Πού πήγαν οι παίκτες που έφυγαν από την ΑΕΛ...

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ Ο ΤΙΜ ΣΠΑΡΒ - ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΟΜΑΔΑ!

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2021 20:05

Πάνω από μία ενδεκάδα παικτών έφυγε από την ΑΕΛ (14) και μόνο οι μισοί κατάφεραν να βρούνε ομάδες για να συνεχίσουν την επαγγελματική τους καριέρα.

Από αυτούς ξεχωρίζει ο αρχηγός της εθνικής Φινλανδίας Τιμ Σπαρβ που παίζει στην πρωτοπόρο του Φινλαδικού πρωταθλήματος Ελσίνκι, ενώ αγωνίστηκε ως βασικός και στο Europa League κόντρα στη Φενερμπαχτσέ (έχασε η ομάδα του στον πρώτο αγώνα με 1-0).
Εκτός του Σπαρβ η ΑΕΛ πούλησε τον Ναγκί στην Παχτσί αντί 150.000 ευρώ (αγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια αλλά έχει δεχτεί 7 γκολ μέχρι τώρα!) και τον Χουσίνο αντί 150.000 ευρώ στην πρωτοπόρο του Βολιβιανού πρωταθλήματος Τhe Strongest (έχει παίξει σε τρία παιχνίδια και η ομάδα του έκανε δύο ήττες).
Ο Λαρισαίος Νίκος Καρανίκας θα βρεθεί αντίπαλος της ΑΕΛ, καθώς πήγε στην Αναγέννηση Καρδίτσας, όπου θα έχει συμπαίκτες τον Νίκο Γκόλια, τον Παναγιώτη Μπάλλα και τον Κλάους Αθανασιάδη που πέρυσι αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Λάρισας.
Ο Στίφλερ πήγε στη Γερμανική Unterhaching που αγωνίζεται στη Regional liga Bayern (Δ εθνική).
Ο Αλέξης Μιχαήλ θα παίξει επίσης αντίπαλος της ΑΕΛ αφού βρήκε ποδοσφαιρική «στέγη» στην Ξάνθη, ενώ ο τερματοφύλακας Μπάγιτς υπέγραψε στη Νίκη Βόλου.
Έκπληξη αποτελεί ότι δεν βρήκαν ομάδα ο Μιλοσάβλιεβιτς και ο Μπεν Χατίρα που ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της λαρισινής ομάδας, ειδικά ο Μιλοσάβλιεβιτς.
Επίσης ελεύθεροι παραμένουν ο Νούνιτς, ο Τσόσιτς, ο Μουκαντζό και ο Ζίζιτς. Δύσκολοι καιροί για ποδοσφαιριστές... Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο εξ αυτών συζήτησαν την επιστροφή τους στη λαρισινή ομάδα.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass