Σμόλικας Φαλάνης: Σταθερή ποδοσφαιρική αξία

*ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ» ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ Α’ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ *Γ. ΜΑΤΟΣ: «ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ» *Μ. ΜΑΛΑΜΑΣ: «ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΕΧΕΓΓΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΠΕΞΕΛΘΟΥΜΕ»

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2021 21:05

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο αναμένεται να παρουσιάσει τη νέα χρονιά ο Σμόλικας Φαλάνης στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας, διατηρώντας παράλληλα τον ρόλο του ρυθμιστή των εξελίξεων στη μάχη της κορυφής. Οι «πράσινοι» αποτελούν σταθερή ποδοσφαιρική αξία και δηλώνουν έτοιμοι να κερδίσουν ένα ακόμα στοίχημα, που δεν είναι άλλο από μία αξιόλογη πορεία μέσα από το καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο, με παράλληλη ανάδειξη των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών της ομάδας.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο του Σμόλικα θα βρίσκεται ο Γιώργος Μάτος που ευελπιστεί φέτος να του δοθεί η ευκαιρία να ολοκληρώσει το έργο του, κάτι που δεν στάθηκε δυνατό την περσινή σεζόν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού που υποχρέωσε τη διοργανώτρια αρχή να διακόψει οριστικά το πρωτάθλημα μετά από πέντε αγωνιστικές.
Στο πλευρό του φέτος θα βρίσκονται ο Μιχάλης Χώτος (προπονητής τερματοφυλάκων) και ο Βασίλης Μάρκου (γυμναστής).
«Μία νέα χρονιά ξεκινάει με αρκετά νέα πρόσωπα στην ομάδα και με την ευχή να κυλήσουν όλα ομαλά. Οι στόχοι μας δεν αλλάζουν. Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, μέσα από το καλό ποδόσφαιρο και παράλληλα να δώσουμε ευκαιρίες και να αναδείξουμε τα ταλέντα της ομάδας. Για τον λόγο αυτόν διατηρήσαμε τον βασικό κορμό και κάναμε στοχευμένες προσθήκες» επισήμανε ο τεχνικός των «πρασίνων» Γιώργος Μάτος και πρόσθεσε:
«Το νέο πρωτάθλημα πιστεύω θα είναι πιο ανταγωνιστικό και πιο δύσκολο. Βλέπουμε ότι 4-5 ομάδες έχουν ενισχυθεί πάρα πολύ μεταγραφικά και θα βρίσκονται στις υψηλές θέσεις. Ξεκάθαρο φαβορί για την άνοδο δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει. Από τις υπόλοιπες όποιες θα βλέπουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά θα μπορέσουν να κάνουν αξιόλογη πορεία και να διεκδικήσουν τους στόχου τους. Εμείς πάντως θα παίζουμε κάθε Κυριακή για τη νίκη» κατέληξε ο Γιώργος Μάτος.
ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Σμόλικα Φαλάνης, Μιχάλης Μαλαμάς, επισήμανε τα εξής:
«Ελπίζουμε η χρονιά φέτος να είναι καλύτερη από την περσινή, η οποία δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί. Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία. Ο Σμόλικας ως συνήθως θα προσπαθήσει να έχει μία καλή πορεία, εξασφαλίζοντας την άνετη παραμονή. Έχουμε επενδύσει σε νέα παιδιά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Παράλληλα θα κάνουμε 2-3 μεταγραφές ακόμα, κυρίως κάποιων έμπειρων παικτών με τις οποίες θα ολοκληρωθεί το ρόστερ.
Για άλλη μία χρονιά όλες οι ομάδες θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που έχουμε καθημερινά μπροστά μας λόγω της πανδημίας. Η φετινή χρονιά θα είναι ακόμα πιο δύσκολη σε σχέση με την περσινή, άσχετα αν δεν ολοκληρώθηκε, γιατί φέτος έχουμε μπει σε μια διαδικασία βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου προκειμένου όλοι οι άνθρωποι της ομάδας (ποδοσφαιριστές, προπονητές, διοικητικοί κ.λπ.) να είναι υγιείς. Ελπίζω να ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο έργο μας και να πάνε όλα καλά» κατέληξε ο πρόεδρος του Συλλόγου.
Τα φιλικά:
4/9 με Αστραπή ΝΠ
8/9 με Δωτιέα Αγιάς
11/9 με Δήμητρα Γιάννουλης
14/9 με Μαχητή Τερψιθέας
18/9 με Αμπελωνιακό
25/9 με ΑΣ Βορειοηπειρωτών
*Όλες οι φιλικές αναμετρήσεις θα διεξαχθούν εκτός έδρας λόγω της ανακατασκευής του χλοοτάπητα στο γήπεδο Φαλάνης.
Οι αλλαγές στο ρόστερ
Ήρθαν: Ζήσης Παραφέστας (Αργυροπούλι), Σάκης Δάσσιος (Καρυά), Κώστας Δασκαλόπουλος (Δένδρα), Δήμος Πράπας (ΑΕΛ Κ19).
Έφυγαν: Μάνος Πετράκης, Ηλίας Πετάνι, Κώστας Ζάχος, Νίκος Κατσαρός.
Τι είπαν οι παίκτες
Την πεποίθηση ότι η νέα χρονιά θα έχει θετικό πρόσημο για τον Σμόλικα Φαλάνης εξέφρασαν οι παίκτες της ομάδας. Ας δούμε τι είπαν ορισμένοι εξ αυτών:
Δήμος Πράπας: «Πιστεύω ότι μέσα από τη σωστή δουλειά θα καταφέρουμε κάτι καλό. Θέλουμε να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο και να προσφέρουμε ωραίο θέαμα. Ο Σμόλικας είναι μία ομάδα που πάντα βάζει τον πήχη ψηλά».
Ζήσης Παραφέστας: «Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους γιατί βιώνουμε δύσκολες καταστάσεις. Έχουμε ένα νεανικό σύνολο και πιστεύω πως θα πραγματοποιήσουμε καλή πορεία. Σίγουρα θα έχουμε ρόλο ρυθμιστή στη μάχη της κορυφής».
Σάκης Δάσιος: «Ελπίζω η χρονιά να κυλήσει ομαλά, χωρίς προβλήματα. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Υπάρχουν αξιόλογοι παίκτες και αρκετά ταλέντα που πιστεύω ότι μέσα από τη συνολική προσπάθεια θα καταφέρουν να αναδειχθούν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass