Δανεικοί έξι παίκτες της ΑΕΛ

*Αίτημα στη Super League 1 υπέβαλε η λαρισινή ομάδα για να αγωνιστεί η Κ17 την ερχόμενη σεζόν *Γιατί ο τεχνικός Κώστας Φραντζέσκος είναι ευχαριστημένος

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2021 20:30
Στην κερκίδα του γηπέδου της Ελασσόνας βρέθηκε και ο τεχνικός της ΑΕΛ Κώστας Φραντζέσκος, με τον συνεργάτη του Ηλία Κώτσιο για να δουν από κοντά το φιλικό ΠΟΕ - Απόλλων 0-3 Στην κερκίδα του γηπέδου της Ελασσόνας βρέθηκε και ο τεχνικός της ΑΕΛ Κώστας Φραντζέσκος, με τον συνεργάτη του Ηλία Κώτσιο για να δουν από κοντά το φιλικό ΠΟΕ - Απόλλων 0-3

Η ΑΕΛ αυτήν τη στιγμή διαθέτει πληθώρα ποδοσφαιριστών, με αποτέλεσμα να είναι αναγκαίο ο αριθμός να λιγοστέψει, με κριτήρια όμως που θα αποφασίσει η Διοίκηση του Συλλόγου μαζί με τον τεχνικό Κώστα Φραντζέσκο.


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, από τη λαρισινή ομάδα θα δοθούν έξι δανεικοί παίκτες σε ομάδα ίδιας κατηγορίας, με στόχο να βελτιωθούν και να επανέλθουν καλύτεροι στην ΑΕΛ. Μάλιστα στους παίκτες αυτούς, πριν δοθούν δανεικοί, θα επεκταθούν τα συμβόλαιά τους για έναν ακόμα χρόνο.
Τα ονόματα δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμα και αναμένεται οι οριστικές αποφάσεις να παρθούν μέχρι την Πέμπτη.
Δεν αποκλείεται για κάποιους να είναι κριτήριο το φιλικό παιχνίδι στην Πτολεμαΐδα με τον Εορδαϊκό την ερχόμενη Τετάρτη.
Από κει και πέρα, στην ΑΕΛ υπάρχει ικανοποίηση για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο Μακρυχώρι με τον τοπικό Αετό όπου κέρδισε με 5-0. Χαρακτηριστικά χθες ο τεχνικός Κώστας Φραντζέσκος δήλωσε στην «ΕτΔ»: «Δεν είχαμε μεγάλη κόντρα, αλλά είμαι χαρούμενος γιατί αυτό που δουλεύουμε, αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Δεν φεύγουμε από το πλάνο μας. Θέλω το στυλ του παιχνιδιού να διακρίνεται από σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Πάμε να το αποδείξουμε και στη συνέχεια...».
Πάντως για την ΑΕΛ ασφαλέστερα συμπεράσματα θα βγούνε στα επόμενα φιλικά παιχνίδια που είναι αρκετά δυνατά με Πανσερραϊκό, Ολυμπιακό Βόλου και Ρόδο που θα γίνουν στο Αλκαζάρ.
ΓΙΑ Κ20 ΚΑΙ Κ17
Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΑΕΛ υπέβαλε αίτημα στη Super League 1 να γίνει δεκτή η συμμετοχή της ομάδας Κ17 στην αντίστοιχη διοργάνωση, κάτι που προβλέπεται, αρκεί να δεχθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας.
Τέλος, ακόμη δεν έχουν αποφασιστεί οι οριστικές κινήσεις για την ομάδα Κ20 και τη στελέχωσή της.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass