Επιτέλους σέντρα!

ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE - ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2021 20:24

Έστω και με σημαντική καθυστέρηση -και ως τελευταίο χρονικά στην Ευρώπη- το πρωτάθλημα της Super League για τη σεζόν 2021/22 αρχίζει αυτό το τριήμερο (11-12 και 13 Σεπτεμβρίου).

Ντέρμπι δεν περιλαμβάνει η 1η αγωνιστική, που διεξάγεται στον απόηχο της παραίτησης του Θοδωρή Ζαγοράκη από την προεδρία της ΕΠΟ, ωστόσο οι πρεμιέρες πάντα επιφυλάσσουν εκπλήξεις.
Η αρχή γίνεται σήμερα Σάββατο στο Αγρίνιο, όπου ο Παναιτωλικός περιμένει τον Αστέρα Τρίπολης, με την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά της στα φιλικά. Λίγο αργότερα, ο Παναθηναϊκός, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς πλέον στον πάγκο, υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Αύριο Κυριακή, ο -κατά πολύ αλλαγμένος- Βόλος κοντράρεται με τη Λαμία, ενώ ο ΠΑΟΚ, λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με τη Λίνκολν Ρεντ Ιμπς για το Conference League, φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έχοντας πραγματοποιήσει πολλές μεταγραφές και με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην τεχνική της ηγεσία, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον, επανακάμψαντα στη μεγάλη κατηγορία, Ιωνικό. Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός παίζει με τον Ατρόμητο στον Πειραιά, έχοντας το μυαλό του και την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League κόντρα στην Αντβέρπ.
Η αυλαία της 1ης αγωνιστικής πέφτει στη Θεσσαλονίκη, με τον Άρη -που έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση έξι βαθμών- να υποδέχεται τον ΟΦΗ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League:

ΣΗΜΕΡΑ
18:15 Γήπ. Παναιτωλικού, Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης
20:30 Γήπ. «Απ. Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός - Απόλλων Σμύρνης
ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ
18:15 Πανθεσσαλικό Στάδιο, Βόλος ΝΠΣ - Λαμία
19:00 Γήπ. Τούμπας, ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα
20:30 Ολυμπιακό Στάδιο, ΑΕΚ - Ιωνικός
20:30 Γήπ. «Γ. Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός - Ατρόμητος
ΔΕΥΤΕΡΑ
19:30 Γήπ. «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης - ΟΦΗ
* Αξίζει να σημειωθεί ότι η Super League, σε συνέχεια των άμεσων ενεργειών που υλοποίησε για τη στήριξη και ενίσχυση των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές φωτιές του Αυγούστου, αφιερώνει την 1η Αγωνιστική υπέρ των πυρόπληκτων.

 

ΤΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
Η Super League γνωστοποίησε το αγωνιστικό πρόγραμμα ολόκληρης της φετινής αγωνιστικής περιόδου (2021-22). Βάσει του προγραμματισμού που έγινε, η διοργάνωση του πρωταθλήματος θα ολοκληρωθεί στις 15 Μαΐου, ενώ έξι ημέρες αργότερα θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο πρώτος γύρος ολοκληρώνεται στις 11-12 Δεκεμβρίου, η κανονική διάρκεια στις 05-06 Μαρτίου, ενώ τα πλέι οφ και πλέι άουτ θα ξεκινήσουν μία εβδομάδα αργότερα (12-13 Μαρτίου).
Εμβόλιμα θα διεξαχθούν οι ακόλουθες αγωνιστικές: 3η (22-23 Σεπτεμβρίου), 14η (15-16 Δεκεμβρίου), 16η (5-6 Ιανουαρίου) και 21η (2-3 Φεβρουαρίου).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass