Αγωνιστικές υποχρεώσεις για τους μικρούς του ΝΟΛ

ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΟ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΤΕΧΕΙ Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2021 20:40

Αρχίζουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα πόλο Μίνι Παίδων (Κ13) του ΝΟΛ, η οποία θα πάρει μέρος στην α’ φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη.

Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί σε τρεις φάσεις, με τη 2η να διεξάγεται το τριήμερο 24-26/9 και την 3η (τελική) από 1 έως 3 Οκτωβρίου.
Ο προπονητής του ΝΟΛ, Κώστας Γαλανόπουλος, θα έχει στη διάθεσή του τους Νικολάου, Βαρέτα, Κατσογιάννη, Τσολάκη, Μπόμπολα, Βαλάση, Σχοινά, Παπαθανασίου, Δήμου, Δράμπα, Μότσια, Γαλανόπουλο, Γαβριά, Παπαδημητρίου και Νούλα, ενώ την αποστολή θα συνοδεύσει και ο έφορος ο Άρης Παπαθανασίου.
Η λαρισινή ομάδα στο πλαίσιο του Β’ Ομίλου θα δώσει τον πρώτο της αγώνα σήμερα στις 11:15 με τον Πανσερραϊκό, ενώ στις 18:15 θα αντιμετωπίσει τη ΧΑΝΘ. Αύριο Κυριακή στις 09:00 ο ΝΟΛ θα παίξει με τον ΣΑΠΚ Νεάπολης και στις 16:00 με τον ΠΑΟΚ αντίστοιχα. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.
Καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων θα ισχύσουν τα ειδικά πρωτόκολλα, όπως αυτά ανακοινώθηκαν από την Ειδική Υγειονομική Επιτροπή και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass