ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Καλό ποδόσφαιρο και άνοδος στην Α1

* ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2014 14:30 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:38

 ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Αχ. Μπακαλέξη

Με αισιοδοξία και ενθουσιασμό ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά η Αναγέννηση Φαρσάλων στις 19 Αυγούστου στο προπονητήριο της οδού Βόλου, παρουσία του συνόλου σχεδόν των ποδοσφαιριστών, της τεχνικής  ηγεσίας, της διοίκησης και αρκετών φιλάθλων.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Στέργιος Αλεξίου καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές παλιούς και νέους, τους ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά και τους επισήμανε ότι η διοίκηση θα είναι συνεχώς κοντά τους για τη λύση τυχόν προβλημάτων που ανακύπτουν.

Ακολούθησε ομιλία του νέου προπονητή της ομάδας του Βασίλη Κατσιαούνη ο οποίος ζήτησε από αυτούς να είναι συνεπείς στις προπονήσεις και να έχουν καλή διαγωγή, ώστε η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο, να έχει καλή συμπεριφορά στους αγωνιστικούς χώρους και να πετύχει το στόχο της που είναι η άνοδος στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΛ. Κατόπιν έγινε η πρώτη προπόνηση της ομάδας στο δημοτικό στάδιο Φαρσάλων στην οποία συμμετείχαν 25 ποδοσφαιριστές.

Το ρόστερ της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο με μέσο όρο ηλικίας 21,5 ετών αποτελείται από τους εξής: Γκατζανάς, Τριανταφύλλου, Τσιάμπας, Μπόγκας, Χριστοδούλου, Ρούμπας, Μπολλάρι, Θ. Μουτκανάς, Αλεξίου, Δημητρόπουλος, Ιω. Θεοχάρης, Σούρλας, Ψαρογιώργος, Χάμος, Κων. Κουτσικόπουλος, Σακκάς, Κων. Θεοχάρης, Β. Θεοχάρης, Τράντος, Κων. Βασιλόπουλος, Βασ. Βασιλόπουλος, Τζερεμές, Στεργιόπουλος, Αγγ. Προσμίτης, Ε. Μουτκανάς, Δημουλάς, Θλιβερός, Αγγελακόπουλος, Αρχοντής, Αντωνιάδης, Κουμερία, Πολυμέρου, Παπαγεωργίου, Κούρος.

Από το σύλλογο αποχώρησαν οι Ζαγγανάς, Βότσης (Αχιλλέας Φ.), Ανδρεόπουλος, Στ. Μουτκανάς, Μαργαριτόπουλος, Αζάς (Ατρόμητος Βαμβακούς), Περιτογιάννης (Δόξα Υπέρειας).

Από την Αναγέννηση Φαρσάλων αποκτήθηκαν οι Κούρος (Αμπελιά), Κων. Θεοχάρης, Δημουλάς, Ε. Μουτκανάς, Κων. Βασιλόπουλος (ΑΕΦ), Προσμίτης (Ευαγόρας Ρόδου), Β. Βασιλόπουλος (Αγ. Γεώργιος), Κων. Τζερεμές (Ατρόμητος Βαμβακούς), Στεργιόπουλος (Αμπελιά) ενώ προωθήθηκαν και κάποιοι νεαροί από το παιδικό τμήμα.

Το νέο Δ.Σ. της Αναγέννησης Φαρσάλων αποτελείται από τους: Πρόεδρος Στέργιος Αλεξίου, α’ αντιπρόεδρος Χρήστος Παπαδόπουλος, β’ αντιπρόεδρος Αχιλλέας Καταραχιάς, δημόσιες σχέσεις Κων/νος Ζησόπουλος, γεν. γραμματέας Αχιλλέας Μπακαλέξης, ταμίας Μαργαρίτης Θεοδωρακόπουλος, γεν. αρχηγός Β. Τσιάμπας, Κων. Μπακαλέξης, υπεύθυνος τμημάτων υποδομής Αρης Θλιβερός, εκπρόσωπος ΕΠΣΛ Γεώργιος Καλφούντζος, αναπληρωματικά μέλη Μιλτιάδης Κούδας, Χρήστος Κατμέρος, Κων/νος Πετρόπουλος, φροντιστής Κων/νος Γεωργούλας.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass