Πρωτάθλημα τέλη Οκτωβρίου για την ΑΕΛ...

*ΘΕ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ *ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ: ΔΕΝ ΗΡΘΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2021 21:15

Του Σωτ. ΚέλλαΠρωτάθλημα τέλη Οκτωβρίου… Χθες αναβλήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ δεν μπορεί να γίνει καμία επίσημη αγωνιστική δραστηριότητα που να συμμετέχει ομάδα της Super League 2 αν δεν ελεγχθούν όλοι οι φάκελοι των ομάδων

για τη μετοχική τους σύνθεση και το πόθεν έσχες των διοικητικών από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Η διαβίβαση του φακέλου της Ρόδου στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ήταν το …εναρκτήριο λάκτισμα της εξέτασης των φακέλων, ενώ σύντομα αναμένεται και η απόφαση της ΕΕΑ για το θέμα της πολυιδιοκτησίας του ΠΑΣ Γιάννινα, που αν έχει αφαίρεση βαθμών μπορεί να οδηγήσει την ΠΑΕ ΑΕΛ σε διεκδίκηση υψηλού χρηματικού ποσού από τη Super League 1. Η ΑΕΛ, λοιπόν, αυτήν τη στιγμή περιμένει να μάθει ποιοι θα είναι οι αντίπαλοί της, ενώ συνεχίζει την προετοιμασία για τρίτο μήνα!
Δυστυχώς η δημιουργία με τον τρόπο που έγινε της Super League 2 εκθέτει τους εμπνευστές της…
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ
Αγωνιστικά η ΑΕΛ συνεχίζει τις προπονήσεις της υπό τις οδηγίες του Κώστα Φραντζέσκου και ετοιμάζεται για το επόμενο φιλικό που θα γίνει στις 18 του μήνα στη Ρόδο με τη φερώνυμη ομάδα και στο οποίο εκτός του Ακούνια που βρίσκεται στην Ουρουγουάη, για προσωπικούς λόγους, θα απουσιάσει και ο Γαρουφαλλιάς λόγω τραυματισμού.
ΝΕΑ ΔΙΑΡΡΟΗ
Νέα διαρροή είχαμε χθες από την ομιλία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια προς τους παίκτες μετά την ήττα στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση την περασμένη Κυριακή, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τούς είπε πως αν ήρθαν για διακοπές στη Λάρισα θα πεινάσουν, αφού από δω και πέρα θα σκέφτεται αν πρέπει να τους πληρώσει, καθώς ορισμένοι έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά και για τον μήνα Οκτώβριο!
ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΒΕΡΟΙΑ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι στις 3 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Κυριακή και ώρα 17:00 θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας στο στάδιο Αλκαζάρ με την ΠΑΕ Βέροια. Στο γήπεδο θα έχουν δικαίωμα εισόδου μόνο οι εμβολιασμένοι και μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass