Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2021 20:00

Ο Κων. Παϊτέρης στο Μακρυχώρι

H Διοίκηση του Αετού Μακρυχωρίου ανακοίνωσε την ένταξη στην ομάδα του Κων/νου Παϊτέρη.


Γόνος ποδοσφαιρικής οικογένειας (αδελφός του τερματοφύλακα Παναγιώτη που από τον Αστέρα Βλαχιώτη μεταπήδησε στον Αλμωπό Αριδαίας), ο γεννημένος το 2004, Κώστας Παϊτέρης, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία του Προμηθέα, ενώ σταδιακά καθιερώθηκε και στην ανδρική ομάδα του Συλλόγου όπου προσέλκυσε το ενδιαφέρον εκπροσώπων ομάδων μεγαλύτερων κατηγοριών. Το καλοκαίρι του 2020 εντάχθηκε στη δύναμη του Οικονόμου Τσαριτσάνης με τα χρώματα του οποίου αγωνίστηκε σε 7 αναμετρήσεις του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής. Συμμετείχε και στα δύο φετινά φιλικά του Αετού, αφού από το ξεκίνημα της προετοιμασίας αποτελεί βασικό μέλος της ομάδας.

 

Aνανέωσε ο Παναγιώτης Πάτσης στον Οικονόμο Τσαριτσάνης

Σε μία ακόμη ανανέωση συνεργασίας με ποδοσφαιριστή εκ των πρωταγωνιστών της περσινής προσπάθειας, προχώρησε η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης, συνεχίζοντας την επάνδρωση της φιλόδοξης ομάδας που θα παρατάξει στον φετινό μαραθώνιο της μεγάλης τοπικής κατηγορίας.
Στη διάθεση του Νίκου Φώλλα θα συνεχίσει να βρίσκεται ο γεννημένος στις 17 Απριλίου 2000 αμυντικός μέσος Παναγιώτης Πάτσης, ο οποίος μέχρι τώρα - παρά το νεαρό της ηλικίας του - έχει αφήσει έντονο το ποδοσφαιρικό του αποτύπωμα στην περιοχή Ελασσόνας, αγωνιζόμενος στον ΠΟ Ελασσόνας, τη Δόξα Βλαχογιαννίου και την ΑΕ Στεφανοβούνου - Γαλανόβρυσης. Από το καλοκαίρι του 2020 φορά τα “πράσινα” του Οικονόμου, με τα χρώματα του οποίου κατέγραψε 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής και συγκέντρωσε αρκετά εγκωμιαστικά σχόλια για τη συνολική του παρουσία.

ΦΙΛΙΚΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΩΤΙΕΑ ΑΓΙΑΣ
Συνεχίζοντας το πρόγραμμα προετοιμασίας, ο Οικονόμος θα υποδεχθεί αύριο σε φιλικό αγώνα (ώρα έναρξης 18.00’) στο “Γεώργιος Μητσιμπόνας” τον Δωτιέα Αγιάς, με τον οποίο θα αναμετρηθούν και στο πρωτάθλημα της Α’ De-Tox Κατηγορίας της ΕΠΣ Ν. Λάρισας.

 

Στον Γ.Σ. Τ. Λέοντα η Δήμητρα Λιάγγα

Το νεοσύστατο γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα του Γ.Σ.Τυρνάβου Λέοντα προχώρησε σε ακόμη μία σπουδαία μεταγραφή. Συγκεκριμένα, αθλήτρια του συλλόγου θεωρείται πλέον η Δήμητρα Λιάγγα, η οποία αγωνίζεται σε πολλές θέσεις στον χώρο του κέντρου.
Η σταδιοδρομία της Λιάγγα, ξεκίνησε το 2009 στην ομάδα του Ατρόμητου Βαμβακούς όπου αγωνίστηκε ως επιθετικό χάφ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Στη συνέχεια τη σεζόν 2012-13 αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική κατηγορία με την ομάδα του Μαγνησιακού.
Τελευταίος σταθμός της αθλήτριας ήταν η ΑΕΛ, στην οποία αγωνιζόταν από το 2014 και συμμετείχε από τη Γ’Εθνική έως και την Α’ Εθνική κατηγορία.

 

Βεβαίωση παραχώρησης αθλητικών εγκαταστάσεων

Από τον Δήμο Κιλελέρ ανακοινώνεται ότι όσοι αθλητικοί σύλλογοι επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου τη χρονική περίοδο 2021 - 22 θα πρέπει να προμηθευτούν τη βεβαίωση παραχώρησης της εγκατάστασης. Η βεβαίωση παραχωρείται από αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου στο Δημαρχείο Πλατυκάμπου. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στον κ. Γ. Νανά στο τηλέφωνο 2413-507.320.

 

Ο Μαχητής πήρε τον Παν. Τζανάκα

Ο Μαχητής Τερψιθέας ανακοίνωσε την προσθήκη στο δυναμικό του ενός αξιόλογου ποδοσφαιριστή του ακραίου αμυντικού Παναγιώτη Τζανάκα που πέρυσι αγωνιζόταν στη Δόξα Ραχούλας.

 

 

Δύο γκολ και δύο ασίστ ο Τζόλης στο ντεμπούτο του στη Νόριτς

Ένα ιδανικό ντεμπούτο με τη φανέλα της Νόριτς πραγματοποίησε ο Χρήστος Τζόλης. Ο 21χρονος Έλληνας εξτρέμ ήταν καθοριστικός στην επιβλητική νίκη της ομάδας του με 6-0 επί της Μπόρνμουθ για το Λιγκ Καπ Αγγλίας, καθώς σημείωσε δύο γκολ (12’ και 66’), ενώ μοίρασε και δύο ασίστ. Από τον πάγκο παρακολούθησε την αναμέτρηση ο έτερος Έλληνας των «καναρινιών» Δημήτρης Γιαννούλης.
Ο Τζόλης ήταν ο παίκτης που «άνοιξε το σκορ» για τη Νόριτς, όταν στο 12ο λεπτό αξιοποίησε την πάσα του ΜακΛιν και μετά το σουτ του με το αριστερό μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στην απέναντι γωνία. Στο 26ο λεπτό, ο ΜακΛιν διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, ενώ στο 34ο λεπτό ήταν η σειρά του Λούκας Ρουπ να βρει δίχτυα, μετά από ασίστ του Τζόλη από αριστερά, για να διαμορφώσει ο Γερμανός μέσος το 3-0.
Η Νόριτς πέτυχε στο β’ μέρος άλλα τρία γκολ, αρχικά με τον Σάρτζεντ στο 49ο λεπτό από ασίστ του ΜακΛιν. Για να αυξήσει σε δύο τα προσωπικά γκολ του ο Τζόλης στο 66’ και σε πέντε αυτά της Νόριτς! Συγκεκριμένα, ο Σάρτζεντ πίεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, έκλεψε την μπάλα, έκανε την παράλληλη μπαλιά προς τον Τζόλη ο οποίος πλάσαρε για το 5-0. Ο Έλληνας εξτρέμ ήταν δημιουργός και του έκτου γκολ των γηπεδούχων, αφού έδωσε την ασίστ Σάρτζεντ, με τον τελευταίο να διαμορφώνει το τελικό σκορ (6-0) στο 75’.

 

Τρέλα σε φιλάθλους και ΜΜΕ για το ντεμπούτο του Μέσι στη Ρεμς

Τρέλα προκαλεί το ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν στη γαλλική Ligue 1.
Ντεμπούτο που σχεδόν σίγουρα θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Κυριακή (29/8) στον αγώνα Ρεμς-Παρί Σεν Ζερμέν στο “Stade Auguste-Delaune II”, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ήδη είχαν διατεθεί και τα 20.546 εισιτήρια, σχεδόν 10 ημέρες πριν από την αναμέτρηση.
Σύμφωνα με τη Ρεμς, έχουν πραγματοποιηθεί διαδικτυακές αγορές εισιτηρίων «από τη Χιλή, τη Νότια Κορέα, την Ταϊλάνδη, την Αίγυπτο ή την Ινδία».
Και σε επίπεδο ΜΜΕ, τα στοιχεία επιβεβαιώνουν την κατάσταση. Σύμφωνα με τη L’Équipe, έχουν ήδη υπάρξει περισσότερες από 120 αιτήσεις για διαπίστευση, πολλές από το εξωτερικό, ειδικά από την Αργεντινή.
«Το ρεκόρ για έναν εντός έδρας αγώνα της Ρεμς ανέρχεται σε 113 διαπιστεύσεις, συμπεριλαμβανομένων αυτών των φωτογράφων, στις 2 Μαρτίου 2013, όταν η Παρί Σεν Ζερμέν των Ντέιβιντ Μπέκαμ και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επισκέφθηκαν το γήπεδο» εξήγησαν οι υπεύθυνοι του Συλλόγου.

 

Οι σημερινές τηλεοπτικές μεταδόσεις

Το πρόγραμμα των σημερινών αθλητικών τηλεοπτικών μεταδόσεων έχει ως ακολούθως:

02:00     COSMOTE SPORT 4 HD    Κονέκτικατ Σαν - Λας Βέγκας Έισις    WNBA
21:15    NovaSports Prime    Bremer SV - Bayern Munich    Κύπελλο Γερμανίας
22:00    COSMOTE SPORT 7 HD    Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Σερίφ    UEFA Champions League
22:00    COSMOTE SPORT 6 HD    ATP 250 2021    Winston-Salem
22:00    COSMOTE SPORT 3 HD    Μπρόντμπι - Σάλτσμπουργκ    UEFA Champions League
22:00    COSMOTE SPORT 2 HD    Σαχτάρ Ντόνετσκ - Μονακό    UEFA Champions League
22:00    NovaSports 1    West Bromwich - Arsenal    League Cup

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass