Μεταγραφές για τις γυναίκες του πόλο

*ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ Η ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ KATHERINE ROGERS ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ *ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ -ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2021 20:25

Συνεχίζει την οργάνωσή του το γυναικείο τμήμα του ΝΟΛ που πραγματικά εργάζεται σκληρά όλο αυτό το χρονικό διάστημα για να είναι όλα έτοιμα με την έναρξη των προπονήσεων σε λίγες ημέρες.


Η ομάδα θα μετέχει στην Α’ Εθνική Πόλο Γυναικών και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι απαιτήσεις θα είναι μεγάλες. Γι’ αυτόν τον λόγο και υπάρχει «οργασμός» προετοιμασιών σε όλα τα επίπεδα αυτήν τη χρονική περίοδο.
Στόχος του τμήματος είναι να εξασφαλίσει όσο γρηγορότερα γίνεται την παραμονή στην κατηγορία και στη συνέχεια να πλασαριστεί σε μία πολύ καλή θέση, αφού υπάρχουν οι προϋποθέσεις γι’ αυτό.
Μάλιστα η ομάδα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει δύο προσθήκες. Ο λόγος για την Katherine Rogers (Κάθριν Ρότζερς) και την 20χρονη (γεννηθείσα το 2001) Κατερίνα Ζαφειράκη.
*Η πρώτη πολίστρια του ΝΟΛ είναι γεννηθείσα το 1998 και αγωνίζεται ως αμυντικός. Η καταγωγή της είναι από τη Μεγάλη Βρετανία και οι συστάσεις που τη συνοδεύουν είναι πολύ καλές.
Τελευταία της ομάδα ήταν από το University of Michigan water polo team. Επίσης το 2015 αγωνιζόταν στην ομάδα πόλο Christchurch Seagulls.
Επιλέχθηκε κατά το παρελθόν και σε Ευρωπαϊκό τουρνουά που είχε διεξαχθεί στο Αζερμπαϊτζάν για πρώτη φορά στην καριέρα της.
Αξίζει να τονίσουμε πως θα βρίσκεται στην Ελλάδα και στη συνέχεια στην πόλη μας στα μέσα Σεπτεμβρίου έτσι ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα της ομάδα.
*Όσον αφορά τη δεύτερη μεταγραφή της, ο λόγος γίνεται για την 20χρονη (γεννηθείσα το 2001) Κατερίνα Ζαφειράκη.
Αξίζει να αναφέρουμε πως η νέα πολίστρια του ΝΟΛ είναι τερματοφύλακας και αναμένεται να βοηθήσει στη νέα προσπάθεια.
Έχει ξεκινήσει από την Πάτρα, ενώ τελευταία της ομάδα ήταν ο Εθνικός Πειραιώς. Είναι μία αξιόλογη αθλήτρια με πολύ καλές συστάσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass