Αποκαλυπτήρια στο Αλκαζάρ για την ΑΕΛ

ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ (18:00) - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2021 16:52

Η αντίστροφη μέτρηση για τα αποκαλυπτήρια της ΑΕΛ στο φίλαθλο κοινό της Λάρισας άρχισε. Σήμερα στις 6.00 το απόγευμα στο στάδιο Αλκαζάρ οι «βυσσινί» υποδέχονται τον Πανσερραϊκό στο πρώτο «εντός των τειχών» φιλικό παιχνίδι και έκτο κατά σειρά κατά την περίοδο του καλοκαιριού.

Πρόκειται για ένα δυνατό τεστ για τη λαρισινή ομάδα, καθώς η σημερινή αναμέτρηση νοείται ως ένα από τα βασικά φιλικά της προετοιμασίας στο οποίο (όπως και στα επόμενα που θα ακολουθήσουν με Ολυμπιακό Βόλου εντός στις 1/9 και Ρόδο εντός στις 4/9 και εκτός στις 18/9 αντίστοιχα) ο τεχνικός Κώστας Φραντζέσκος θα προβάρει το αγωνιστικό προφίλ των «βυσσινί» με φόντο τα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ήδη η εικόνα της ΑΕΛ στις μέχρι τώρα αγωνιστικές δοκιμασίες είναι ικανοποιητική, με κύριο χαρακτηριστικό το ότι κρατά ανέπαφη την εστία της και παράλληλα δείχνει παραγωγική στην επίθεση (κέρδισε 1-0 τον Λεβαδειακό, 5-0 τον Αετό Μακρυχωρίου, 3-0 τον Εορδαϊκό, ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Εθνικό Άχνας στο Καρπενήσι και με τον Άρη Θεσσαλονίκης, στο «Κλεάνθης Βικελίδης»).

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ
Σχετικά με την είσοδο των φιλάθλων στη σημερινή φιλική αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό στο στάδιο Αλκαζάρ, η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση τονίζοντας ότι η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο στους πλήρως εμβολιασμένους και σε ποσοστό 60% της χωρητικότητας του γηπέδου.
Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι σύμφωνα με την εγκύκλιο που μας κοινοποιήθηκε στα γραφεία μας από τη Super League 2 από σήμερα στους φιλικούς αγώνες επιτρέπεται η είσοδος ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΘΕΑΤΩΝ κατά ποσοστό 60% της χωρητικότητας του γηπέδου.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει σκοπό να επιτρέψει για λόγους ασφαλείας, αφού τα πρόστιμα είναι εξοντωτικά για κάθε παράβαση, την είσοδο στο γήπεδο μόνο των κατόχων διαρκείας με διαφορετικές τιμές και μόνο στον χώρο της σκεπαστής εξέδρας.
Στον αυριανό αγώνα απέναντι στον Πανσερραϊκό θα επιτραπεί η είσοδος δωρεάν μόνο σε πλήρως εμβολιασμένους οπαδούς και μόνο στον χώρο της σκεπαστής εξέδρας (υποχρεωτικά έγγραφα ταυτότητα και βεβαίωση εμβολιασμού).
Κατόπιν αυτής της εξελίξεως από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021 θα αρχίσει η επίσημη προεγγραφή για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας των οποίων οι τιμές θα ανακοινωθούν την ίδια ημέρα και στους επόμενους φιλικούς αγώνες μέχρι την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε προεγραμμένους πλήρως εμβολιασμένους οπαδούς».

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass