Αποφάσεις της ΕΠΣΛ

ΜΕ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ Η ΑΕΛ ΣΤΗ Β’ ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2021 20:10

Από την ΕΠΣΛ ανακοινώθηκαν τα παρακάτω:


«Κατά την τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣΛ την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 συζητήθηκαν τα κάτωθι:
- Εγκρίθηκε, μετά από εισήγηση της Επιτροπή Κυπέλλου, η Προκήρυξη Κυπέλλου της ΕΠΣΝ Λάρισας, η οποία αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της.
Στην πρώτη φάση του Κυπέλλου θα αγωνισθούν τα σωματεία της Β’ και Γ’ κατηγορίας που δήλωσαν συμμετοχή, ενώ στη συνέχεια στις ομάδες που θα προκριθούν θα συμπεριληφθούν και τα σωματεία της A’ DE-TOX και της Γ’ Εθνικής.
- Ενημέρωση του προέδρου της Υγειονομικής Επιτροπής και μέλους της Υγειονομικής Επιτροπής στην ΕΠΟ κ. Μπασαγιάννη προς τα μέλη του Δ.Σ. για τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, εξηγώντας τις σκέψεις για τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
- Η συμμετοχή της ερασιτεχνικής ΑΕΛ στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΝ Λάρισας. Παρουσία του Πρόεδρου της ερασιτεχνικής ΑΕΛ κ. Νάκα και αντιπροσώπων του σωματείου συζητήθηκε το αίτημά τους για συμμετοχή της ΑΕΛ στη Β’ τοπική κατηγορία.
Η ΕΠΣΝ Λάρισας αντιλαμβανόμενη το ιδιαίτερο της κατάστασης απευθύνθηκε στη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ ζητώντας τη γνωμοδότησή της ώστε να διασφαλιστεί το κύρος και η νομιμότητα των πρωταθλημάτων.
Μετά από την εισήγηση της Νομικής Υπηρεσίας αλλά και τη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης μεταξύ του Δ.Σ. της ΕΠΣΝΛ και των εκπροσώπων της ερασιτεχνικής ΑΕΛ αποφασίσθηκε η ομάδα να αγωνισθεί στη Β’ τοπική κατηγορία, ως ιδρυτικό σωματείο ΠΑΕ.
- Η συγκρότηση της Πειθαρχικής Επιτροπής:
Πρόεδρος: Κουτσογιάννης Κ., μέλη: Παπαθεοδώρου Θ. και Ζαρογιάννου Ε.
- Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝΛ ενημέρωσε τους Συμβούλους για την καθυστέρηση που έχει προέλθει στις επανεκδόσεις των δελτίων και ζήτησε να βγει εκ νέου ανακοίνωση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass