Κερδίζει αντιπάλους και κόσμο η ΑΕΛ

*ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΓΚΟΛ *ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ «ΜΙΚΡΟΙ» ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2021 21:09

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Καλή ήταν η εικόνα της ΑΕΛ και στο προχθεσινό φιλικό παιχνίδι που έδωσε με τον Εορδαϊκό στην Πτολεμαΐδα, όπου και επικράτησε με 3-0.
Ο τεχνικός των «βυσσινί» Κώστας Φραντζέσκος είχε την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενος και τους «μικρούς» της ομάδας κόντρα σε έναν αντίπαλο κατώτερης κατηγορίας (Α’ τοπικό) να παίζουν με την πρέπουσα σοβαρότητα, πετυχαίνοντας τρία γκολ και δημιουργώντας αρκετές ακόμα φάσεις για να σκοράρουν. Γενικά, οι «βυσσινί» άρεσαν με την παρουσία τους δείχνοντας πως μπορούν να πάνε μπροστά και το μέλλον τούς ανήκει αν συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά, κάνουν υπομονή και εφαρμόσουν ό,τι τους ζητάει το προπονητικό τιμ.
Η ΑΕΛ στέλνει αισιόδοξα μηνύματα μέχρι τώρα. Κερδίζει αντιπάλους αλλά και τον κόσμο της σιγά-σιγά, με την αλλαγή της αγωνιστικής της νοοτροπίας.
Και βέβαιο είναι άξιο αναφοράς, πως η λαρισινή ομάδα στα πέντε φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα, κράτησε ανέπαφη την εστία της.
Κέρδισε 1-0 τον Λεβαδειακό, 5-0 τον Αετό Μακρυχωρίου, 3-0 τον Εορδαϊκό, ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Εθνικό Άχνας στο Καρπενήσι και με τον Άρη Θεσσαλονίκης, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Όσον αφορά τώρα τη συνέχεια των φιλικών παιχνιδιών, η ΑΕΛ θα κάνει «τα αποκαλυπτήρια» μπροστά στο κοινό της αύριο Σάββατο 28 Αυγούστου και ώρα 6 μ.μ. στο στάδιο Αλκαζάρ, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Πανσερραϊκού σε ένα πολύ καλό τεστ, ενώ θα υποδεχτεί την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου τον Ολυμπιακό Βόλου.
*Κατά τα άλλα, ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο ακολούθησε ο Γιακιμόφσκι, ενώ δεν πήρε μέρος στην προπόνηση ο Ακούνια, λόγω προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει.
Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια απογευματινή προπόνηση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων και το κύριο βάρος θα δοθεί στην τακτική από τον κ. Φραντζέσκο.
**Με χθεσινή του ανακοίνωση ο Εορδαϊκός ευχαρίστησε την ομάδα της ΠΑΕ Λάρισας για την τιμή που έκανε, να παρευρεθεί στο Γήπεδο Πτολεμαΐδας για το φιλικό παιχνίδι, στο πλαίσιο προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα σεζόν 2021-2022.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass