Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2021 20:00

Τον Ατρόμητο Παλαμά υποδέχεται ο Οικονόμος

ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ

Τον έκτο αγώνα της φετινής προετοιμασίας του θα δώσει σήμερα ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος θα υποδεχθεί στο “Γεώργιος Μητσιμπόνας” τον Ατρόμητο Παλαμά, γνώριμό του από τη συνύπαρξή τους κατά τις δύο προηγούμενες περιόδους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.


Αξιοσημείωτο για την ομάδα του Νίκου Φώλλα είναι πως αντιμετωπίζει την τρίτη κατά σειρά ομάδα ανώτερης κατηγορίας μετά τον ΠΟ Ελασσόνας και τον Αετό Μακρυχωρίου, ενώ όσον αφορά στους φιλοξενουμένους, που αποτελούν πλέον τον μοναδικό εκπρόσωπο του καρδιτσιώτικου ποδοσφαίρου στη μικρότερη εθνική κατηγορία, καλούνται να λειτουργήσουν στη μετά Παραφέστα εποχή, καθώς τον επί δυόμισι χρόνια τεχνικό τους (και νυν γενικό διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΛ) διαδέχθηκε ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής Χαρίδημος Μίχος που αρχίζει την προπονητική του καριέρα. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 5.30’ το απόγευμα.

 

Ανακοίνωσε Καμπέρη ο Ηρακλής Λάρισας

Στην απόκτηση του 24χρονου κεντρικού Κώστα Καμπέρη που αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Λάρισας προχώρησε ο Ηρακλής Λάρισας. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Ο Ηρακλής Λάρισας ανακοινώνει τη μεταγραφή του 24χρονου Λαρισαίου χαφ Κώστα Καμπέρη ο οποίος μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Λάρισας. Ο Κώστας προέρχεται από την ΑΕΛ και στο παρελθόν έχει αγωνισθεί στον Πας Γιάννινα και στον Οικονόμο Τσαριτσάνης ως δανεικός από την ΑΕΛ. Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε ολόψυχα να είναι υγιής και να μας βοηθήσει στους στόχους μας».

 

Εκανε το «μπαμ» με Νικολακούλη

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΜΠΕΛΙΑΣ

Στην απόκτηση του Θάνου Νικολακούλη που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στον Οικονόμο Τσαριτσάνης προχώρησε η διοίκηση του Ολυμπιακού Αμπελιάς. Παίχτης για τον οποίο δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΠΑΣ Λαμία (Α’ εθνική), ΑΟ Τρίκαλα (Β’ εθνική), ΑΕΛ (Κ20), Αλμυρό Ηράκλειου (Γ’ εθνική) κ.ά.
Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός έχει ήδη τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Τσαλάγγα και αναμένεται να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων της φαρσαλινής ομάδας, που όπως φαίνεται και από αυτήν την προσθήκη, φέτος θα είναι υψηλοί.

 

Εκλεισε Δημήτρη Σταθάκο ο Αχιλλέας Φαρσάλων

Το δέκατο μεταγραφικό απόκτημα της φετινής περιόδου ανακοίνωσε ο Αχιλλέας Φαρσάλων. Ο λόγος για τον νεαρό δεξιό αμυντικό Δημήτρη Σταθάκο που αγωνιζόταν στον Α.Ο. Σελλάνων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η σχετική ανακοίνωση:
«Η Διοίκηση της ομάδος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Δημήτρη Σταθάκου. Ο Σταθάκος αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα του Α.Ο. Σελλάνων στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Επίσης κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Αστραπή Νέας Πολιτείας, ενώ είναι γνωστός στην Επαρχία Φαρσάλων από το πέρασμά του από την ομάδα του Ολυμπιακού Αμπελιάς.
Σύσσωμη η ομάδα μας καλωσορίζει τον Δημήτρη στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν, με υγεία και επιτυχίες».

 

Φιλική νίκη 2-0 της Ακαδημίας Πλαταμώνα

ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΙΣΣΑΒΟΥ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ

Σε φιλικό αγώνα αναμετρήθηκαν χθες στον Πλαταμώνα η γηπεδούχος Ακαδημία που τρέφει υψηλές φιλοδοξίες στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Πιερίας και ο Κίσσαβος Συκουρίου του Αποστόλη Τσιανάκα, που θα διεκδικήσει την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία του Νομού Λάρισας.
Οι Πλαταμωνίτες του Δημήτρη Μιχωλού επικράτησαν με 2-0, χάρη σε γκολ που πέτυχαν ο Γιώργος Ταντής στο 16’ με πέναλτι και ο Γιώργος Κοκκονάς στο 55’, ενώ δεν έλειψε η ένταση προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, οπότε επενέβη “πυροσβεστικά” ο Κατερινιώτης διαιτητής Γιώργος Ασλανίδης.

 

Αγώνες ορεινής ποδηλασίας στο Μεγαλόβρυσο Αγιάς

ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ

Διεξάγονται σήμερα και αύριο στο Μεγαλόβρυσο Αγιάς οι διασυλλογικοί αγώνες ορεινής ποδηλασίας με την επωνυμία 2η Λίγκα ΜΤΒ-XCO. Οι αγώνες αφορούν τις κατηγορίες παίδων, κορασίδων, Sportine, ανδρών, εφήβων, γυναικών, νεανίδων και Μάστερς.
Για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας ανακοινώθηκε ότι σήμερα Σάββατο από τις 16:00 έως το τέλος των αγώνων και αύριο Κυριακή από τις 09:30 και ως το τέλος των αγώνων η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται, σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από τους διοργανωτές.

 

Το Παρίσι έμαθε από το Τόκιο

Ο διευθύνων σύμβουλος των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024», Ετιέν Τομπουά, δήλωσε ότι η γαλλική πρωτεύουσα είναι έτοιμη να πάρει τη «σκυτάλη» από το Τόκιο, καθώς ετοιμάζεται να φιλοξενήσει σε τρία χρόνια την κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.
Μιλώντας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο «Reuters», ο Τομπουά τόνισε χαρακτηριστικά: «Η πρώτη μου αντίδραση (σ.σ. σχετικά με τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων κατά τη διάρκεια της πανδημίας) είναι πως πρέπει να ευχαριστήσουμε τους Ιάπωνες φίλους μας, οι οποίοι κατάφεραν να διοργανώσουν με επιτυχία σε αυτήν τη συγκεκριμένη κατάσταση τη διοργάνωση. Είναι καταπληκτικό, είναι ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα. Έπρεπε να το αντιμετωπίσουν και έκαναν μια φανταστική δουλειά. Προφανώς ελπίζουμε ότι σε τρία χρόνια από τώρα, αυτό θα είναι πίσω μας, ή όχι στο ίδιο επίπεδο ανησυχιών. Αλλά σίγουρα μάθαμε από αυτό».

 

Οι σημερινές τηλεοπτικές μεταδόσεις
18:30, ΕΡΤ3, Βέλγιο – Ελλάδα, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών
19:00, COSMOTE SPORT 8 HD, Σλοβενία – Μάλτα, Ευρωπαϊκά Προκριματικά 2021-22
19:00, COSMOTE SPORT 7 HD, Κύπρος – Ρωσία, Ευρωπαϊκά Προκριματικά 2021-22
19:00, COSMOTE SPORT 3 HD, Λετονία – Νορβηγία, Ευρωπαϊκά Προκριματικά 2021-22
19:00, COSMOTE SPORT 1 HD, Ιρλανδία – Αζερμπαϊτζάν, Ευρωπαϊκά Προκριματικά 2021-22
19:00, COSMOTE SPORT 2 HD, Σερβία – Λουξεμβούργο, Ευρωπαϊκά Προκριματικά 2021-22
20:00, COSMOTE SPORT 9 HD, Κίελο – Λέμγκο, Liqui Moly Bundesliga 2020-21
21:00, ΕΡΤ3, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών, Βόλεϊ
21:45, COSMOTE SPORT 4 HD, Νήσοι Φερόες – Δανία, Ευρωπαϊκά Προκριματικά 2021-22
21:45, COSMOTE SPORT 8 HD, Γιβραλτάρ – Τουρκία, Ευρωπαϊκά Προκριματικά 2021-22
21:45, COSMOTE SPORT 7 HD, Σκωτία – Μολδαβία, Ευρωπαϊκά Προκριματικά 2021-22
21:45, COSMOTE SPORT 6 HD, Ισραήλ – Αυστρία, Ευρωπαϊκά Προκριματικά 2021-22
21:45, COSMOTE SPORT 3 HD, Σλοβακία – Κροατία, Ευρωπαϊκά Προκριματικά 2021-22
21:45, COSMOTE SPORT 1 HD, Ουκρανία – Γαλλία, Ευρωπαϊκά Προκριματικά 2021-22
21:45, COSMOTE SPORT 2 HD, Ολλανδία – Μαυροβούνιο, Ευρωπαϊκά Προκριματικά 2021-22
23:45, COSMOTE SPORT 7 HD, UFC Fight Night 2021, Ντέρεκ Μπράνσον - Ντάρεν Τιλ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass