ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΡΖΟΥΔΗΣ

«Στον Α. Ο. Απόλλωνα συνεχίζουμε να χτίζουμε στα γερά θεμέλια που βάλαμε τα προηγούμενα χρόνια»

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2021 20:20

Ο Χρήστος Τερζούδης επανεξελέγη πρόσφατα στην προεδρία του ερασιτέχνη Απόλλωνα Λάρισας και στόχος είναι να συνεχίσει το παραγωγικό έργο των προηγούμενων χρόνων, δίνοντας έμφαση στην ακαδημία ποδοσφαίρου αλλά και στο μπάσκετ, αφού το τμήμα του συλλόγου με προπονητή τον Αριστοτέλη Παπαναστασίου άρχισε το έργο του.


«Η φετινή χρονιά αναμφισβήτητα θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Είμαστε όμως έτοιμοι, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, να υποδεχτούμε και φέτος τα παιδιά μας με πολλή αγάπη και πάνω από όλα με μεγάλη ασφάλεια. Η νέα διοικητική σύνθεση, που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές και αποτελείται από ανθρώπους με υψηλό αίσθημα ευθύνης, θα συνεχίσει το έργο της στην ίδια φιλοσοφία, που συμπυκνώνεται στο τρίπτυχο: Διασκέδαση - Διαπαιδαγώγηση - Εκπαίδευση», μας λέει στο ξεκίνημα της συζήτησής μας ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας και στη συνέχεια αναφερόμενος στην ακαδημία, μας αποκαλύπτει το μυστικό χάρη στο οποίο έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου.
« Κατά την άποψή μου, τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ακαδημία του Απόλλωνα Λάρισας είναι τα ακόλουθα:
* Η πολύ καλή οργάνωση που διαθέτουμε
* Τα δύο γήπεδα ποδοσφαίρου με φυσικό τάπητα
* Το εξαιρετικό και άριστα καταρτισμένο προπονητικό τιμ.
Οι γονείς διακρίνουν τα στοιχεία αυτά και εμπιστεύονται τα παιδιά τους τόσο στους προπονητές μας που διαπαιδαγωγούν σωστά και προπονούν με σύγχρονες προπονητικές μεθόδους τους μικρούς αθλητές, όσο και στη διοίκηση που προσπαθεί να λύνει τα προβλήματα και να αναβαθμίζει διαρκώς την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.
* Φέτος ιδρύσατε τμήμα μπάσκετ. Δύο λόγια γι’ αυτό.
Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε περαιτέρω τον ιστορικό μας σύλλογο, που έχει πάνω από 80 χρόνια παρουσίας στα αθλητικά δρώμενα της πόλης. Το τμήμα μπάσκετ ξεκίνησε ήδη να λειτουργεί με τρία τμήματα (ανδρικό, παιδικό και υποδομές) και οι προπονήσεις θα γίνονται στο κλειστό Αλκαζάρ και στο 9ο Δημοτικό.
Οι εγγραφές και για τα δύο τμήματα (ποδόσφαιρο και μπάσκετ) θα γίνονται κάθε απόγευμα στο γήπεδο Φιλιππούπολης. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 2413-014.210 και η σελίδα μας στο facebook είναι Apollon Larissas FC Academy.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass