ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΤΟΚΙΟ 2020

Χάλκινος ο Τσαπατάκης

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2021 20:26

Η ελληνική συγκομιδή μεταλλίων στους Παραολυμπιακούς Αγώνες συνεχίζεται. Ο Αντώνης Τσαπατάκης χάρισε στην Ελλάδα το 5ο μετάλλιο. Ο Ελληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κολύμβηση στα 100 μ. πρόσθιο SB4 με χρόνο 1:40.20.


Παγκόσμιο ρεκόρ σημείωσε ο Ρώσος Τσερνιάεφ με 1:31.96, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο, ενώ το αργυρό πήγε στον Κολομβιανό Φουέντες με χρόνο 1:35.86.
Πρόκειται για το τέταρτο χάλκινο μετάλλιο της ελληνικής αποστολής μετά από αυτά που κατέκτησαν οι Μπακοχρήστου, Τριανταφύλλου και Μιχαλεντζάκης, ενώ το αργυρό κατέκτησε ο Κωνσταντινίδης στον στίβο.
Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτρέρης Αυγενάκης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνεχάρη τον χάλκινο παραολυμπιονίκη.
«Θερμά συγχαρητήρια στον Παραολυμπιονίκη κολυμβητή μας, Αντώνη Τσαπατάκη. Με επιμονή και πίστη δικαιώθηκε και ανεβαίνει στο βάθρο των 100 μ. πρόσθιο, έπειτα από τις 4ες θέσεις σε Λονδίνο και Ρίο», έγραψε ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass