Νέο τεστ σήμερα για την ΑΕΛ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ (18.00) - ΕΠΙΣΚΕΨΗ - ΕΚΠΛΗΞΗ ΧΘΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΠΙΑΛΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ - ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΙ ΓΚΡΑΟΥΡ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2021 15:53

Δεύτερο συνεχόμενο φιλικό σήμερα στις 18.00 για την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ, με ομάδα της ίδιας κατηγορίας (Super League 2), καθώς μετά τον Πανσερραϊκό (4-1) αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Βόλου.

Πρόκειται για έναν αγώνα όπου ο τεχνικός Κώστας Φραντζέσκος θα δώσει βάρος σε δοκιμές στη μεσοεπιθετική γραμμή, καθώς άφησε εκτός τους: Συμελίδη, Πατράλη, Γιάκο, Ζησούλη και τον Χαλάτση (τελικά παρέμεινε στην ομάδα, αφού δεν πήγε δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου, μετά την απόφαση της Διοίκησης να παραμείνουν όλοι οι παίκτες στην ομάδα).
Εκτός των προαναφερόμενων, ο προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει και τους δύο Ουρουγουανούς, τον Ακούνια που είναι τραυματίας και τον Κολομπίνο που και χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα για να προφυλαχθεί από πιθανό τραυματισμό, μετά από αυτόν που είχε -ευτυχώς ελαφρά- από το μαρκάρισμα στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό από τον Κρητικό.
Στο μεταξύ χθες ξεκίνησε και η ομάδα Κ19 της ΠΑΕ ΑΕΛ, ενώ υπήρξε παρουσία - έκπληξη του Βασίλη Καραπιάλη (φωτ.) του πιο ταλαντούχου παίκτη που ανέδειξε το λαρισινό ποδόσφαιρο με 5 πρωταθλήματα που πήρε, 1 με την ΑΕΛ (1988), 4 με τον Ολυμπιακό (1997, 1998, 1999, 2000), 2 κύπελλα με τον Ολυμπιακό (1992, 1999) και ένα Σούπερ Καπ επίσης με τον Ολυμπιακό (1992).

 

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ
Χθες στα γήπεδα των Δένδρων είχαμε και δύο αποχαιρετισμούς, του Δημήτρη Πινακά (θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό) και του Ντίνου Γκράουρ. Ο Δημήτρης Πινακάς πήγε με γλυκά στα αποδυτήρια και ευχαρίστησε τους πρώην συμπαίκτες τους για τη βοήθεια που του πρόσφεραν στην ποδοσφαιρική του εξέλιξη.
Επίσης τους πρώην συμπαίκτες τους αποχαιρέτησε και ο Μολδαβός Ντίνου Γκράουρ που χθες έλυσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΛ.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass