Πρώτο δείγμα θετικό για τον Απόλλωνα

Κέρδισε σε φιλικό στην Ελασσόνα τον ΠΟΕ 3-0

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2021 20:15

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη
Μετά από ένα δυνατό ματς ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε του Π.Ο. Ελασσόνας με 3-0, μέσα στην Ελασσόνα, σε ένα πρώτο επιτυχημένο φιλικό τεστ.


Οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση για καλό ποδόσφαιρο και η εμφάνισή τους ικανοποίησε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Ελασσόνας. Αν μη τι άλλο, οι δύο προπονητές Βαγγέλης Μόρας (Π.Ο.Ε.) και Marcelo Straccia (Απόλλων Λάρισας) έβγαλαν ιδιαίτερα χρήσιμα συμπεράσματα για το έμψυχο δυναμικό τους.
Οι Λαρισαίοι προηγήθηκαν στο 37’ με ωραία κεφαλιά του Λίταινα. Στο 45’ ο Ν’Γκο με σουτ έγραψε το 0-2. Τέλος, ο Καπουράνης στο 64’ με εξαιρετικό σουτ έγραψε το 0-3, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίκτυα της εστίας του ΠΟΕ, αφού χτύπησε πρώτα στο κάθετο δοκάρι.
Τον αγώνα της Ελασσόνας, παρά τον φιλικό του χαρακτήρα, παρακολούθησαν αθλητικοί παράγοντες και προπονητές από τον νομό Λάρισας και γειτονικούς νομούς.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ. Δημεράς, Βαλιώτης, Μίχος.
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Βαγγέλης Μόρας): Γούπος, Περτζιόνι, Λαγός, Γκαντούνας Ηλίας, Κακάμης, Καραγκούνης, Καραλούλης, Καραμούλας, Γκαμπέτας, Ματούλας, Μουξιός.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Γκουτζουρέλας, Τσάτσος, Μουλτσιάς, Γκαντούνας Νίκος, Γκουντρουμπής Φώτης, Κουρδής, Νταμπόσης, Ιγγλέζος.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Marcelo Straccia): Νόρμαν, Γιαννίτσης, Καρρίκι, Τιμπουέ, Σκούπρας, Λίταινας, Λεμαάνγκ, Χατζής, Γκονζάλες, Μπαλογιάννης, Ν’Γκο.
Στο β’ ημίχρονο ο Marcelo Straccia χρησιμοποίησε και τους:
Μαντζάρη, Γεωργακόπουλο, Καλούση, Λουκά, Σκύφτα, Ποτόσογλου, Ερνάντεζ, Ζιάκα, Καπουράνη, Κοντοθανάση, Τσίπη, Παναγιώτου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass