Ηττα γνώρισε η ΑΕΛ στην Καρδίτσα

Χθες σε φιλική αναμέτρηση με σκορ 2-1 - Μέτρια στο α’ μέρος μείωσε με πέναλτι του Κούστα στο 85’

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2021 20:04

Χωρίς νίκη παρέμεινε η ΑΕΛ για τέταρτο συνεχόμενο φιλικό παιχνίδι, γνωρίζοντας αυτή τη φορά την ήττα στο ανακαινισμένο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας, από την τοπική Αναγέννηση, με σκορ 2-1.


Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντίπαλες και στο πρωτάθλημα της Super League 2, με τους «βυσσινί» να παρουσιάζουν ένα μέτριο αγωνιστικό πρόσωπο, απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» που έδειξαν πως θα έχουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο.
Με σκόρερ τους Μπενγκόα στο 6ο λεπτό και Λαγό στο 27ο λεπτό, η ΑΣΑ προηγήθηκε 2-0 και η λαρισινή ομάδα θα μπορούσε να μειώσει αρχικά στο 40’ όταν σε σέντρα του Γρηγορόπουλου από τα δεξιά ο Όγκμποε με καρφωτή κεφαλιά, έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Γκέκα και στο 44’ με τον Νικολιά που σούταρε από ευνοϊκή θέση άουτ.
Στην επανάληψη η μέτρια του πρώτου ημιχρόνου ΑΕΛ είχε καλύτερη ανάπτυξη και κατάφερε να μειώσει με εκτέλεση πέναλτι του Κούστα στο 85ο λεπτό (η μπάλα βρήκε χέρι αμυντικού της Καρδίτσας), ενώ προηγουμένως δημιούργησε και ευκαιρίες για να σκοράρει. Θα μπορούσε όμως να δεχτεί και τρίτο γκολ στο 82’ με τον πάντα επικίνδυνο σέντερ φορ, Ξέρα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μπεκιάρης, που είχε συνεργάτες τους κ.κ. Στεφανή, Διπλάρη, όλοι από την ‘Ένωση Καρδίτσας. Ο ρέφερι σύμφωνα με ανθρώπους της λαρισινής ομάδας σφύριξε τη λήξη πέντε λεπτά νωρίτερα.

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκας, Γκόλιας, Λαρρέα, Σταμόπουλος, Λαγός, Πολίτης, Μπενγκόα, Μπιανκόνι, Βιδάλ, Μπραμπίγια. Αγωνίστηκαν ακόμα και οι: Μ. Θεολόγης, Ανδρέου, Κουτρομάνος, Κοτσώνης, Μπακρατσάς, Γκίνη, Π. Ζάγκος, Ξέρας.
ΑΕΛ (Κώστας Φραντζέσκος): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Ομάρ, Μαξιμένκο, Ηλιάδης, Πατράλης, Γαρουφαλιάς, Μιλτιάδης, Γρηγορόπουλος, Νικολιάς, Όγκμποε.
Χρησιμοποιήθηκαν και οι: Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Γκοτζαμανίδης, Κ. Παπαγεωργίου, Γλυνός, Συμελίδης, Μαυριάς, Γιάκος, Κούστα, Ζαχαράκης.
*Μαζί παρακολούθησαν το παιχνίδι από την κεντρική θύρα του σταδίου, ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Τσιάκος, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Κούγια και τον αντιπρόεδρο κ. Ντελόπουλο, ενώ ήταν και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, κ. Σφήκας.

 

ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗ ΡΟΔΟ
Το επόμενο φιλικό παιχνίδι της ΑΕΛ είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στη Ρόδο με την ομώνυμη ομάδα, στην οποία προπονητής είναι ο Αγιώτης Σωτήρης Αντωνίου.

 

ΓΙΑ ΧΑΛΑΤΣΗ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε, ότι κατόπιν αιτήματος του ποδοσφαιριστή Χαλάτση Αλέξανδρου, αλλά και λόγω της εξαιρετικής συμπεριφοράς που είχε όλη αυτή την περίοδο που ήταν στην ομάδα, λύθηκε το συμβόλαιό του. Όλη η οικογένεια της ΑΕΛ του εύχεται κάθε ποδοσφαιρική και προσωπική επιτυχία και εις το επανιδείν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass