20/9 η απόφαση) η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ολοκλήρωσε τη μελέτη των φακέλων των ΠΑΕ που είχαν δικαίωμα συμμετοχής στη Super League 2.

Από τις 38 ομάδες που εξετάστηκαν συνολικά, το απαραίτητο πιστοποιητικό συμμετοχής εξασφάλισαν οι 30 και με αυτές θα διεξαχθεί πιθανότατα το πρωτάθλημα της περιόδου 2021-22, όπου για πρώτη φορά θα συμμετάσχουν και οι Β’ ομάδες των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.
Είναι δεδομένο ότι η Super League 2 θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους (με λιγότερες ομάδες πάντως απ’ ότι προβλεπόταν αρχικά), αλλά το σύστημα διεξαγωγής δεν έχει ξεκαθαρίσει. Υπενθυμίζεται ότι, μετά και την έγκριση από την ΕΠΟ της προκήρυξης της Super League, από τη δεύτερη κατηγορία θα ανέβει απευθείας μόνο μία ομάδα, ενώ άλλη μία θα δώσει μπαράζ με τον 13ο της μεγάλης κατηγορίας.
Συγκεκριμένα, η ΕΕΑ χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2 στις εξής ομάδες:
Τρίκαλα, Καλλιθέα, Πανσερραϊκός, Χανιά, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Πόντου, Αλμωπός Αριδαίας, Α.Ε.Λ., ΠΑΟΚ Β’, ΑΕΚ Β’, Απόλλων Λάρισας, Ολυμπιακός Β’, Ολυμπιακός Βόλου, Παναθηναϊκός Β’, Νίκη Βόλου, Καραϊσκάκης Άρτας, Πιερικός, Θεσπρωτός, Εργοτέλης, Κηφισιά, ΟΦ Ιεράπετρας, Αιγάλεω, Διαγόρας Ρόδου, Καλαμάτα, Αστέρας Βλαχιώτη, Βέροια, Ηρακλής, Επισκοπή, Λεβαδειακός και Ξάνθη.
Να σημειωθεί, τέλος, ότι οι ομάδες των οποίων οι φάκελοι απορρίφθηκαν από την ΕΕΑ είναι η Ρόδος, η Σαντορίνη, η Καβάλα, ο Ιάλυσος, η Παναχαϊκή, η Ζάκυνθος, η Δόξα Δράμας και ο Πανιώνιος (που έτσι κι αλλιώς είχε ανακοινώσει ότι θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στη Γ΄ εθνική).

 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ήδη η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε ότι την προσεχή Τρίτη (21/9) θα συνεδριάσει διά ζώσης το Διοικητικό Συμβούλιο, όπου μεταξύ άλλων θα συζητηθούν η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος και το ζήτημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 13:00, στο ξενοδοχείο Τιτάνια (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα) με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1. Γήπεδα Παραχωρητήρια
2. Τηλεοπτικά SL2 Αγωνιστικής περιόδου 2021-2022
3. Ασφάλεια Ποδοσφαιριστών
4. Χορηγός Πρωταθλήματος
5. Πρωτάθλημα Νέων
6. Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος SL2
7. Διάφορα Θέματα.
*Όπως διευκρινίστηκε λόγω των μέτρων για την προστασία από την Covid-19, στο Δ.Σ. προσέρχεται μόνο ο νόμιμος εκπρόσωπος κάθε ομάδας. Η είσοδος επιτρέπεται με πιστοποιητικό εμβολιασμού (με την τελευταία δόση να έχει γίνει 15 ημέρες νωρίτερα), ή πιστοποιητικό νόσησης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass