Βολιώτικη σφαλιάρα...

ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ: «ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ»

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2021 21:22

Μια βολιώτικη σφαλιάρα δέχθηκε χθες η ΑΕΛ στο γήπεδο Αλκαζάρ, καθώς έχασε από τον Ολυμπιακό Βόλου με 3-1 (θα τον βρει αντίπαλο στη φετινή Super League 2) δίκαια και μάλλον πήραν κάποιοι παίκτες κι ένα σκληρό μάθημα (χωρίς να θέλουμε να τους ισοπεδώσουμε), αφού πρέπει να καταλάβουν ορισμένοι ότι η ομάδα δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα για να κρατάει πολλούς παίκτες και αν θέλουν να μείνουν θα πρέπει σε κάθε αγώνα να είναι πρωταγωνιστές.

Ίσως η πληθώρα των παικτών βοηθήσει για να κάνουν λιγότεροι παίκτες προπόνηση, αυτό που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αισθητές, αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία, οι απουσίες των Ακούνια και Κολομπίνο.
Τα γκολ για την ομάδα του Βόλου πέτυχαν οι Μπάτροβιτς (1), Ντουάρτε (56’) και Χάσεκ (68’), ενώ για την ΑΕΛ σκόραρε ο Ηλιάδης (90’).
Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Φραντζέσκος μπήκε στα αποδυτήρια και μιλώντας στους παίκτες τόνισε: «Εγώ πρώτος ζητάω συγγνώμη. Καμία ομάδα δεν μας χαρίζεται και ούτε πρέπει να έχουμε την εντύπωση ότι παίζουμε με αντιπάλους-κώνους. Όλες οι ομάδες θέλουν να μας κερδίσουν σε όποια κατηγορία και αν παίζουν. Με πείραξε η νωθρότητα που είχατε και θα μπορούσαμε να δεχθούμε πέντε με έξι γκολ».
Ο προπονητής ξεκίνησε το παιχνίδι με την ενδεκάδα που τελείωσε το προηγούμενο φιλικό με τον Πανσερραϊκό (4-1), αλλά η πρώτη σφαλιάρα ήρθε μόλις στο 28ο δευτερόλεπτο όπου ένα λάθος Γκοτζαμανίδη-Σουλούκου το εκμεταλλεύτηκε ο Μπάτροβιτς που μπήκε ανάμεσά τους και με σουτ έκανε το 0-1. Τα δύο νέα παιδιά της ΑΕΛ σίγουρα είναι σπουδαία ταλέντα αλλά πρέπει να γνωρίζουν ότι το παιχνίδι ξεκινάει από το πρώτο δευτερόλεπτο. Καλύτερα τώρα το λάθος παρά σε επίσημο αγώνα.
Λίγο έλλειψε να γίνει το 0-2 σε σουτ του Σκοπελίτη που μπλόκαρε ο Σουλούκος.
Η ΑΕΛ έχασε ένα λεπτό νωρίτερα μια ευκαιρία, όταν σε σέντρα του Γλυνού πρόλαβε και απέκρουσε προ του Κούστα μέσα στη μικρή περιοχή ο Σκοπελίτης.
Στη συνέχεια ύστερα από σέντρα του Μαυριά ο Γλυνός στο 18’ δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα.
Η λαρισινή ομάδα είχε κατοχή, κάποιες καλές ενέργειες των Μιλτιάδη, Μαυριά και είχαν δύο καλές φάσεις, η πρώτη με τον Γαρουφαλλιά στο 40’ που το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή κατέληξε άουτ και στο 44’ την ίδια τύχη είχε ένα σουτ του Θεολόγου από κόρνερ του Μαυριά.
Στο δεύτερο μέρος ο νεοειοσελθών Ντουάρτε στο 56’ με ωραίο σουτ «πάγωσε» τους πάντες κάνοντας το 0-2.
Μετά το γκολ ο Φραντζέσκος άλλαξε όλη την ενδεκάδα, αλλά στο 68’ μετά από ωραία προσπάθεια ο Βερνάρδος έβγαλε ασίστ στον Χάσεκ και ο Τσέχος από το σημείο του πέναλτι με ωραίο σουτ έγραψε το 0-3.
Στο 71’ ο Βερνάρδος μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ απείλησε το τέρμα του Μυσιρλή, με τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ να μπλοκάρει την μπάλα.
Από κει και πέρα η ΑΕΛ προσπάθησε για το γκολ της τιμής (ο Ζαχαράκης έχασε μια ευκαιρία στο 78’ αλλά την κεφαλιά του μπλόκαρε ο Βούγιοβιγτς) και το κατάφερε στο 90’ με κεφαλιά του Ηλιάδη ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Νικολιά και θα μπορούσε να κάνει και το 2-3, αλλά το σουτ του Δάκτυλα λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή κατέληξε μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Ολυμπιακού Βόλου.
Η ομάδα του Βόλου ήθελε περισσότερο τη νίκη και φάνηκε από το γεγονός ότι ο Βαζάκας έβαλε μία ενδεκάδα κάνοντας εννέα αλλαγές, ενώ ο Φραντζέσκος στη μία και μοναδική διακοπή άλλαξε όλη την ενδεκάδα για να μην κόψει τον ρυθμό.
ΑΕΛ: Σουλούκος (56’ Μυσιρλής), Παπαγεωργίου Θ. (56’ Μπέρτος), Μαϊδανός (56’ Γρηγορόπουλος), Γκοτζαμανίδης (56’ Ηλιάδης), Θεολόγου (56’ Μαξιμένκο), Παπαγεωργίου Κ. (56’ Δάκτυλας), Γαρουφαλιάς (56’ Κοτσιανούλης), Μιλτιάδης(56’ Νικολιάς), Κούστα (56’ Ζαχαράκης), Γλυνός (56’ Τσουμάνης), Μαυριάς(56’ Όγκμποε).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Ξενοδόχοβ (46’ Βούγιοβιγτς), Σκοπελίτης (77’ Παπακώστας), Ναά, Φιλίποβιτς (80’ Χολέβας), Μαρκοπουλιώτης, Ντιαμπί (54’ Ντουάρτε, 89’ Μπέικος), Κόλα (88’ Βλάχος), Χάσεκ (66’ Χατζής), Σουλεϊμάν (46’ Ασλανίδης), Κουντουριώτης (50’ Βερνάρδος), Μπάτροβιτς (56’ Ξύδας, 82’ Ενκόα).

 

Ρεπορτάζ: Σωτ. Κέλλας
Φωτ.: Θωμάς Λευτέρης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass