Δυνατό φιλικό στη Νεάπολη

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (18:00) - ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΤΖΟΣΟΥΑ

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2021 16:49

Σε φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί σήμερα και ώρα 18:00 στο γήπεδο της Νεάπολης, ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει τον γείτονά του τον Απόλλωνα Λάρισας, σε ένα ματς που μπορεί να χωρίζει τις δύο ομάδες μία κατηγορία, όμως προσφέρεται για να βγούνε χρήσιμα συμπεράσματα, αν και η έναρξη των πρωταθλημάτων καθυστερεί ακόμη.


Οι «κυανόλευκοι» της Νεάπολης μετά τον αποκλεισμό τους από το Κύπελλο Ελλάδος, όπου ηττήθηκαν από τον Παναγριναϊκό με 4-3 στα πέναλτι, θα ρίξουν το κύριο βάρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, όπου με τις μεταγραφές που έκαναν, ο ρόλος τους αναμένεται πως θα είναι πρωταγωνιστικός.
Και ο προπονητής Χρήστος Χατζηλιάδης με τον συνεργάτη του Θάνο Τριανταφυλλόπουλο, θέλουν να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο.
Ο Ηρακλής στα δύο φιλικά παιχνίδια που έδωσε μέχρι τώρα, κέρδισε εκτός έδρας το Βελεστίνο με 3-0 και εκτός έδρας τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου 2-1.
Από την άλλη πλευρά, ο Απόλλων Λάρισας απέσπασε λευκή ισοπαλία στη Μίκρα από τον Μακεδονικό σε φιλική αναμέτρηση και το ζητούμενο για τον τεχνικό του Μαρσέλο Στράτσια, είναι πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα στο ξεκίνημα των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.
Στους αγώνες με τον Π.Ο.Ε. στην Ελασσόνα (0-3) και με τη Νίκη Βόλου στη Φιλιππούπολη (2-3), ο Απόλλωνας έδειξε και καλά στοιχεία αλλά και αδυναμίες, που θα φροντίσει να διορθώσει το τεχνικό τιμ.
Θα αγωνιστεί δε για πρώτη φορά και ο Ολλανδός μέσος Τζόσουα(Joshua).
Στην αποστολή που συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή προπόνηση, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Μαντζάρης, Νορμάν, Σκούπρας, Λουκάς, Καρρίκι, Καλούσης, Ποτούσογλου, Σκύφτας, Λίταινας, Χατζής, Γκονζάλες, Χερνάντεζ, Ζιάκας, Παναγιώτου, Αμπντέλ, Τζόσουα, Τιμπουέ, Τσοζίμπα, Ν’ γκό, και Βλησαρούλης.
*Το ερχόμενο Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στη Φιλιππούπολη, ο Απόλλων Λάρισας σε νέο φιλικό παιχνίδι, θα αγωνιστεί με την ομάδα του Πιερικού, ενώ ο Ηρακλής Λάρισας θα παίξει την ίδια ώρα (18:00) στα Τρίκαλα με τον Π.Ο.Φήκη.

 

Και επίσημα ο Καπουράνης στον Απόλλωνα

ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΔΙΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του νεαρού Έλληνα ομογενή Βασίλη Καπουράνη.
Ο Βασίλης - αν και ανήκε στη Δυναμό Δρέσδης όπου αγωνίστηκε από τα μικρά της τμήματα - πέρυσι βρέθηκε στην ισπανική Ράγιο Βαγιεκάνο, από όπου έρχεται στη Λάρισα και στον Απόλλωνα.
Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 11/06/2001, όμως έναν χρόνο μετά με την οικογένειά του βρέθηκε στη Γερμανία και στη Δρέσδη.
Είναι ένας εξαιρετικά κοντρολαρισμένος ποδοσφαιριστής που χρησιμοποιεί εξίσου καλά και τα δύο πόδια και μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του κέντρου αλλά και της επίθεσης.
Ο Καπουράνης υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας έως και τον Ιούνιο του 2023.
Στην “κυανόλευκη” οικογένεια κέρδισε από την πρώτη στιγμή που ήρθε τις εντυπώσεις και για τον εξαίρετο χαρακτήρα του, αλλά και για τα ποδοσφαιρικά του χαρίσματα.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass